Praktik

Första veckan av fyra avklarade på praktiken. Det känns rätt bra, men är ändå helt borta. Hittar ju inte allt och sedan kan jag inget speciellt om något. Nästa vecka ska jag lära mig kassan ordentligt och sedan så kommer jag säkert få stå där en del. De är ju bra det iaf !

Nu rä det träning, 1 h styrka och sedan 1,5 timmes handboll.

Bestämt mig för att fan nästan svälta några dagar. Blir lack på mina äckliga föräldrar. De kan inte bestämma över vad jag stoppar i mig och inte. Så nu är det fight och de ska fan få.

Lördag

Har varit i hallen hela dagen. Kollat div1, div 3 och div4. Trogen göksten alltså! Efter div 3 matchen bjöd klubben på pizza och det var smarrigt. Samtidigt som man moffa i sig pizza så kollade man derby i div 4, göksten - guif. Förlust med en boll, surt! Sedan blev de hem, ta det lugnt, bada. Och sedan vara taxi åt mamma. Fick finbesök och det gillades. Sedan fick man åka och hämta mamma ocn nu sitter man här!

Imorgon ska vi till västerås och fotas tror jag? Det visar sig.

Ha en bra fredag


Färgen är i håret, tjejerna rullar strax in och då blir de fix för hela slanten. Om ca 25 min hoppar jag in i duschen och runt 22 rullar bilen från violgatan. Det blir att åka och dansa på Nybron tillsammans med Maria, Johanna och Sanna som kommer direkt efter OL. Jag ser fram emot en bra kväll som vanligt!

Roligt onsdag




Powernaaaap

Nu ska jag sova en timme! Puss

...

Jag hatar att du kan få mig att fälla tårar så himla lätt

Seg söndag

Var ute med pappa och luna 2,5 timme på dagen, sedan totaldeckade jag och sedan har vi ätit god mat och lite tårta för att fira pierre och även fars dag. Nathalie är här också vilket är jätte trevligt ju! Och jag ska även skjutsa hem henne senare!

Trött som ett as. SKa sova tidigt idag och sedan ska jag träna imorgon också! Yey, på morgonen och sen på kvällen. Mums

Söndag

Jag älskar söndagar när man vet att man är ledig imorgon också. Mm! Puss på det va.

Igår var jag och Elisabeth hemma hos Denise i Länna (mellan åker och strängnäs?) och åt och umgicks med massa söta tjejer. Det var sjukt skönt och mysigt. Vi kollade även skräckis, men jag hade inga problem med att sova, tur det. Vet nog andra som hade de ;) Hehe. Kom hem runt halv ett. Somnade runt två och vaknade nu strax innan 12.

Idag är det fars dag och vi ska även fira Pierre som fyllde 16 i torsdags. Så vi ska äta gott och äta lite tårta. Så ska pappa få lite godsaker också. Men innan allt det ska jag och far min ta en långpromenad till graven och tända ljus, sedan bilr de nog att färga min otroligt snygga utväxt, grå och fin. Mm. Dagen blir nog bra, puss

Torsdag

Dagen började med besök hos Jonas 9.30, det gick jätte bra och det är nog några i laget som kommer bli lite förvånade ikväll. Dock är kontakt ingenting som är aktuellt på ett tag, men de gör ingenting!

Nu har vi gått runt och kollat lite för företaget och snart är de lunch. Efter lunchen är de genomgång så vi lär oss bokföring.

Mamma

Öppnade precis mig för mamma.. Jag grät lite och sådär som jag alltid gör när jag berättar nått som är jobbigt för mamma. Nu vet hon och hon och jag ska kämpa tillsammans nu! Det känns bra att ha någon med mig att jag slipper kämpa ensam.


Veckan

Idag är de onsdag och är min lediga dag från träning. Känns bra, men jag är så sjukt himla trött. Jag är inne på min tredje riktiga träningsvecka nu och det känns att det tar på kroppen och jag är riktigt slut. Det som gör de jobbigare nu är att jag ska försöka tänka på vad jag äter. Jag försöker hela tiden, men de är sjukt svårt kan jag säga! Något som förstörde min dag var att Helena berättade att vi skulle till badhuset på fredag.. Kände bara att jag ville spy där och då alltså. Jag vägrar.

Nu i veckan har vi projekt arbete hela veckan och det går ganska bra för mig och Johanna, Denise har hängt på oss också, och det känns som att de kommer gå ganska bra faktiskt!

Jag är jätte hungrig, har bara druckit apelsinjuice idag. Shit. Efter skolan ska jag äta med Björn också!


Utgång

Blir ut och dansa ikväll. Halvklar nu! Bara håret kvar!


jag & handboll

Sitter och diskuterar med mitt ex. Att jag tränade mycket och att han kände att handbollen var mycket viktigare än honom.

Jag kan säga såhär, jag skulle ALDRIG sluta spela handboll för en killes skull. Handboll betyder så äckligt mycket för mig och det är en del av mig som man liksom får på köpet om man nu vill ha mig. Killen jag ska träffa ska acceptera att jag tränar mycket och spelar matcher. Han ska inte klaga på att jag tränar mycket och få mig att må dåligt över att jag tränar? Jag tycker fan det är bra att man har något i sitt liv som är ens eget liksom. Att man har något som man älskar så mycket.

Vill man ha mig så får man handboll på köpet! Bara acceptera det för i helvete.

Lovet

Jaha.. Då var lovet typ över då? Bara helgen kvar sedan är de back to school! Känns som att jag inte fått sova ut detta lov som jag hoppats på men.. Har varit ensam hemma och varit hundvakt. Och vår huund kräver så himla mkt, så har inte blivit mkt sova nej.

Och pierre det jävla äcklet. Är så sur!!!!! Han har inte lagat mat en enda gång, han har varit ute med luna på en  långpromenad. Han har inte varit ute med henne en enda morgon. Han har inte städat en enda gång på hela veckan. Han har bara setat och spelat och äcklat sig. Jag har städat, tagit alla morgonturer, och lagat mat. Jaha!?!!! Jag kommer aldrig orka bli mamma. FUCK KIDS

Ny vecka, nya träningar

Är ju inne i en dödarperiod i min träning. Nu ska jag springa, springa, springa ungefär. För att bli bättre tränad, för missat så sjukt mycket. Veckan som varit dödade mig! Nu är de ny vecka!

Måndag - 60 min löpning.
Tisdag - 30/30 intervaller, 10 x 2, 60 min styrka.
Onsdag - Träningsledigt.
Torsdag - 35 min löpning, 60 min handstyrka.
Fredag - 60 min löpning.
Lördag - 15/15 intervaller, 12 x 2. Ev. Backintervaller, 5 x 3.
Söndag - Ledig!

Lov, Ensam hemma

Imorse drog min mamma och pappa iväg till Finland, och kommer stanna där till på fredag. Jaha. Då var man hundvakt och ensam hemma och lite ansvarig för huset. Skönt och jobbigt på samma gång. Hundvakt är de tuffa, hon kräver så himla mycket uppmärksamhet och långa promenader. Men de ska nog gå bra, promenader bränner man mycket fett på!



Fått sällskap här nere i sängen i alla fall, det är tur att hon är så söt iallafall!

Lov, nådigt skönt! Veckan ser ut följande

Måndag - Ingenting typ städa, träna på kvällen!
Tisdag - Inget planerat, träna på kvällen!
Onsdag - Träningsledig, utgång!
Torsdag - JAa ingenting! haha, träning på kvällen!
Fredag - Ingenting, träning på kvällen!
Lördag & söndag - träningsledig! :o

Haha har absolut ingenting planerat på hela veckan och det känns jävligt bra!

RSS 2.0