Tisdag

Denna dag känns så himla onödig. Vi har något som kallas framtidspass, där man ska plugga det som behövs. Just nu har jag ingenting som jag behöver plugga, så vad gör man då? Jo man sitter och lyssnar på musik, sitter inna på facebook, snackar studenten och bara gör absolut ingenting. Känns ju rätt ovärt att gå upp 7.00 för att åka till skolan och vara här 3 timmar och inte göra något ordentligt alls.

Idag ska jag i alla fall sola så jag är brun och fin till helgen, då det är fullt upp. På lördag har vi bortamatch mot GT Söder, direkt efter det ska vi till Bowlinghallen för att äta och bowla med Eskilstuna Basket samt Eskilstuna United. Och direkt efter det ska vi hem till Erica för att förfesta, sedan blir de utgång på Harrys, sedan efterpärla hos Hanna. Jag super gillar det!


Helgen

Igår hade vi match mot serieledarna Gustavsberg, vi var taggade till tusen och vi hade rätt inställning! Vi vann över dem med 25-20! Och shit vad härligt det är! Nu ligger vi tre i tabellen och vi har fullt med självförtroende, och vi vill bara uppåt ännu mer i tabellen.

Efter matchen kollade jag lite på div 3 matchen sedan hem och åt otroligt god mat! Sedan kollade man på handbollen, efter det blev det att röra sig till Mini tillsammans med Niklas och Putte, där var Mini såklart och även Sofia. Vi kollade på film, den var inte trevlig! Kollade nog inte hälften då jag inte klarara av att se blod.. Åkte hem runt ett och sedan somnade jag nästan direkt.

Idag ska jag kolla på innebandymatch, Niklas och Putte spelar och sedan ikväll ska jag sitta värd på Gympozz för första gången, 18-20.30

Sista terminen är igång

I måndags började skolan igen och detta är min allra sista termin i gymnasiet. Det är sjukt när man tänker efter. Man har gått i skolan så himla länge och snart kommer man vara arbetslös, och man måste söka jobb och börja vuxenlivet. Skolan, det är en sån trygghet, men snart har man den inte längre..

Samtidigt som man längtar efter studenten, så gör man inte det..

I alla fall, onsdag idag, och det har gått snabbt, skönt att ha de vanliga rutinerna igen! Idag ska man jobba med apu uppgiften och efter skolan ska jag äta och sedan ska jag sola och sedan blir de hem och bara ta det lugnt!


Vända tillbaka dygnet

I några dagar i rad nu har jag varit vaken alldelses för länge. Så igår så bestämde jag mig för att vända tillbaka dygnet på riktigt och jag kan säga att det gick bra. Klockan 22.00 stängde jag av allt ljud och vibration på mobilen, och det kan jag säga hjälpte mig mycket. Jag är för beroende av min mobil, kan även berätta att jag fortsatt ha den på ljudlös och vibrationslös från när jag vaknade och det är så sjukt skönt kan jag säga! Jag kollar mobilen när jag vill.

Satte igång en film runt halv tio, kollade den och sedan somnade jag gott till 23 ungefär, dock vaknade jag 02.30 och låg och vred och vände ända till 04.45 ungefär :/ Sedan somnade jag gott och hade alarm på 10.00, och snoozade lite till 10.30. Så nu är klockan 12.30, i vanliga fall skulle jag sova nu. Men nu har jag hunnit äta frukost och sådär plus att jag städat mitt rum! Nu har jag hela dagen framför mig och det gillas.

Har även bestämt nu att jag MÅSTE ta tag i min jävla kost. Fortsätter jag såhär kommer jag ju dö i förtid. Så nu ska jag försöka tänka på de också, plus att jag funderar på att träna extra måndag och onsdag morgon, har ju egentligen ingen lektion där, men specialidrottarna har lektion, så funderar på om jag ska börja träna dom passen ändå, löpning och rörlighet. Japp japp.

Idag ska jag äta och ta det lugnt, träna 18-19 och efter det ska jag bara mysa med familjen och sedan ska jag sova. Match på lördag, vilken vet jag inte än, men jag hoppas att jag blir uttagen till div 1 matchen.

RSS 2.0