School..

Verkligheten kallar och jag vet inte vad jag ska tycka egentligen.. Skratta eller gråta..

Idag har jag full dag och slutar 15.30

Välkommen till verkligheten...

Nu börjar allvaret, sitter på min första matte c lektion.. Shit. Önska mig lycka till! slutar 15.30

?

Varför gör man så mot en person man är kär i? Jag vill aldrig mer se dig, röra dig, prata med dig.. Du finns inte för mig längre

Helgen..

.. Den har varit grym. Från att vi varit hos vår mentor Helena ute på landet och myst till en härlig grill/förfest hos mig till krogen och kommer hem fem på morgonen!

Tack alla som gjorde min helg super!

Shopping!


Jeans från Gina Tricot, 199 kr


Vanlig kofta, h&m 149 kr.


Vila, 100 kr.


Gina tricor, 199 kr.


Gina tricot, 199 kr.


Gina tricot, 149 kr.


Gina tricot, 249kr.


Gina tricot, 249kr.


Gina tricot, 149kr.


Gina tricot, 199kr.


H&m, 100 kr.


Underkläder h&m
BH - 129 kr.
Trosa - 69.50 kr.


Vila, 129,95 kr.


H&M 69,50 kr.


H&M 79,50 kr.


HTC wildfire + trygghetsförsäkring 12 månader, ca 3500kr.

Time for school..

Då är verkligheten igång. Så nu ska jag  cykla till Bettan som sedan ska ta oss till Vilsta. Men innan de måste vi fixa lite annat, inför imorgon. Hihi. Busigt.

Idag är de aktivitetsdag, så jag  ska bara sitta och kolla på. Efter däremot ska jag, Denise och Johanna till  Tuna Park och shoppa upp liten del av min lön jag fick idag ;) Mm!

Sista dagen på sommarlovet

Imorgon drar verkligheten igång, skolan. 09.00 ska vi befinna oss på första våningen, gud så bra! Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Saknar alla så himla mycket, så ska bli mysigt att träffa alla igen! Längtar fan till skolan börjar. Känns bra dethär, dagarna framöver är uppbokade och jag känner bara hur underbart bra de känns!

Imorgon - Skolan och ner och träna lite. Ja det jag nu kan träna. Mage rygg och lite ben skulle jag tro. Samt ut ich gå!

Fredag - LÖNING! Skola och sedan hem till vår underbara mentor Helena för mys för hela slanten!

Lördag - Stockholm och shoppa! Inhandla mig en ny telefon bland annat! Och sedan på kvällen blir de mys och utgång!

TFCC skada



Denna bild visar ganska bra vart jag har haft ont. Och min skada heter som sagt TFCC skada. Och det är den så kallade "menisken" i handleden som har gått sönder.

Idag opererades jag. Jag grät innan jag opererades och efter. Så jag är inte direkt på topp. Visade sig också att mensiken var mer skadad än vad de trodde. Ganska mycket mer skadad än vad de trodde. Så de tog bort en helt del.. Eftersom de var tvungna att ta bort mycket så blir jag också borta längre från handbollen. Hon sa att jag är fullt spelklar efter jul.. Till jul är de 4 månader.. Hon sa att jag får verkligen inte stressa.



Nu kommer jag gå med gips i först 2 veckor, åka upp till Stockholm och byta gipset, ha det i ytterligare 2 veckor. Så totalt 4 veckor med gips. Då jag iprincip inte får göra ett skit. Inte laga mat, inte städa, inte lägga någon tyngd alls på handen, inte svettas.. Så jag kan inte träna speciellt mycket med andra ord. Jaha, vad fan ska jag göra i 4 veckor?

Efter 4 veckor med gips så blir de 4 veckor med skena. Och då kan jag börja träna handen lite grann och kan börja springa och svettas! Mer vet jag inte..

Nu är de gjort och jag ska fan komma tillbaka grymt stark i handled!

Sova, sova, sova..

Det ända jag gjort idag känns de som.. Sovit. Jag vaknade upp första gången klockan kvar över nio. Sedan somnade jag om och vaknade 13.30! Shit tänkte jag.. Sovit bort hela dagen. Men sen tänkte jag efter - alla börjar skolan idag, förutom John Bauer, så de kändes så jäkla bra att jag sov till 13.30!

Sedan dess har jag bara segat. Strax blir de att åka till Västerås med pappa för att inhandla en hundbur till Lunis. Måste passa på och köra nu, för imorgon är de slut på de i två veckor framöver. Jag som älskar att köra.. Haha. Men ah.

Längtar till helgen och till torsdag också. På torsdag händer två bra saker. Skolan börjar, ska bli underbart att få träffa alla i klassen igen. Vissa har man bara träffat en gång under hela sommaren! Och vissa har man ju träffat mer. Saknar alla så himla mycket. Och på torsdag blir jag också ensam hemma ett tag och det ska bli skönt. Blir jag och Pierre hemma i över en vecka.  På lördag är de krogen med de bästa tjejerna också, ska bli så jävla kul och jag är så sjukt taggad!

Hemma!

Hemma från träningslägret. Kroppen värker och man känner verkligen att man tagit ut sig i helgen. Två matcher, var av jag spelade en. Och ett fyspass och sedan massa handbollspass. Känns i kroppen och det känns så jävla bra kan jag säga. Det känns bra inför operationen på tisdag, jag vet att jag verkligen dödade mig själv i helgen, för att jag visste att det var mina sista handbollspass innan jag blir borta ett tag.

Nu har jag färgat håret och tagit ett skönt bad också! Så nu känner jag mig fräsch! Nu blir de att hitta någon bra film och sedan kolla lite film och bara ta det lugnt!

Nervös inför tisdag.. 8.00, måste åka 05.42 tror jag de var, mindre roligt. Men..

Bye bye Eskilstuna, Hey Eksjö!

Idag bär de av neråt i landet. Ska nämligen hänga i Eksjö till på söndag. Det är träningsläger och jag har sett programmet så jag säger att det är dödarträningsläger. Kommer jag hem och kan röra mig är de något allvarligt fel. Redan idag har vi två saker på programmet, match mot ett div 2 lag samt löpning i 45 minuter typ direkt efter matchen. Woho.

Det roliga är att jag iaf kunde hänga med på detta läger. Det är bra för mig, jag kommer träna sönder mig precis innan operationen. Och sedan blir de ju vila några dagar efter operationen och sedan blir det som träningsläger för mig i 6 veckor. Jag kommer ha intervaller och löpning många gånger i veckan om man säger så. Pappa ska lägga upp något bra för mig, så jag kommer tillbaka till handbollsplanen i riktigt bra skick. Jag både älskar och hatar tanken av att nästan endast löpa i 6 veckor.. Jag hatar löpning! Men jag behöver det.



Operationen kommer äga rum den 24 augusti 08.00 på akademikliniken. Operationen tar ca 1 timme, beroende på hur mycket och vad de måste göra. De kommer söva mig också, helvete tänkte jag. Sist spydde jag massor och var verkligen "aspackad". Haha. Var nästan som att jag hade fått i mig lite väl mycket alkohol och jag kommer inte ens ihåg  vad jag hade sagt.. Men nu ska jag fortsätta sova efter att jag vaknat upp! JA!

Tufft..

Idag har jag sovit och sovit. Jag vaknade först efter tio någon gång, sedan somnade jag om och det hela slutade med att jag gick inte upp förrän tio i två :o Det är lite väl sent! Hela dagen har ju gått då! Gick upp, åt "frukost" och sedan gick jag ut och tvättade bilen som jag blivit tillsagd att göra. Fin fin blev den! Sedan har jag bara tagit de lugnt. Kollat PH och så.

Idag ringde vi igen till min handkirurg grej. Och det är tydligen lite krångligt det här. De måste ha en speciel ställning som min hand ska ligga på under operationen och de vet inte när de får tag på den och bla bla. Så får inte operationstid i veckan som de först sa.. Så nästa vecka får vi hoppas helt enkelt. De kunde inte ens säga när jag kunde få operationstid.. Blir irriterad. Här har man en extra försäkring som ska göra så att de ska gå fort. Men nej, inte nu tydligen!? ÅH! Vill ha de gjort så jag inte missar mer matcher än vad jag redan kommer göra..


2 år.

29/7-10 så var jag och Tobias ihop i 2 hela år. Idag tog det slut. Det var jag som tog beslutet att avlusta det, för jag känner att jag är inte längre kär i Tobias. Självklart älskar jag honom - men inte på samma sätt som förut. Jag hoppsa att vi kommer hålla kontakten och ses någon gång. För han kommer alltid vara min bästa vän. Min första pojkvän och min allra första riktiga kärlek.


HELT SLUT

Rubriken berättar verkligen allt. Jag har nu jobbat i tre veckor och fyra dagar. Imorgon väntar min sista dag på jobbet. Det betyder att jag jobbat mina jobbiga fyra veckor och imorgon är de ett helt år kvar tills jag ska jobba igen. Eller? Ja, man vet ju aldrig! Jag har tur också, jag har 12 dagar ledigt innan skolan börjar och det ska jag verkligen ta vara på. TJEJER, ni har inge val!

På söndag kommer tjejgänget hem från Rhodos också, om jag saknat alla :( ÅH! Sedan blir de så girlsnight någonstans. Här kanske? Vem vet. Känner mig lite sugen på krogen alltså, allt för länge sen nu ;) Haha.

27 augusti rullar lönen in, och gud, känns som jag redan handlat upp allt, fast jag inte har de. Men har planerat så mycket!
1. Ny mobil. HTC wildnågonting.. Haha. 3000kr
2. AbTronix x2 1000kr.
3. NY GARDEROB!!
4. SKOOOOOR ;)
5. Löshår.. (jag kan faktiskt inte få långt hår :( )


Helg!

Efterlängtat efter en hård vecka. Haha. Så nu återstår endast en vecka av arbete och sedan är jag 15.200 kr rikare!

Hard work

Jag jobbar, jobbar och jobbar. Plus att jag fått mig en förkylning på det. Snor och slem i halsen. Mumma. Nej inte direkt. Jag är nu inne på min nästa sista vecka med jobb. Imorgon är de fredag och det betyder att det är endast en vecka kvar av jobb efter denna dag. Underbart den 27 augusti då pengarna rullar in på kontot. Då blir de att inhandla en HTC till mig!

Ja vad mer då. Jag kan inte träna för att jag är slemig och dann i halsen och förkyld. Går inte ned till hallen heller för att jag inte vill smitta de andra i laget. Så jag kommer hem från jobbet och sen sover jag typ. Hm. Roligt liv.

På måndag ska mamma och jag ringa till Stockholm också och be om operationstid.. De sa att man kunde få de samma vecka, så nästa vecka kanske jag ligger på operationsbordet.. Vem vet. Annars blir de veckan efter de. Operation blir de dock. Jävla handled alltså.. 8 veckor rehab, sedan blir de handboll som fan!

Sick

Jag har lyckats blivit sjuk typ. Hostar, ont i halsen, snorig och dann.. Men baby är här och tar hand om mig!

Idag är vi bortbjudna till Tobias pappa, han ska bjuda på kinamat, mums! Så vi ska åka strax. Frihet säger jag bara

RSS 2.0