Snart är det helg & lov!

Torsdag idag. Skön dag och en bra dag. Precis tränat. Löpning och handprogrammet. Och sedan åkte jag och hämtade farsgubben min och sedan så blev de mackor och te! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sussa gott ! :D

Onsdag!

Dagen har varit bra än så länge. Gjorde typ ingenting idag i skolan och sedan så var de iväg och luncha med mamma, Affe och någon innebandysnubbe. Sedan hem och packat lite. Ska iväg snart, in till stan och möta Björn, sedan ska jag träna 17.30 - 18.30, body jam (?) och sedan 19.30-20.30 attack. Känns som en bra onsdag alltså!! :D

Kommer sova gott inatt om man säger så !

Hård vecka!

Nu är de på gång på riktigt! träning träning..

Måndag - Långlöpning, 60 minuter.
Tisdag - Intervaller 30/30 10st x 2. Styrka i 60 min.
Onsdag - 2 gympozzpass, 60min x  2
Torsdag - 35 minuter löpning, handstyrka 60 min.
Fredag - Långlöpning ca 60 min.
Lördag - 15/15 12 x 2-3 ?
Söndag - LEDIGT!!

Far min tar död på mig. Men nu jävlar ska jag få tillbaka den lilla kondisen jag en gång hade!

Dagen

Började i skolan mellan 08.30-12.30, sedan blev de stan tillsammans med Björn. Var härligt, har inte träffats på ett tag, så det var roligt. Han köpte en mask till halloween, haha! Och jag hängde bara på, ett par jeans blev de också! Sedan blev de kebabhuset för att äta också, ovanligt? Nej. Men var en mysig dag.

Hem och sedan tanka ner GG, kollade de och sedan somnade jag.. sov mellan 16-18. Så nu är jag ju trött som satan, men kommer piggna till. Träning mellan 19.45-21.30 och efter de hem och duscha och sedan ska jag ju sova, men de kommer ju inte gå..

Tisdag

Johanna är sjuk & jag får ta och gå på möte själv.. WOHO! Nej.. Men jagkan inte fega ur nu.

Dagen känns jävligt onödig.

Sliten nu!

Blev träning idag, först 45 min handstyrka och sedan ca 60 min löpning med pappa. Jag trodde jag skulle dö och nu är jag helt jävla slut. Skulle egentligen vilja gå och lägga mig med tanke på att jag börjar tidigt imorgon, men nej.. jag måste se PH som börjar 23.00..

Nu är de på g igen, att komma tillbaka. Bara inte jag blir sjuk IGEN!

Duktig

Fick nyss telefonräkningen, inte ens 200 kr! Shit vad glad jag blev. 168kr på en månad. Jag skickade bara 2597 sms denna månad, duktig jag är !

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter, så man säger eller hur? Sitter just nu på matte c lektionen. Varje måndag samma sak. Matte C mellan 11.40-15.30. Planer inför helgen smids redan och det känns som att helgen kommer bli awsome rent ut sagt.

Sofia fyller 18 år på söndag och det betyder utgång på lördag. Vi ska innan vara tjejerna hos Sofia och dricka och mysa, Sofia ska bjuda på tårta och det lär blir en hel del gossip precis som vanligt. Sedan blir de utgång efter 00.00 och då blir de dansa så mycket man bara kan i 2 timmar och efter det förhoppningsvis någon skön efterfest. Längtar redan och det är bara måndag!

På onsdag händer de grejer också, helvete. Smärta..


Underbara söndag?

Gårdagen blev både bra och dålig. Vi var inne på nybron strax innan 22. Sedan satt vi mest och bara och tog det lugnt. Runt 23 så drog de igång och det var massa dans, svetten bara rann. Hade skit roligt, dock hände de ju en grej.. Men de löste sig som tur var. Halv tre imorse så skjutsade jag hem Skancke och Malin till Ärla, sedan åkte jag hem, var hemma runt 03.15 imorse. Somnade nästan direkt.

Idag har jag degat. Gick upp ur sängen 13.00!! Och sedan åkte jag och mor till sporthallen och kollade handboll, sedan gjorde vi lite ärenden. Åkte hem, tog de lugnt. Gick ut och sprang och sedan nu har jag ätit och duschat! Liggger nu i sängen och håller på att somna, men kan ju inte somna nu för då vaknar jag för tidigt imorgon.

Imorgon ska jag till hallen 9.30 och köra mina styrkeövningar! Sedan imorgon kväll blir de löpning tillsammans med pappa. Känns som att jag är på gång tillbaka nu. Efter allt, jag dör fan om jag blir sjuk igen!

Lördag dansa

Idag är det lördag och matchdag! Jag ska vara DJ och matchen startar 14.00, så ska ner till hallen om kanske 30 min. Ska bara fixa mig lite! Sovit bra inatt, somnade dock lite sent som vanligt. Helvete, måste försöka somna normal tid någon gång!

Efter matchen ska jag hem och fixa me rummet, måste städa. Ikväll kommer ju tjejerna hit och det kommer bli mys. Sen blir de nybron för att skaka lite rumpa. Kommer bli awsome precis som vanligt! Hoppas jag iaf!

Nu ska jag göra mig lite snygg! Ha en bra lördag

Fredag!

Slutar om ca 20-30 min och vi har precis kollat på någon knasig film och jag somnade såklart. Jag är äckligt trött nu för tiden så jag vet inte vad. Jag kan inte somna om nätterna heller, så det är lite jobbigt. Idag kommer jag somna jätte tidigt. Träningen börjar 17.00, jag är hemma från skolan 16.00 ungefär. Så lite stress efter skolan om man säger så.

11.00 idag var jag hos Jonas och fick nya övningar till handen och det nya progammet ska jag följa i 2 veckor nu, och efter det blir de mer belastning av handleden. Så det känns jätte bra. Idag ska jag studsa massa boll!


Min nya leksak för handen


Till Stockholm och tillbaka

Idag var de 4 veckor sedan jag blev av med mitt gips, känns som att det var igår jag hade det, men tiden går fort när man har roligt! Så idag var i alla fall återbesök hos min läkare Elisabeth i Stockholm, så jag, mor och far satte oss i bilen och åkte till Stockholm. Jag fick köra hela vägen dit, och ja, jag trodde jag skulle dö eller krocka när vi väl kom in i Stockholm och jag tyckte det var äckligt mycket bilar.. Men nej, så var de ju inte, utan pappa sa att det var lugnt med bilar.. JAHA!? Ja ja, jag klarade mig bra i Stockholm city och vi alla kom fram hela!

Hade tid 15.00 hos Elisabeth, men vi fick komma in 14.30 istället. Hon kände lite och jag berättade att jag varit hos Jonas sjukgymnasten två gånger och att han väntar bara på att få sätta igång med rehab träningen med mig. Och hon sa bara att det såg jätte bra ut och att nu är det bara att sätta igång med rehaben ordentligt! Jag blev jätte glad såklart!

Satte oss i bilen sen och åkte hem direkt, eller inte riktigt. Vi stanna på tuna för att köpa en grej som heter power ball, tydligen en jätte bra grej för att träna handen! Så åkte vi hem och nyss har vi haft Tacobar hemma ^^ HAHA! Ikväll blir de bara lugnt hemma, ska nog duscha och basta också. Mys!

Tummen upp



Var precis hos Jonas min sjukgymnas och kollade hur de gick med handen och ja, precis som de känns så går de mycket bra. Han testade min styrka och den var jätte bra och ja, han sa såhär "att just nu väntar vi bara på läkarens klartecken". Det är så att min läkare måste säga att de är okej först innan jag får börja köra igång med rehaben ordentligt och jag ska ju till henne imorgon! Så vi får hålla tummarna att hon tycker de ser lika bra ut som Jonas tycker.

Är de så att hon ger klartecken, så ska jag träffa Jonas på fredag igen och då ska han ge mig lite boll övningar. Fatta boll! Jag har inte kört något med boll på 8 veckor idag. Jag har inte studsat en jävla boll på 8 veckor. Kräk säger jag på det. Så jag är en glad Michaela. Bara Elisabeth (min läkare) ger klarteckan nu! Jävlar!

Fixat ögonbrynen



Snygg min jag vet , men ögonbrynen är nu fixade av min kära syster. Så nu är dom inte buskiga längre :D

Måndag, förkyld


Stora halsduken på, mjukiskläderna och toffs!

idag har det varit en luff dag verkligen. sjukt trött och förkyld som vanligt, men det blir i alla fall bara bättre och bättre. dock kan jag inte träna idag eller imorgon heller, får se hur de blir i slutet av veckan, hoppas på träning på torsdag iaf!

Idag var de som sagt matte dag, och det var sjukt roligt. Jag och Skancke hade lite roligt och jag spräcktes. Sen bestämdes de att vi ska ut och dansa på lördag och jag är äckligt taggad för de. Gripis ska hjälpa mig också, haha! Jag älskar mina tjejer!

Idag då, jag ska sitta hemma och bara ta det lugnt tror jag, eller gå och dricka saft hos A3. (tjejer ni förstår, eller hur Johanna?)

Matte c

Åh dagen är här.. Måndagar. Matte c i tre timmar är inget som är speciellt roligt. Är fortfarande ganska slemig och snorig, men jag har inte råd med att missa 3 timmars matte, för då hamnar man efter på en gång. inte bra!

Idag ska jag inte träna heller, utan jag ska bara ta det lugnt. Ska kolla med Björn om vi kan göra det idag istället , hehe! Annars ska jag väl bara ta det lugnt !

Helvete

Jag mår dåligt över det, men jag gör ingenting åt det. Jag försöker men just nu är de fel tillfälle att göra något åt det. Jag behöver massa gott ibland.. varje dag. Och det syns på min kropp så jag mår illa av att se mig själv naken för fan.

Jag mår illa av att de mig själv naken, så jag verkligen hatar och pinas genom att visa mig för andra människor. Sommaren var värst. Att visa mig i bikini finns liksom inte i nu läget. Jag måste fan ta tag i det här, det funkar inte..

Bristningar, osäkerhet, dålig självkänsla. Nu måste jag göra nått åt skiten fan! Helvete...

Bra lördag

Jag fick krupp och pallade inte vara hemma mer, så jag drog till Holm i Skogstorp och firade henne lite igår! Det var jätte roligt att få träffa alla tjejer och bara få komma ut och göra nått annat än sitta hemma oc häcka. Sen kom även A x 2 dit, sedan skjutsade jag in några till stan och sedan fick jag ett samtal om att a ville sova här, och de gick ju bra. Men han skulle inte komma förrän senare, så jag drog till Pierre och Jenny och umgicks med några härliga människor! Härligt att träffa nya människor som man går bra ihop med. Fick även skjutsa hem några. Sedan mötte jag A och vi gick hem och kollade på ps. i love you. Jag bara älskar den filmen!

Vaknade halv elva imorse och så var A tvungen att dra, sedan nu blir de att höstfixa hemma! Känner mig inte taggad på det alltså! En bra lördag iaf!

sjuk

jag blir sjukare och sjukare känns de som. nej då. men är inte på topp kanske..

Formaterat om datorn

Jag är ju grym på datorer känner jag. Så nu har jag formaterat om min privata dator, så nu funkar den grymt bra och man kan äntligen vara inne på internet på den igen (mitt antivirus skydd gick ut). Så nu funkar allt som de ska igen. De ända är att jag hatar Vista. Men men..


Grym jag är!

Nu är det så att jag är sjuk, rätt sjuk enligt mig. Jag är förkyld, hostig, slemig, ont i örat har jag också! Och min vänstar halsmandel är äckligt irriterad och stor. Så imorgon ska jag ringa till vårdcentralen och be om att få träffa min doktor så jag ska kolla så jag inte har halsfluss. Det går ju halsfluss nu och jag har aldrig haft såhär ont i halsen förut, så nu ska de kollas så om jag nu har de kan ta tag i det direkt!

Helgen blir med andra ord äckligt lugn.. Jag som skulle på fest imorgon och skulle på krogen på lördag. Jaha, vad ska jag göra nu då? Ligga hemma och pilla navel. Har jag inte halsfluss så ska jag tvinga hit en människa som ska göra mig sällskap. Annars blir jag sur!

Nu ska jag överlåta denna dator till mina föräldrar, då de är handikappade och inte har någon dator. Tur att de har en dotter då som har två datorer!

Tisdags mys

Hostar och har mig, så ska inte träna idag. Istället ska jag krya på mig rejält!

Först ska jag städa undan lite på mitt rum och sedan fixa alla ljus! Sedan blir de dusch och bastu och allt det där och sen ska jag lägga mig i sängen med tända ljus och kolla på film! Själv! Ska bli skönt kan jag säga! Jag behöver de just nu

Helvete

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det här hur många gånger jag försökt. Men jag måste fan bli nyttig. Måste tänka på vad jag stoppar i mig och grejer. När jag inte tränat nu tror jag att jag gått upp en del i fett och gått ned i muskler. Jag har inte vågat ställa mig på vågen och det skrämmer mig lite. Jag vet att min kost är så jävla dålig. Små äter hela tiden och tänker inte alls vad jag stoppar i mig. Inte konstigt att jag inte kan hålla i mig och jag skäms över att vara naken.

Vi pratade om de idag och jag erkände för alla tjejer att jag skäms över att vara naken inför en annan människa. Jag tror jag i vanliga fall ustrålar ganska mycket självsäkerhet, i sättet jag är och i sättet jag pratar. Men i själv averket har jag inget alls. Mitt självförtroende är på minus, jag låtsas inför alla. Medans jag egentligen kämpar med mig själv och min självkänsla och självförtorende.

Jag hatar dagens samhälle. Alla ska vara pinnsmala och har man lite kurver så är man helt plötsligt fet?

Nej, nu ska jag tänka på vad jag stoppar i mig och fan försöka skärpa mig. Håller jag en bra kost och omförvandlar fettet till muskler kommer jag bli en sjuk jävla bra handbollsspelare. Som ni märker är jag INTE ute efter att gå ned i vikt, utan att ta bort fettet jag har över och göra de till muskler. De går inte att vara handbollsspselare och knappt väga 50kg. funkar inte.

Religion


Allt slit med den där jävla uppgiften gjorde sitt kan jag säga!


Matte c..

Måndagar och matte c i tre timmar i mitt hjärta.. Not. Fick tillbaka proven idag och jag blev glad i alla fall. Godkänt.

Ikväll är det träning som vanligt!


Helgen..

.. Har varit rolig som vanligt! Orkar inte förklara allt. Men tack alla!


Klaustrofobi..

Satt och prata med mamma idag om det som hände igår och lite så.. Hon tycker jag borde berätta för alla att jag har klaustrofobi och att jag ska berätta hur man ska hantera mig då. Men grejen är den, jag vet inte själv hur man ska hantera det?

För 4 år sedan var jag i Göteborg och spelade Gothia cup för första gången. Efter att vi varit ute en kväll, på Gothia discot, tog vi sista spårvagnen hem och det var äckligt mycket folk. Jag blev nedtryckt på golvet, och fick halvsitta där. Man kunde inte röra sig en mm. Och såg hur rutorna blev immiga. Jag började känna en äcklig känsla i hela kroppen. Jag kände att jag inte fick luft och därför började jag hyperventilera och började bli yr och illamående. När vi väl gick ur spårvagnen fortsätte jag hyperventilera och höll på så i ungefär 1,5 timme. Röda korset fick ta hand om mig och mamma åkte från andra sidan Göteborg för att lunga ner mig. Jag höll på att svimma vid flera tillfällen under den 1,5 timmen. Det var mitt första klaustrofobi "anfall".. Och efter det har de hänt flera saker.

Jag satte mig på bussen som skulle ta mig från Denise in till Strängnäs. Jag fick panik och mådde äckligt illa och huvudet snurrade. När jag kom fram fick jag lägga mig ner ett bra tag innan jag kunde ställa mig upp igen. Grejen var den att det var bara jag och en till i hela bussen.

Jag åkte bil hem från sörmlandsträning tror jag det var. Det var full bil och jag satt i baksätet i mitten. Jag fick panik, som vanligt. Det var trångt, full bil. Jag började må illa och yr och hela den delen. Kände att jag inte kunde andas. Stannade och jag spydde för att jag mådde så dåligt..

Och igår var de samma sak igen. Fick panik och när jag kom hem spydde jag. Inte för alkoholen, för jag har iprincip nykter när jag väl var hemma.

Jag har varit med om några mindre anfall, då jag börjat hyperventilerat för någon minut. Men de har fått över. Känslan av panik får ibland. Jag har aldrig riktigt berättat för alla hur de ligger till och jag vet inte hur jag ska hantera mina paniker heller. Utan, det är nästan bara att ta mig därifrån och köra mig hem. För när jag känner att jag är trygg, vilket vill säga - hemma eller med mamma eller pappa, då lugnar jag ner mig direkt.

Så ligger de till. Klaustrofobi. Och många undrar kanske nu, hur fan kan hon vara på krogen? Det har gått rätt bra, tills igår faktiskt. Jag kan inte förklara mig varför jag får de ibland bara.. utan det är så det är bara.


Dagen efter.

Så var den älskade dagen efter utgång här. Jag mår bra med tanke på omständigheterna.

Gårdagen började jätte bra, åkte till stan med Lina. Och vi fixade oss hos Nathalie. Gick jätte bra allting, humöret var på topp. Runt 21.35 rörde vi oss till Harrys, där vi satte oss och bara tog de lugnt! Sedan började folket rulla på. Det tog ett tag innan dom öppna till övervåningen, så det var lite väl mycket folk där ett tag. Hälsa på Jockiboi och Nemo såklart! Fan att jag inte tog kort på dem! Men sedan så var de dans, och skratt och pussar! Hände lite grejer i mellan, men de fixade sig. Träffade massa människor och det var trevligt.. Till.. Jag fick klaustrofobianfall typ. Jag har haft klaustrofobi sedan 4 år tillbaka.. Och igår var de äckligt mycket folk och jag fick helt enkelt panik.

Åkte hem till mig i Torshälla och mådde inte bra. Mamma var söt och tog hand om mig. Sedan somnade jag efter att jag kollade på vampire diaries!

Idag ska jag ner till hallen till 15, kolla matchen som börjar 16, sedan åka till min syster och städa lite, sedan blir de kanske hem ett tag och sedan ikväll ska jag och Sanna ute och dansa tror jag. Nyktert och det är fan så mycket roligare då. Hoppas på att det blir en mysig kväll tillsammans med Sanna!

Fredag!

Idag är en stressig jävla dag för mig. Just nu sitter jag i skolan och tar de lugnt. Sov lite väl länge imorse. Fick stressa till bussen! Men de gick ju bra. Nu är jag hur trött som helst och vill helst av allt sova!

Idag ska AA komma och föreläsa också!

Sleep

Jag är irriterad och trött! Nu ska jag sova grymt bra och vakna upp till en stressig men bra fredag!

skola mellan 08.30-15.30
hem till 16.00, äta, packa
Träningen börjar 17.30, slutar 19.00
Duscha och fixa! Till stan
Och förfesta
Harrys innan 22.00
Haha, tight! sedan är de party all night long!

Torsdag

Skola, religion </3 hem, äta, sova, träna, äta, plugga, sova. Mitt liv. Hejs.

Trött!

Är äckligt trött idag, det har ju sina anledningar. Skola idag mellan 08.30 - 11.30. Johanna var sjuk så jag kämpade på med projektet själv. Gick ganska bra tycker jag. Bara att vår marknadsundersökning är borta. Men de löser sig alltid. Sedan gick jag och mötte Marre, vi åt kebabhuset och snackade massa! Och sedan kom Emma. Vi rörde oss sedan vidare till first class och satt där till strax efter två. Massa att ta igen när man inte träffats på kanske 2 månader. Underbara tjejer de där <3

Gick till Nathalie sen och så åkte jag med mamma och kollade på bilar, hittade vår drömbil. Nu gäller de ju bara att det är pappas drömbil också! ;) Sedan hem och kolla Oth och sussa lite. Nu är jag as trött och har precis ätit. Ska strax ta Luna med på en liten promenad till glömsta för att hämta min cykel.

Längtar till fredag kan jag säga! Kommer bli awsome!

;)



Fredag ;)

Onsdag, projekt

Idag är det en dödardag. Det är projekt som gäller och Johanna är sjuk. Så nu har jag massvis att göra ensam. Jag vill egentligen inte väcka Johanna heller. Men de kommer jag vara tvungen att göra..

Nu ska jag döda mig själv fram till 10.30 då jag ska iväg ett tag.

ca 6 veckor..

Idag var jag hos Jonas. Och det gick jätte bra. Kan inte gå så mycket bättre i nuläget. Han kollade min rörlighet och den var super bra. Bättre än i den hela handen. Så det var jätte positivt. Nu är det styrka för underarmen som gäller, för alla muskler har försvunnit efter mina 4 veckor i gips.

Han sa att jag kommit halvvägs.. 6 veckor sedan operationen. Vilket betyder att det är 6 veckor kvar tills jag får spela handboll igen, om jag förstod de hela rätt. Gud vad jag längtar. Det är sinnessjukt. Att få passa en boll, skjuta! Åh.

6 veckor, det betyder att det är ungefär början av december, och det gjorde mig jätte glad. Men i början ska man ta det lugnt.. Inte spela match direkt kanske. Utan komma tillbaka långsamt i handbollen. JAG LÄNGTAR IAF!

Tisdag.

Godmorgon. Idag försov jag mig, men jag hann med bussen iaf som tur var. Vaknade 07.52 och bussen går 08.08, så fick stressa en aning och hann inte äta frukost heller. Så nu är jag jätte hungrig. Vi har lunch 10.45 som tur är! Och jag längtar bara efter mat just nu.

Vi har framtidspass idag, eller vad man kan kalla det. Jag och Johanna ska jobba med företaget. Men just nu har dom som ska till Ullared möte. Så jag har inget att göra just nu.

Idag slutar jag 12.30, sedan ska jag hem och gå ut med Luna på långpromenad. Sedan in till stan igen till 17.00 för att träffa Jonas. Sen är de träning 19,45 - ca 21.30. Jag kommer dö, för jag har värsta träningsvärken idag.

Imorgon

Jag är fan lite nervös inför imorgon. Jag ska träffa Jonas (sjukgymnasten) för första gången sedan jag tog bort gipset för snart 2 veckor sen! (på onsdag 2 veckor sen). Och jag är lite orolig på vad han har och säga och vad jag kommer få göra. Rörligheten är uppe och jag använder handen precis som jag gjorde innan operationen. Så jag hoppas de är positivt och inte negativt. Om 2 veckor får jag slänga skyddet också! Härligt.

Eskilstuna Kuriren trodde jag hade slutat spela handboll också. Haha. Ja dom har full koll domdär alltså.

Löpning.

Kom precis hem från träningen. För tjejernas del var de traditionell måndagsträning, i form av spring handboll. För mig så finns ju inte handboll med i bilden än.. Det får vänta. Så jag drog på mig löparstället och tog mig ut och sprang. 9 km blev det. Jag är stolt över mig själv. Jag har inte sprungit så långt på jag vet inte hur länge. 6 veckor tror jag det är. Så klappar mig själv på axeln nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon är de skola precis som vanligt! PUUSS

Måndag, matte c..

Började skolan 11.40, men duktig som jag var så var jag i skolan redan klockan 10.00! Skulle plugga till matte c provet, men Lis och jag hade så mycket att ta igen, så vi pratade på och sedan gick vi till Kebabhuset och delade på en kebab. Hihi. Jag diggar den ungen!

11.40 började matte c lektionen.. Och vi skulle ha en timme innan lunchen på oss att repetera innan provet.. Sedan lunch och 13.30 startade första matte c provet. När jag fick provet började jag nästan skratta. Helvete, vad hade jag gett mig in på? Skrev de jag kunde, vilket var en del iaf. Får jag Godkänt, vilket jag aldrig lär få.. Men iaf, men ska tänka positivt, om jag får G så kommer jag typ börja gråta av lycka. Sen kommer jag behöva rå plugga resten av året.. YEY.

Efter provet så gick jag och mötte Hanna. Hon skulle fixa till mitt hår. Gick snabbt och enkelt som vanligt! Och sedan blev de hem och nu är jag här. Ska ta det lugnt tills träningen börjar 19.00, då jag ska ut på en lång löprunda, 60 min löpning och efter de rörlighet de 30 min som är kvar av träningen!


Btw, jag ska bli av med mitt största beroende. Nämligen mobilen. Idag hade jag den avstängd större delen av dagen och kommer ha det imorgon också. Den stannar till och med hemma imorgon. Så vill ni få tag på mig, så får ni vända er till någon i min klass eller ringa hem till mig :)


Piercing

När man har tråkigt kan man väl lika gärna ta kort på sin piercing?



Denna piercing var den bästa och värsta piercingen jag gjort i mitt liv tror jag. Jag har jätte länge velat ha de, jag tycker de är fint på något sätt. Jag förstår er som inte förstår varför man har de också, ingen ser den, men vissa kanske får känna den? Men de syns bara när man skrattar och inte speciellt mycket när man pratar. Men jag gillar de!

Och samtidigt som den varit min bästa piercing så har den varit min värsta. Att de den gjorde inte ont. Men dagarna efter var inte roliga. Mat är något jag bara måste ha. Annars går de bara inte. Men med nypiercad tunga var de svårt att äta 3 dagar efteråt.. Jag skulle aldrig ta om den om den blev super infekterad helt plötsligt. Aldrig!

Ta mig härifrån?

Just nu vill jag bara åka utomland. Jag vill bara lämna allt och bara dra. Känna frihet och känna att jag slipper allt runt om kring mig. Vara utan dator och mobil i någon vecka. Hur underbart skulle inte det vara? Helt sinnesjukt underbart om jag får säga det själv.

Slippa allt som är runt omkring en och bara få vara själv. Tänka på sig själv och hur man själv mår och inte behöva fokusera på omgivningen. Ge mig egentid..


Till Bollnäs och tillbaka..

Vi åkte 8.00 imorse och kom hem nu 20.00. 12 timmar har man varit borta och av dem har man varit 7 nästan 8 timmar i en buss. De är härligt. Jag är glad att jag kan sova var som helst och nästan när som helst!

Det var div 1 match, och det är vår längsta resa. Jag var taggad på match, men på läkaren kan man inte göra speciellt mycket tyvärr. Det blev förlust med en boll jävel! :/ Surt. Men bara ta nya tag!

Nu är man hemma efter en tuff tag i bussen och jag ska sova tidigt och tagga till matte c prov imorgon. Får jag godkänt kommer jag gråta!


Godmorgon, lördag!

Vi är hundvakter idag till Texas. En nära vän till mammas hund. Och han är lite speciell, så när man ser en annan människa som han inte känner igen så skäller han ganska mycket. Så det var också de jag vaknade av. Vår granne Bettan var över och hälsade, och ja, det märktes om man säger så. Tur att han känner igen mig, så när jag kom upp så kom han bara springandes och attackerade mig med pussar! Mysigt.

Idag ser dagen rätt seg ut först. Jag ska inte göra ett piss, kanske plugga lite samhäll. Sedan dusch och fix! Kanske ska försöka träffa A också. Sedan ikväll är de mumsig mat, oxfilé pratade mamma om. Mums. Sedan ska jag infinna mig i min systers lägenhet klockan 18.00, och mellan 18-19 kommer de massa fina tjejer dit! De ska förfesta och sedan ut på krogen för Gripis fyllde ju i torsdags. Men jag ska dock inte ut, för jag är på g att bli sjuk! Men gud var de kliar att gå ut alltså, dansa och bara ha så jävla kul! Men nej.. Efter att tjejerna dragit till krogen, så drar jag hem och går och lägger mig.

Imorgon 8.00 går bussen till Bollnäs också! Finns bara vinst tjejer


Bild bomb

Från min telefon ;






















December, januari..

Just nu när jag sitter här själv så tänker jag så otroligt mycket. Idag fick jag ett mms av min mor, det var en bild.. En bild på en tröja. Kan ni gissa vilken tröja? Jo, min nya borta matchtröja. Jag blir bara ledsen när jag tänker på att det är några månader kvar tills jag får ta på mig den tröjan, svettas i din tröjan, göra mål i den tröjan.. Ja allt jag älskar i den fucking tröjan.

Jag saknar handbollen så äckligt mycket. Studdsa en jävla boll, kan man få göra det? Nej.. Få göra en stegisättning som gör att försvaret är uppe på läktaren, få dra ner någon på golvet, skjuta bollen och se hur den går in.. Få springa på uppvärmningen och höra nannes låt, vi är dom tuffaste, dom starkaste..

Nu har jag inte spelat handboll på 6 veckor tror jag.. Och jag kommer inte kunna spela handboll förrän i december. Jag kommer gå sönder.


I am sick

Snor, slem och halsont. Ont i kroppen. Jag gillar att vara sjuk.. Nej. Och det räcker inte med att jag känner mig sjuk, utan min hand värker idag. Vilket den inte gjort den jag tog bort gipset. Och de är över en vecka sen. Känns ju mindre positivt.

Idag ska jag plugga klart religionen, och sedan ska jag tycka synd om mig själv. Kanske kolla någon bra film i min ensamhet och sedan trycka i mig allt bra, så jag är pigg imorgon. För imorgon ska vi tjejer mysa lite och dra ut på krogen. Om jag nu ska ut, får se hur de blir med den saken. Fick ställa in mitt finbesök idag, så inatt får jag sova ensam. De gillas INTE!

Nästa vecka har jag fullt upp känns de som och de är skönt. Skola och träningar, samt att jag ska träffa Jonas (sjukgymnast) för första gången för handen, så får vi se vad han säger! Han är så jävla bra, han jobbar över bara för att han ska hinan med att träffa mig. Hur bra sjukgymnast är inte det? Sedan har jag andra saker uppbokade också.

Jag vill bara känna mig glad igen, mamma frågar hela tiden vad det är. Men va fan ska jag säga till henne? Jag KAN inte berätta de här för henne. Jag kan inte berätta för någon typ. Hur man kan skämmas så jävla mycket? Jag förstår inte.. Jag tar de onödigt hårt tror jag.. Tur att jag har två fina vänner som jag kan lita på! Ni är grymma. Och sen en syster som är världens bästa. <3


RSS 2.0