Byebye skoldatorn

Imorgon ska datorn lämnas in för sommaren. Så imorgon är jag datorlös, eller nej, bara skoldatorlös. Tur är väl den att jag har en dator som bara legat i typ några månader nu.

Dagen har varit helt okej. Först lite aktiviteter på morgonen, slutade typ halv ett, åkte till tuna och handlade lite med mamma, sedan hem, lagade mat och åkte sen direkt till ica maxi och inventerade och kom hem tio över tio! Så var där från typ tre till tio, hur länge som helst och de ända vi fick i matväg var en halv barnpizza! Pinsamt tycker jag. Men men, nu är inventeringen gjord! Nu är de väl över ett halvår till nästa så.

Morgon dagen är chill. In till skolan, lämna in datorerna och sedan fika med Alicia och sedan slutar vi! Så är hemma tidigt och bra, så jag kan sova lite till och sedan plugga matte inför provet på torsdag. De sista provet i årskurs två på gymnasiet! Känns sweet!

Lite irriterad blir man när man ber om ursäkt och sedan får läsa om att personen är så irriterad på en. Hm. Tycker att man ska inte säga att det är lugn om de nu inte är det. Eller?

Nu ska jag sova som en stock!!

Nytt i garderoben











UNDERBART

nu är de näst sista i skolan gjort, provet i naturkunskap. Jag behövde ett Vg för att få MVG i slutbetyg och jag hade inte förberett mig så mycket som jag borde gjort. Samt att de som vi hade prov på inte intresserade mig alls, så jag läste och läste men ingenting fastnade. Tur att jag pluggade sönder med Johanna innan! Så lämnade in provet och satt utanför och var svin nervös! Och så kom hon ut, och berättade att jag fick Vg på provet!!! Och gud, när att jag började gråta alltså! MVG i naturkunskap b. Gud så underbart. Fick också veta att jag får MVG i hälsa och idrott b och igår fick jag reda på att jag får MVG i specialidrott b. Kan de blir bättre?

Skolan har gått tungt denna termin. 2 ig varningar pga inte lämnat in uppgifter. Och så slutar de så här jävla bra, det är helt sinnes! Fick bra på nationella i engelska också! Åh! :D

De betyg jag vet;
Specialidrott - MVG
Svenska b - G
Naturkunskap b - MVG
Hälsa och idrott b - MVG

KÄNNS SUPER BRA ALLTSÅ!!!!

SÅ LYCKLIG

Jag har haft min sista riktiga svenska lektion på gymnasiet. I trean kommer jag inte läsa svenska. Så svenska A & B är äntligen över och jag har aldrig varit lyckligare.. Eller jo, men ni förstår vad jag menar. Ska bli så skönt att slippa språk överhuvudtaget nästa år. För jag är snart klar med det sista i engelska också, då är de slut på de också! JAG VILL BARA HA SOMMARLOV NU!!!

Det spöregnar ute också, känns ju bra? Nej. Har långlöpning ikväll. 10 km, 1 mil med andra ord. Det betyder ca 1 timme ute i späregn som gäller. Känns inte speciellt bra, men bara gå ut och springa ju..

Svenska, check!
Omvårdnad, rehab, check!
Natur och friluftsliv, check!
De är de kurser jag vet är slut! ÅÅÅH!

Nytt;

Var på tuna idag och letade linnen och löparbyxor. Och hittade de jag sökte på Intersport.

tre kvarts löparbyxor, adidas 350:-


"tränar" linnen, 2 för 250kr. Etirel.  

Helgen

I fredags kom baby till mig, och det var så jävla behövligt kan jag säga. Kände verkligen att jag behöver fokusera på annat än skola, kost, handboll osv. Och med honom känns allt lätt och då är de bara han och jag liksom, ingenting annat. Nej, men var så jävla underbart i alla fall. Och på fredagen var vi ju träningslediga också, så det var super, bara fokusera på oss och ingenting annat.

Lördag, upp tidigt för att träna, intervaller stod på schemat, jobbigt men kändes så jävla bra efteråt kan jag säga. Och de här grupperna de gjort nu är jätte bra tycker jag. Man får de man behöver. Sedan hem och ta det lugnt, sedan blev de en liten sväng med bilen och sådär. Åkte till Tobias mormor där också Lena (Tobias mamma) och David (Tobias lillebror) var, och vi åt grillat, mums. Sedan åkte vi till Tobias pappa och var lite sociala. Sedan hem och sov.

Idag, upp tidigt för att träna. Handboll. Sedan hem, la mig vid baby och pussade på honom, väckte honom till och med. Så upp, fixa och gå till hemköp och handla lite, sedan åt vi och sedan somnade vi i varandras famnar, och sov till klockan tre, då jag var tvungen att börja fixa för träningspass nummer två för dagen. Så fick jag och baby säga hejdå. Usch, så himla jobbigt.. Så tränade jag, styrkebana, jobbigt som satan, sedan hem, äta. Övningskörde till min syster, lämnade lite saker till henne, sedan ut i skogen och gick med Luna, sedan hem. Och nu ligger jag här ungefär. Trött som fan och ska sova! Ställde mig på vågen idag också, blev glad!

Godnatt, imorgon börjar ännu en jobbig vecka..


Kroppen..

Jag vet att vi är många som får ångest av att bara tänka på sommaren. Sommar betyder; bada, visa hud, bikini.. Och många får nog ångest, de har inte den kroppen som de skulle viljat ha.

Och jag är en av dem. Testade bikini igår i Stockholm och jag ville bara kräkas av de jag såg. Sen jag kom in i puberteten har jag alltid varit lite större och sådär, men nu har de blivit för mycket bara. Bristningar, fladder, ingenting fast alls..

De som är jobbigast är att jag vet att de är jag själv som gjort det här mot mig själv och min kropp. Det är jag som tryckt i mig godis, pizza, kebab och massa annat skit. Och den skiten har fått min kropp att se ut som den gör nu! Förstört. Bristningar är svåra att få bort.. Så dom får jag nog leva med i resten av mitt liv. Om inte någon har något bra tips att få bort dem?

De jag ville säga var väl - vi är många som ha ångest, prata om de, istället för att må dåligt själv.

Unnat mig

Under Danmarksresan har jag faktiskt unnat mig lite, druckit läsk samt ätit chips. Men inte godis!! Så nu kör jag på hårdare än någonsin. Ställde mig på vågen idag och den visade bara positivt, så de känns bra att jag inte gått upp massa efter att ha unnat mig i 4 dagar.

Så nu kör jag på hårt igen! Satsar på beach 2015! Hahaha..

Vikt innan "dieten": 77,5 kg
Dagens vikt; 74 kg


;)


Läkarbesöket i Stockholm.

Var ju i Stockholm idag på läkarbesök, träffade en handkirurg som kollade på min hand samt arm. Hon var jätte duktig och väldigt trevligt. Hon kände, drog lite, klämde och jämförde mycket med min andra hand. Det många kanske vill veta är - vad kommer hända, det är de för fel på den? Jo.. Hon trodde att min muskel har brustit typ. Muskeln blir ju till en sena och den senan tror hon har brustit, samt att jag har fortfarande kvar min blödning i underarmen, efter 6 månder! Så det var skumt tyckte hon. Samt att min handled är instabil.

Så - Jag kommer få tid för magnetkamera så vi kan se vad som är fel, se hur muskeln och senan ser ut, samt kolla ledbanden i handen. Efter de får man se vad man gör, hur man går vidare. Och jag har ingen aning om vad som kommer hända.

De sjuka är att jag har "lårkaka" i armen fortfarande och de var nästan 6 månader sedan jag gjorde illa mig. Det är inte riktigt normalt.. Hm. Cp kropp jag har. Men nu vet ni hur de ligger till. Håll tummarna på att allt går bra nu. Hoppas de fixar de, för de kan ju tyvärr bli så att jag får gå med de här, att de inte kan hjälpa mig..

Shopping i Stockholm


Underkläder h&m, ca 129 :- st


De efterlängtade strumpbyxorna!! 79 :- på Åhléns!


Bikinitrosa, då mina jag redan har är för stora. Haha. 79,90 :- på H&M


Smycken från glitter, örhängena 49:- st och så armband för 79:-

Ålborg, danmark

Ligger på hotellrummet och väntar på att de ska bli mat snart!! 20.00 serveras middagen för oss och är nådigt hungrig.

Resan hit gick jätte bra, och i Ålborg ska vi bara bo inatt, imorgon åker vi till Kolding och bor där två nätter.
Imorgon blir de troligtvis krogen också, så min krog oskuld tas då tyvärr!

danmark

HEJDÅ SUCKERS, JAG DRAR TILL DANMARK. KOMMER HEM SÖNDAG KVÄLL. KISS

Skogen <3

Från och med imorgon, klockan 09.00 så är skogen mitt hem, fram till onsdag eftermiddag!! Önska mig lycka till!

Home

Är i Äckeltuna igen, och jag vill som vanligt bara tillbaka till Stockholm och Åkersberga.. Men nej, verkligheten kallar på mig. Usch vad jag hatar det här ibland. Men men. Snart är skolan över och då blir de lugnt ett tag i alla fall.

I helgen har jag och Tobias inte gjort så jätte mycket, mest brytt oss om varandra, men också varit på mässa och sett massa snygga bilar, samt att Tobias simtävlade idag och kom tvåa på 100meter fjäril! Stolt flickvän!

Imorgon till på onsdag kommer jag befinna mig i skogen mellan strängnäs och malmköping. Kommer knappt kunna ha kontakt med omvärlden, då mitt batteri till telefonen inte håller så jätte länge och sådär, men onsdag lunch/eftermiddag där kommer jag hem igen! Sedan på torsdag åker jag igen, men denna gång till Danmark!

Hoooost och snooor

Varit hemma idag, hjälp mamma med en del saker, hostat och snorat. Känner mig inte alls på topp men imorgon åker jag till baby som får ta hand om mig istället!

Planerat lite inför danmarksresan och så, angående pengar osv. Känns super bra (Y) Läääängtar!!!

Jobbigt/kärlek

Hostar snorar, hostar, snorar, gör ont i halsen. Ja så känns de för mig just nu och det suger. Blir ingen skola för mig imorgon, då min mamma förbjuder mig. Men hon är smart så ska nog lyssna på henne!

Rensade ju min dator innan den lämnades in för att ghostas, och då upptäckte jag ju att jag hade alla mina bilder här, för jag hade nämligen en kopia från min andra dator, på denna dator. Så blev att snabbt som attans föra över alla bilder och arbeten. Idag la jag in allt igen och hittade massvis av gamla bilder på mig och min prins - Tobias. Man tänker tillbaka så mycket. Här får ni en liten titt;



Vår första pussbild, togs den 13 september 2008. Då hade vi varit tillsammans i en och en halv månad. Och denna bild är också tagen från första gången jag var hemma hos honom i Stockholm.


Jag hade långt hår och Tobias experimenterade lite med hans hår, kan väl erkänna att jag fick honom att göra de! Här slingar han håret för första gången tror jag! Denna bild är tagen 29 oktober 2008, vi firade 3 månader på denna bild.


13 december 2008. Julen var underbar tid. Vi gav varandra julklappar som bestod utav halsband. Mitt var ett guldhalsband med ett guldhjärta på, använder de fortfarande såklart. Och han fick ett silverhalsband med en gravyrplatta som de stod "michaela" på framsidan på och på baksidan vårt datum 29/7-08.


Månaderna gick och allt var underbart!! Denna bild är tagen i maj 2009.


Denna bild är tagen i början av juni. Sedan kom sommarlovet som vi hade planerat, men som inte alls blev som vi planerat. Vi hade nu hållt ihop ca 1 år utan några problem, men de kom ifatt oss, vi hade de tungt nästan hela sommaren, men tog oss igenom de och blev bara starkare.


Augusti och allt var SUPER!!!

Sedan har jag faktiskt inga nyare bilder :O Haha. Men upp och ner hade de gått, precis som de alltid gör. Men nu är de helt underbart och jag kan inte vara lyckligare. Det är sjukt hur man kan bara bli kärare och kärare för varje dag. Även efter såhär lång tid. 21 månader nu. Alltså 1 år och 9 månader nu. Det är lång tid, men som känns väldigt kort tillsammans med honom.

Tobias, du är allt för mig och mitt hjärta slår bara för dig. Jag älskar dig mest!

BEFRIAD

Natur och friluftslivs uppgiften, check. Känns som en stor sten lyfts från bröstkorgen, nu är det bara en kvar!

Bli nyttig du med!

Det handlar inte bara om att bli lätt och inte ha fett på kroppen, utan det handlar faktiskt om att ta hand om hela sin kropp. Människans kropp mår inte bra utav att äta masas fett, och våra tänder mår inte heller bra. Så ta steget du med och gör som många av oss - tänk på vad du äter och gö kroppen en tjänst.

Igår fick jag med mig två till på att vara nyttiga, nämligen Annelie och Jossa. Så nu är vi många som kämpar med att vara nyttiga!

Det jag inte äter längre;

  • Godis
  • Chips
  • Läsk
  • Bakelser (kakor, bullar osv.)
  • Glass
  • Oboy

Det finns annat att äta, jag ersätter godiset osv. med grape, vattenmelon, jordgubbar, vindruvor och hanungsmelon!


5/5 - 10

Onsdag och här sitter jag hemma och är sjuk. Och för den delen så pluggar jag och det går bra. Fått hjälp av Sofia Engberg, tack så himla mycket! Så nu är natur och firluftslivsuppgiten på gång och senare blir de att läsa och sedan när pappa kommer hem plugga matte till imorgon, då det är prov på räta linjen. Om jag nu kan gå till skolan så att säga..

Hur mår alla andra då? Pigga och krya? Nja. Många som är sjuka nu och vill bara säga till er - krya på er!

Tänker på dig baby <3

Fucking sick...

Jaha, hade lite ont i halsen imorse och körde bara styrkan på fystesterna och nu har jag liiiiiiite mer ont alltså. Lät förjävligt och Chalid (han som har hand om testerna) förbjöd mig att komma ner imorgon och när jag tänker efter är han rätt smart. Imorgon blir jag hemma, från skolan, från tester. Bara vara hemma, plugga igen allt skit jag ligger efter i samt plugga inför de äckliga matteprovet vi har på torsdag också.

Det är inte rätt tillfälle att bli sjuk!!

Btw, gått ned ca 2 kg tydligen sen jag började med mitt nyttiga liv. Känns bra. Alltså mitt mål med att sluta äta onyttigheter är inte att gå ned i vikt, utan att bli av med de extra fettet på kroppen jag har och omvandla de till muskler. Jag gick ned ca 2 kg väldigt snabbt och det visar ju bara att det var onödiga kg på min kropp. Jag har ätit precis som vanligt, så oroa er inte! :)

Svenska nationella över!

Sista på nationella i svenska är nu över. Hade tal idag och de gick dåligt vilket vara förväntat men hon sa att vi alla var godkända i alla fall så det känns ju bra i alla fall!

Jag vaknade upp imorse med ont i halsen och nu hostar jag också. Känns sådär med tanke på att vi har fysprofilen ikväll och imorgon. Och har man inte i halsen och hostar ska man inte idrotta egentligen.. Fuck, ärligt talat så kändes de inte dåligt inför testerna, kände att jag skulle bara göra dom och liksom sen träna mig efter det jag behövde. Men nu verkar de som att jag inte kan delta...

Ikväll blir de plugg som fan, natur och friluftsliv, får IG varning imorgon bitti annars, känns ju inte så jätte bra, så nu ska jag göra skiten.

Tack <3

Fick söta kommentarer på mitt "syndar" inlägg, tack Maria och Gripis för att du stöttar mig och vill att jag ska kämpa vidare. Ni är underbara.

Nu är det tufft, inge läsk, godis, chips, glass eller kakor!

Helgen

Tobias har varit här hela helgen, ända sedan i torsdags faktiskt och åkte hem imorse. Underbart att ha honom här och på fredag åker jag till honom! Kämpat på med att vara nyttig och inte äta godis, chips och läsk. Dock blev de ett litet snesteg på fyllan men jag kör på ändå. Inte druckit läsk och inte ätit en ända godisbit.. Tog inte ens kaka igår då Linnea bjöd på fika på träningen.

Idag mår jag rätt dåligt. Hade intervju på morgonen och mådde lite illa innan och sedan mådde jag mer illa och åkte hem efter intervjun.. Nu ligger jag och tycker synd om mig själv, ska ta det lugnt först och sedan blir de plugg för hela slanten!!


Jag har syndat...

Igår kom jag hem rätt full och åt lite chips... Fan, ångest idag. :(

RSS 2.0