Valpägare snart?

Nu verkar de vara ganska seriöst. Vi har kollat upp så det alltid kommer vara någon hemma under 4 veckors tid. Plus att vi ska sätta oss ner idag och prata igenom allt. Vi har hittat hundarna vi vill ha, vi har kommit överrens om att vi vill ha en hona. Ja, känns ganska seriöst just nu, till och med pappa sa igår "ring till uppfödarna".  Det känns väldigt nära nu!!


Hunden är en blandras, med lite engelsk springer spaniel på precis som jag ville, sen är de två andra raser i den, fast dom la jag inte på minnet. Den liknar mest en springer spaniel tycker jag. Jätte söt, fast det är inte hunden på bilden!

Håll tummarna nu! För jag gör verkligen de!

Jälva bredbandsbolaget!!

Har inte haft internet sen torsdags natt, vi ska gå över från bredbandsbolaget till telia och idag sker överföringen, men jävla bredbandsbolaget kände att de ville jävlas med oss eller något, så de stängde av internet för oss tidigare än vad de var sagt!!!

HATA HATA HATA HATA.
 
Men idag ska vi få internet igen, telia, tack för den i alla fall. Nu måste bara pappa fundera ut hur man fixar den nut rautern (stavning?)

Helgen har varit sådär, match lördag x 2. Först med div 2 sen erbjöd jag mig till div 3 matchen eftersom ingen annan verkade vilja eller hade tid. Men det var roligt med två vinster efter varandra! Sedan på söndag, igår, var de sörmlandslaget. Fått matchtröjor nu. Yepp yepp.

Min baby har skaffat blogg

Puscha på honom att blogga flitigt, ge honom idéer på hur han ska blogga osv!
http://toooob.blogg.se/

Bättre och bättre

Nu orkar jag i alla fall göra saker. Igår låg jag död i sängen hela dagen. Idag orkade jag i alla fall gå upp och idag har jag varit vaken hela dagen. Var nog ändå rätt bra att vara hemma en dag extra, hade nog inte gjort någon nytta i skolan idag precis. Igår hade jag lite feber också. Hm. Blir svin trött av att bara gå upp för trappen, haha lyckat.

Ingen träning för mig idag inte. Imorgon ska jag i alla fall till skolan igen. Och träna!! Saknar de, och det var liksom bara två dagar sen.

Någon dataanörd som kan förklara detta för mig - hur kan min skoldator vara bättre än min privata dator, fast min privata datorn har bättre delar än min skoldator? Hm. Något att klura på va?

Älskling

Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld

Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt


Halv död

Ligger här halvdöd. Inte sovit ordentligt, har lite feber, huvudet dunkar sönder, mår illa och har ont i armen. Och jag måste plugga också.. Hur ska man orka när man är halvdöd? Jag har bara legat som en zombie framför tv;n..

Svinis helvete

hm, att må som ett helvete är något man inte kan fejka percis. Klockan är fyra på morgonen och jag har inte sovit en riktigt blund idag. Vrider och vänder på mig, min arm gör as ont och jag mår piss illa samt att jag är yr som satan.. Feber vet jag inte än, men vet att jag ligger under två duntäcken och fryser arslet av mig. Känns inte så lovande?

Fan visste jag att jag skulle må såhär dåligt efter skulle jag aldrig tagit den där jävla svinissprutan..

Foto

Sitter i skolan och har estetiskverksamhet som vanligt på måndag morgon. Är klar med uppgiften så har inget att göra. Väntar på Chrisitan så jag kan ta mina kakburkar, för jag vill äta något under tiden vi ska köa till vaccinationen.



En bild som jag tagit, haha, sämst.se


Ännu en ny skolvecka

Godmorgon, måndag morgon och skolan börjar igen. 5 dagar kvar till helg, ge min de nu nu nu! Jag vill bara ha lov just nu, är så trött på skolan så det är sjukt. Har aldrig i hela mitt liv varit så skoltrött som jag är nu. Men det är väl bara bita ihop och le antar jag. Idag får vi kakor i alla fall och jag har beställt två burkar så idag blir de moff. Tack för det i alla fall.

Btw så ska jag bara vara med på första lektionen, ska iväg och vaccinera mig idag, mot svinis. Jag, Bettan och Annelie. Så sjuk imorgon eller? Hm, ah kanske. Så träningen ikväll är ändrad till gym och på onsdag handboll istället. :)

Nu ska jag väl fixa de sista och sedan cykla till bussen, ha en bra dag.

Helgen

Min helg har varit helt underbar, och det är för att min underbara pojkvän har varit här hela helgen. Och när han är här så kan ingenting på fel, ungefär i alla fall.. Han kom till min skola i fredags och det var underbart att få krama om honom och pussa på honom igen. Vi har bara tagit de lugnt i helgen, bara fokuserat på oss. Kollat film, skrattat, pratar, pussats. Ja, vi har nog varit lite nykära i helgen. HIHI.

Idag var de match i Tumba, så baby fick en gratisbiljett hem. Och vi vann också, yey. Kändes bra, lyckades också bli matchens lirare. Hihi.

Orkar inte skriva mer :) Heipa. Paradise hotell 22.00 ;)

Fredag, äntligen.

SNART ÄR DET HELG OCH JAG HAR LÄNGTAT SÅ HIMLA MYCKET.

Är så hima skoltrött just nu, så spyr på skolan. Precis haft afro dans på forever och sen gick vi och åt på fortet - tacobuffée! MUMS. Nu är det naturkunskap och vi har typ "prov" idag också. Lyckat när man inte kan något. Men men.

Mina benhinnor dödar mig långsamt btw!!

Snart kommer baby också, längtat


torsdag

dödar dagen över- godnatt!!!!!!

Matte B

Stordissar matte b

Mickis har en åsikt

Precis haft rast där de kom upp hur äckliga killar är egentligen. De tar på könsorganet jämt och ständig. Och hur äckligt är inte det? Det är vetenskapligt bevisat att mer än hälften av dem man tar i hand har tagit på sitt könsorgran utan att tvätta händerna. Och jag kan säga att det är alla killar!!



ALLA TJEJER, SKAKA ALDRIG HAND MED EN KILLE.

HISSAR



Ipod shuffle, små och snygga. Väldigt bra att ha när man ska ut och springa eller idrotta!

Onsdag 18 november

Sitter just nu på omvårdnads lektionen. Hade handboll imorse och det var tungt för var så himla trött! Somnade sent igår igen, förstår inte vad som är fel, sover inte under dagen, men ändå har jag svårt att somna på kvällen ändå? Blir så arg på mig själv. Måste ju kunna sova? Men i alla fall. Sen har vi omvårdnad på nu eftermiddagen och det har gått bra. Skrivit klart om allt om sjukdomen, så de känns bra.

Slutar 15.20 som vanligt och sedan har jag träning 19.45 ikväll, löpning ute och jag kände imorse hur mina benhinnor dunkade och gjorde väldigt ont. Så får väl se hur de går, men är styrka sen och de är väl kul. Trött på att vara så jävla svag i mina kycklingben!

Nej, bjuder på en bild från fotorundan med Emelie i måndags.

Hiss & diss

Ja, nu ska även jag testa på dethär med hiss och diss lista, försöka hiss en sak och dissa en sak daligen, så får vi helt enkelt se hur det går.

SUPER DISSAR


Ja, jag superdissar min egna pärla. Hp Pavilion dv6 - min bärbara dator hemma. Den är seg och låter mycket. Har också pratat med lite nördigare människor och bärbara datorer är helt enkelt inte så himla bra. Laggar när man ska spela saker och bara allmänt sega efter bara några månader, spelar ingen roll hur mycket pengar man lägger ner på dom!

Hiss


Massage, så himla avslappnande och lugnande så det är inte sant. Tog en elevmassage idag och det var underbart. Känt länge att jag kanske behövt en massage, lugna ner mig själv och mina muskler osv.
Lägg några hundralappar på en massage, och bara njut en timme och sen känner man sig så fräsch i kroppen. Något man sällan känner som idrottare..

Sanningen bakom Mickis hår..

Detta är en tragisk historia.. Historian om mitt hår som inte längre vill leva, ungefär i alla fall. Det värsta började väl år 2005 då jag var i Thailand och som alla vet hade jag väldigt lockigt hår och plattade de jämt, så bestämde mig för att rakpermanenta det. Och det var nog de dummaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Mycket hår gick av och sen dess har de mått skit. Men jag har också färgat de fram och tillbaka för jag har så svårt att bestämma mig hur jag ska ha det.



Blond till brunett. Hela tiden.

Nu har mitt hår gått av ännu mer. Kul? Nej. Men jag har själv satt mig i sittsen, förstört mitt hår. Så nu har min kära mor sagt ifrån. Jag får inte färga håret mer. I slutet av månaden ska jag klippa igenom håret ordentligt, och sen bara köra inpackningar och låta de växa ut? Hm. Kommer se ut som ett helvete, eftersom jag nu är brunhårig och är rätt ljus i vanliga fall. Men ska försöka klara de. Får väl se.

Vad tror ni? Klarar jag av att inte färga håret mer?
Jag tror inte det :(

Min träningslediga dag!

Idag har jag verkligen tagit vara på min träninglediga dag och det känns sjukt bra! Efter skolan var de planerat att jag och bettan skulle till Carino och sola, men nej, presentkortet funkade bara till behandlingar och absolut inte till solkort eller solarium, jaha - kul? Nej. Men tog en elevmassage istället på en timme. Så himla skönt!



Sen åkte jag hem och då kom Björn hit. Och jag bytte mitt presentkort på carino - 350 kr kvar mot en kebabtallrik och glass. Smart Michaela, jag vet ;) HAHA. Men de sög när man inte kunde sola för de.. Haha. Så vi åkte och åt och sådär, kollade gossip girl och one tree hill. Super roligt, har alltid så roligt tillsammans med Björn. Och han åkte nydligen hem och här sitter jag!
 

Höst


Mini pc



Sony har släppt en supertunn och snygg minipc som jag blev kär i så fort jag såg den! Finns i olika färger såklart, men har inte kollat upp pris, men funderar starkt på att skaffa mig en sådan, hur snygg och fin som helst. Skit bra att ha till när jag åker till baby t.ex. eller till cuper och sådär, då man inte vill släpa med sig en 15 tums dator.

Okej, kollade nyss upp lite info om denna snygga lilla dator, den kostar hela 17.000 kr!! Så inte värt de.

Tisdag 17 november

Idag var de en sån där jobbig dag, då man bara ville ligga kvar i sängen och sova. Bara stäng av väckarklockan och sen vakna runt tolv helt återhämtad. Men nej - skolan och verkligheten väntar. Så här sitter jag, i skolan och börjar snart med något hälsa ämne och jag håller tummarna på att vi ska få plugga lite omvårdnad, men det är bara lite dröm tänkande.

Idag är det träningsledigt, så ska till Carino och köpa solkort idag, samt sola. Sedan ska jag hem och plugga och kolla gossip girl och one tree hill. Sedan ikväll så kommer Björn till mig och ska hjälpa mig med Norton. Yes Yes.


Dags att bli brun igen

Ringde och bokade massage idag, men sen kom natha in och gav mig ett persentkort hon inte skulle hinna anväda, på carino. Hon hade planerat att ta en massage där, men den går ut redan 4 december och hon hinner inte bli helt frisk innan, tur kom mamma på - jag hade precis bokat massage den 15 december, så jag bytte mitt presentkort på 500kr till ett presentkort på 600kr på carino, ojdå, jag byter upp mig här. Och jag är inte ens sugen på massage, så imorgon ska jag spendera 500kr på först ett 10 gångers solkort för 450 kr och sedan sola en gång för 50 kr och sen kanske jag hittar någon billig pryl där för 100 kr om jag har tur.

Så nu är det bye bye till bleka michaela, jag höll ju mig så himla länge! Stolt!


KAN NÅGON LÄRA MIG



LÄR MIG ATT REDIGERA BILDER TACK.

Foto


Var ute vid rekarne med Emelie och fotade lite, och så har jag lekt med en av bilderna på henne. Vill ha lunch och vill hem och sova!!


Måndag 16 november

Godmorgon bloggen, måndag igen och jag bara hatade att gå ur sängen imorse. Tog väldigt lång tid innan jag somnade så nu är jag svin trött, men jag har cola i väskan så jag kommer klara skoldagen riktigt bra. Skön dag idag ju, estetisk verksamhet och sen specialidrott.

Efter skolan ska jag hem och sova sova sova!!!!

Helgen

Min helg kan man beskriva med ett ord - underbar. Har hunnit med att vara väldigt sociala med hans familj, spelat tennis med david, kollade filmer, myst jätte mycket, skrattat - LYCKA. Jag vill alltid ha det såhär. Jag älskar de.


Nu sticker jag från äckeltuna

Över helgen kommer jag finnas i Stockholm, Åkersberga hemma hos min älskling. Ni får ha en bra helg hemma i äckeltuna, jag ska ha det superbra i huvudstaden. :) PUSS PÅ ER

Micki har en åsikt

Ja nu kommer det en åsikt igen!

Alla i min närhet vet att bland de vidrigaste jag vet är när folk hostar i sina händer! Fyfan det är så jävla äckligt. Tänke er hur mycket basiller och äckel som kommer på händerna som dom hostar i och sedan rör dom vid en och rör vid andra sker runt omkring med samma händer som dom precis hostat ner.


Detta är en nysnig, ser ni hur mycket äckel som bara sprutar ut?

Många i min omgivning har känt på hur mycket jag hatar de och hur vidrigt jag tycker det är. Får damp på dom ungefär. Men då ska jag berätta något äckligt.

Satt på bussen och ser hur en fjortis tjej får hostattacker, coh varje gång så hostar hon i sina händer och jag får panik och tycker det är så jävla äckligt. Så går hon av bussen hostandes och så ser jag hur hon använder precis samma hand som hon precis hostat i att fixa till luggen!! Fatta, få all skit i håret! Och hon gjorde samma sak flera gånger i rad, så vidrigt!!!

Var lite fräsch och fram för allt smitta inte andra i din närhet, hosta i armvecket och inte i handen!!

Dödar fredag, ja!

Precis haft hälsa, då vi gjort träningsprogram, och det gick bra. Bettan har varit modell och sådär. Nu väntar naturkunskap B till 15.20, fyfan vad jobbig fredag. Usch, nästan så jag ångrar att jag valde naturkunskap b, vill hellre vara ledig fredag eftermiddag, men så tänker jag på trean sen, hur lite som helst! 

Ikväll 20.05 tar jag tåget till stockholm och baby också, inte säker på om jag hinner uppdatera innan jag drar så ha det så bra!!

Micki har en åsikt

Jag blir så trött på falska människor och det jobbiga är att man måste umgås med sånna människor hela tiden. Bara le och vara glad fast man vet hur falska de egentligen är. Visst, jag är nog väldigt ärlig enligt många människor, men jag orkar inte alltid säga precis vad jag tycker, för jag orkar inte med allt tjejtjaffs hit och dit.

Men blir så trött på människor som först snackar skit om en människa och sen några minuter senare ser man dom tillsammans och dom gullar och pratar massa med varandra osv. Hur kan man först snacka skit om personen och sen ha samvete att leka att man tycker jätte mycket om den personen?

Jag har gjort likadant själv, men jag kan inte leka att jag tycker om falska människor, för det är något jag verkligen hatar och jag har nog börjat visa eller snarare sagt börjat undvika dom människorna som är som mest falska.

J & E, ni är underbara.

Mickis tipsar!

Har känt honom länge och nu har han också börjat blogga!! Det är en riktigt grym blogg där han skriver om sitt liv - skola, sin kärlek till jonna osv. Gå in och kolla!

http://sponkly.blogg.se/


Torsdagen äntligen över

Jaa, dödardagen är äntligen över. Engelska då jag blev klar med uppgiften! Yes. Nöjd. 700 ord! Men det är alltid såhär, segar och gör ingenting, men när jag väl tar tag i skiten så går de snabbt. YES. Matten kunde ta sig i arslet idag, gjorde precis ingenting och det är prov nästa vecka? Inte lyckat Michaela. Men ska plugga med daddy sen, han är bäst.

Träningen idag gick apa, haha. Haft en sämst dag med andra ord. Men imorgon kan ingenting förstöras, för imorgon åker jag äntligen ifrån denhär jävla stan, stockholm <3

Alla vet väl vad Bettan älskar mest?


HAHA

Vi har tre storbloggare i min klass, nämligen jag, maria och jonna.
HAHA, de sitter här och pratar om hur snygga och bra de är ;)

Såhär ligger de till ; Jag är störst med mina 25 läsare om dagen, sen kommer Jonna och sist Maria med sina 3 läsare om dagen. BUT GIRLS; I LOVE YA!

Torsdag, pannkakor

Idag är det torsdag, dödar dagen enligt mig. Och fyfan, kom på nu också, vi har matte och jag har glömt min miniräknare, fuck no!

Tillbaka till idag då - har engelska just nu, ska skriva en uppsats om en artikel vi har läst och jag blev precis klar, blev 700 ord till slut och jag är väldigt nöjd. För jag hatar engelska! Sista tre timmarna idag är det matte b och vi skulle ha gjort uppgifter till idag som jag såklart totalt glömt bort, då får göra dom ikväll och sen lämna in dom nästa gång.

Ikväll är det träning som vanligt, och då ska vi filmas också. Haha, bara för de kommer träningen gå skit dåligt, men aja.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå

PS! PANNKAKOR TILL LUNCH.

Onsdag 11/11

GRATTIS TILL MIN LILLEBROR SOM FYLLER HELA 15 ÅR IDAG! :)

Dagen har varit lugn, skapligt i alla fall. Hade specialidrott imorse och det var tungt som alla fysisk aktivitet är för mig just nu. Men 4 personer från Västerås var här och tränade med oss, och tre av dom var killar, så de märktes kan jag säga. Hej jätte svag? Ja. Direkt efter passet så åkte vi till stan, gick till fortet och åt och sen direkt till munktell och hade fystester. Gick väl haha, bra med tanke på omständigheterna. Blev kallad snygging hann man också med, haha! Sprang inte cooper med tanke på min bröstkorg, känner inte riktigt för att döda mig själv just nu, denna vecka går ut på att jag ska bli bättre och att min bröstkorg helst ska få vila så mycket det bara går. Så ska springa de senare med alla människor som är sjuka!! Många som är sjuka just nu och det märks! Tomt utan er tjejer.

Åkte hem och lagade tacos och mumsade i mig de nyss och nu sitter jag här. Träningen ikväll börjar klockan kvart i åtta, så det är många många timmar kvar. Dock kan jag inte plugga eftersom skoldatorn är i skolan! Så blir väl pilla navel eller något (SOVA!) tills täningen börjar.

PUSS

Läkaren

Var hos läkaren idag för att kolla min bröstkorg, kolla upp vad de är för fel och även kolla så det inte är något med lungorna. Kom dit och han frågade lite och sådär, sen så kollade han lite, och sen fick jag blåsa. Min lungkapacitet var det absolut inge fel på - har samma som en 20 åring som är 185cm lång. Haha, så det var verkligen inge fel på det. Så han trodde de var nått knas med bröstkorgsleden bara, den ville inte riktigt bara. När man andas in så måste den ju liksom utvidgas lite typ? HAHA. Ah, och det vill den inte, plus min inflamation dårå, så det var väl inge konstigt tyckte han? NEHE tänkte jag. Fick naproxen mot ledvärk som jag ska ta 1-3 ggr om dagen plus äta min voltarenkur klart.


Fick även ta blodprov, får resultaten nästa torsdag. Tills dess är de väl bara pina igenom sig skiten, få ont och svårt att andas så fort jag antränger mig de minsta fysiskt. Kul? Nej, ingenstans. Imorgon är det cooper och beep, fuck it. Tänker inte bry mig om de, gå runt cooper? Och gå beep. Typ. Orkar inte...

Ps. jag hatar nålar och blod, så yr blev jag..

Tisdag 10/11

Godmorgon, detta inlägg blir väldigt kort för måste cykla till bussen snart. Idag är det tisdag, och det betyder träningsledigt. Känner också att jag behöver det. Ringt vårdcentralen på morgonen och dom ska ringa mig runt tjugo i nio idag. Så ska jag prata med dom om mitt tillstånd med bröstkorgen och ryggen. Gick åt helvete igår, jobbigt att andas vid ansträngning, så.. Bra i alla fall att jag tar tag i det nu.

Idag vet jag inte vad vi har i skolan? Haha. Men har för mig att det är vård i alla fall, då blir det att djura lite, skrivit typ två rader och det ska vara fem sidor långt tror jag och ska in imorgon? Hm. Plugg dag kanske? Skulle behövas så jag ska nog göra lite nytta idag. Samt ta det jävligt lugnt! Gossip girl och One tree hill idag också. PUSS!

Längtar till helg, ge mig fredag och babys famn.

PS lek

Före;

Efter;


Brunare, mörkare ögon oc mer matt hy. Ser ni att jag redigerat bilden?!

Foto lek

Haha, inte välgjort precis, men lekte lite med en snygg bild på bettan!


Måndag, älskade måndag

Ja, nu sitter jag i skolan och verkligheten. Idag är det estetiskverksamhet - foto och sen är det specialidrott. Skönt, slutar tidigare än vanligt. Halv tre istället för tjugo över tre. Mums. Dock är dagen väldigt seg och jag känner mig inte alls pepp. Fick ockå reda på att på onsdag är det en helvetesdag. Specialidrott på förmiddagen och sen är det fystester. Är jag sugen på det? Nej verkligen inte peppad på att springa cooper igen. Nej, så de får gå som de går, ingen tid jag tänker bry mig om ändå.

Ge min fredag, fredag, fredag!

Upp om sex timmar

Hm, precis kollat på I love you man - riktigt rolig och bra film faktiskt. Och nu är jag klarvaken och kan inte somna plus att det är typ 100 plus grader inne i mitt rum just nu!! Klockan är snart ett på morgonen? och jag ska upp klockan sju imorgon bitti, känns inte som att dagen kommer bli speciellt bra imorgon, fast som tur är de att det är en lugn dag foto och hanboll. Puuh.

Föresten blev de ändrade planer för helgen. Åker till baby iaf, vi har tjaffsat lite och behöver ses. Så åker till honom på fredag som det varit planerat ganska länge. Japp japp. Skönt med en hel helg i Stockholm, skärdgårdsstad. Mys. Jag älskar dig.

Oh i hate sundays

Nu är det söndag igen, och då får man såklart ångest, skola imorgon och jag känner mig inte riktigt taggad inför en vanlig vecka i skolan. Några saker som ska vara klara i veckan också, bland annat vård grejen och sen så är det engelska uppgiften som man ligger lite efter med. Blir nog en plugg vecka kanske? Hm. Sånna kommer inte ofta.

Idag har jag bara tagit det lugnt, somnade halv fem imorse. Och just det, idag är det fars dag och pappa har fått lite presenter och så hade vi ätit finmiddag och sådär. Klockan 20.00 var de ensam mamma söker och det är ju nu dom valde sin kille! Hah. följde de stenhårt men nu är de slut :(

Aja, ska sova. godnatt

Kunde inte

Såklart så klarade jag inte det jag sagt, utan mobil och dator i 12 timmar, hm blev svårt. Speciellt när vissa saker löste sig och sådär. Men har faktiskt inte setat vid mobil eller datorn så jätte mycket i alla fall! Man ska ju börja smått eller hur?! Någon dag ska jag klara mig asbra utan mobilen och datorn i över 12 timmar, kanske 24 timmar? Hm. Får helt enkelt se.

Fick samtal av Thomas idag och sen såg jag på mejlen att det är två matcher på söndag nästa helg? Hm. Lyckat att lägga allt på vår lediga helg då jag planerat att åka bort? Och jag vet att det är flera som ska göra samma sak som jag - åka bort över helgen. Visste att det var lite för bra för att vara sant med en helt ledig helg. Men jag ska faktiskt säga nej. Jag har bestämt att åka bort denna helg sen långt tillbaka och varför be om lov när vi ändå är helt lediga?

En ledig helg att återhämta sig och så kanske mina revben blir bättre? Hm. Kommer nog uppsöka läkare i veckan som kommer, eftersom det inte hänt speciellt mycket sen jag började ta voltaren (tabletter), dock funkade de ganska bra idag, men hade tagit smärtstillande ca en timme innan matchstart, så.. Hm, men att få en klockren knuff på bröstkorgen var inte något som var speciellt skönt märkte jag. Men som sagt, ska till läkaren och kolla, så det verkligen inte är nått jävla skit. Kanske behöver jag bara ta det lugnt och vila lite? Kanske inte bara räcker med att ta några tabletter så är inflamationen över.

Oj vad jag bablar på!

Vinst, yes

Kom precis hem från match, mot norrköping och vi vann, med 25-22 (?) till slut. Gick rätt bra för mig iaf. Försvaret går väldigt mkt framåt just nu och det är skönt, för det har alltid varit min svaga sida. 3 mål blev de och jag är riktigt nöjd! Nu blir det att säga hejdå till dator och mobiltelefon och bara ta det lugnt hemma, med film och godis.

Varför sårar vi varandra så himla mycket för?
Vi älskar ju varandra

Beroende av en annan människa

Ligger här och funderar väldigt mycket just nu. Och det som poppade upp i huvudet var ju såklart kärlek och hur beroende man blir av sin partner till slut. Ständig kontakt, samtal, ses ofta osv osv. Ja, listan kan vara lång beroende på vad för sorts förhållande man har. Jag har kommit på mig själv, jag är för borende av min partner, visst är det gulligt att man vill umgås, ha kontakt osv. Men man  måste också ha ett liv utanför det förhållandet. Och den biten har jag tyvärr tappat. 

Spela handboll, träna hela veckorna, match helger och sedan åka till sin partnet (har långdistansförhållande), det blir svårt att klämma in något annat än just det - förhållandet, handbollen och skolan. Men det är något jag märkt nu när vi inte ska ha kontakt, att det är jobbigt. Man är så van vid att ha den personen så nära, kontaktbar hela tiden, när det helt plötsligt inte är så blir man helt förstörd och vill få tag på personen exakt hela tiden.

Jag har besämt mig nu, ska skaffa mig ett riktigt liv utanför mitt förhållande, ta upp gammal vänskap som jag själv förstört. Ska även ta och försöka klämma in en resa till en vän som jag tycker väldigt mycket om men som dock inte bor i samma stad som jag gör. Nästa helg är jag träningsledig, då ska jag åka och hälsa på en vän och inte min partner.

Kärleken gör en blind ibland, för blind för att se allt annat runt omkring som är så himla viktiga! Vänner är de finaste man har i livet, ta hand om dom. För det har inte jag gjort. 

Nystart

Alla som brukar läsa min blogg ser att jag raderat samtliga inlägg. Och det är för jag tänker göra en nystart här. Finns vissa om klagat på vissa inlägg och som inte vill vara en del av min blogg och det får jag väl acceptera. Därför börjar jag om och tar bort de personer som inte vill vara med i bloggen, så slipper de det.

Dag idag då, var i skolan som vanligt, hade redovisning och sen massageprov. Slutade runt kvart över två, och sen åkte man hem, sov, åt och åkte ner till träningen som började halv sex, tränade till sju och åkte hem. Satte mig här och bara tog det lugnt. Åt och nu sitter jag här igen. Imorgon är det match mot Norrköping på hemmaplan som gäller så ska strax gå och lägga mig. Lyckad fredag? Nja. Inte riktigt.


RSS 2.0