SÖKER

Emma Johanssons blogg, du kan ju gärna själv kommentera den ;)
Btw, underbart att få snacka lite med dig. Saknar dig, oss.

Anonym

Jag vet vem du är, har kollat upp ip adressen... HAHA

Vem?

Vem är detta? Kan människor sluta vara så fega och kommentera anonymt!? Ni har ett namn, använd det ibland. Stå för vilka ni är. 

Jag vet ungefär exakt vilka de är som läser min blogg och samtliga känner jag eller vet jag om vilka de är, så sluta upp med fjantet.

Äckeltuna

Ska äntligen bort från denna jävla stad och slippa allt skit. Bara åka iväg till älskade Stockholm och stanna där en vecka. Sedan blir de Kungsör och sedan Äckeltuna nästa torsdag om de blir som planerat.. Kan blir tidigare om min familj åker bort dock..
Få spendera 7 dagar i älsklings famn <3

Plugg så jag spyr

Äntligen gjort klart äckliga vård uppgiften och skickat in den, totalt 8 sidor tror jag. Usch fy och blä! På börjat natur och friluftsliv också, och letat massor på internet efter min bok jag har i engelskan. Uhu. Men jag, Laine och Camilla ska ju redovisa senare så de känns ju super bra, då hinner jag.

Lovet för min del blir ju inte så mycket lov ändå, jag måste plugga och jag måste läsa massor. Bli klar med allt äckligt plugg som är kvar. En stor sten lyftes från min bröstkorg idag, min jävla ig varning. Jag har nu lämnat in arbetet som gjorde att jag fick den, så nu är stenen borta och klumpen i magen är också borta.. Nu är det bara "lite" kvar i jämförelse med förut..

Nathalie och Mattias är här just nu, jätte trevligt. Ätit god middag och allt! Mums. Nu måste jag packa inför trippen imorgon till Sotckholm. Ska dit med vår klass, plus klassen under oss. Sedan blir de att stanna kvar i Stockholm och vara hos finaste i ca en vecka! Blir mycket att packa..


Lösen

Hade min blogg lösenordsskyddad idag, funderar stark på att fortsätta ha det så. Då jag ger ut mitt användarnamn och lösen till endast de få människor jag kan lita på. Det antalet har minskat nu senaste veckan bara och det är väl både jobbigt och skönt.

Skönt att se vilka som är äkta och inte. Vissa jag trodde var de är inte det.

HM

Nu är det engelska och vi skulle ha pratat om vår bok idag, de kändes ju bra. Så jag, Camilla och Laine ska göra tillsammans efter lovet då iaf jag och Laine hunnit göra klart allt skit.

Idag ska jag plugga sönder mig själv. Känns inte speciellt taggande om man säger så.
* Vård.
* Naturkunskap - blod grejen.
* Natur och friluftsliv.

* Fixa ljudbok på min bok, så jag kan lyssna och läsa.

Veckan - i like

Måndag; vård & specialidrott, slutar 14.30
Tisdag; Engelska b & Svenska B, slutar 15.20
Onsdag; Stockholm med klassen + Lillebror! Kolla högskola och även fotboll, åker klockan 11, vilket betyder sovmorgon och sedan stannar jag där och sover hos min finste i en vecka ungefär. <3

Måndag, välkommen ny KORT vecka

Dagen började med att gå upp tidigt som vanligt. Spydde nästan när jag tänkte på att dra till skolan. Alltså fanns inte människorna jag tycker om där så hade jag aldrig någonsin åkt till skolan. Det är ni som gör skolan värd någonting alls just nu. Och förlåt alla för att jag är off just nu, men är så sjukt trött på skolan och allt.. Ja ska inte gå in djupare där.

Hade iaf vård, började med de sista vi ska göra innan det är sommarlov, möte och kommunikation, genomgång nästan hela lektionen. Sedan var de specialidrott, körde ryggprogrammet innan, i ca 45 minuter och sedan körde vi lite växlar och så för att få in lite spel innan det är skol sm, final steget. Känns sådär med tanke på att min kropp inte är okej än, men det är på väg!

Kom hem runt tre och gick ut med luna direkt. Sedan in och skulle kolla på snabba cash, men somnade.. Och sov gott fram till kvart i sex. Gick upp och åt ett äpple och fixade väskan och cyklade till hallen, sprang först, trodde jag hade en stor sten på bröstkorgen alltså, kändes inte bra! Sedan in i hallen och hade handboll i 90 minuter, och det var sjukt jobbigt. Sprang, sprang och sprang. Men de gick ändå fort för de var så sjukt roligt och jag har redan träningsvärk! Märks direkt när man inte tränat som vanligt på en vecka, man blir trött snabbt!

Nu blir de att prata med min finaste en snabbis sedan sova djup som fan och imorgon är det en jobbig dag. Engelska och Svenska, kräk. Efter skolan ska jag plugga sönder mig själv. Låter de roligt eller? NEJ! Men nu ska allt jävla skit blir klart och min kära mamma ska ställa upp och hjälpa mig med det jävla helvetet.

Schoool

Suck, nu är jag här igen och jag vill verkligen INTE vara här. Många har tydligen bivit sjuka också - magsjuka. 9 stycken har jag för mig Henke sa. Känns ju riktigt bra alltså, gör mig sjuk så jag slipper vara här. Så dåligt känns de faktiskt just nu.

Jag orkar inte lägga ner tid och energi på dethär just nu, jag vill lägga all min ork på annat än att plugga! Åh! Jag vill ha onsdag kväll och vara i min babys armar igen! Då känns allt bra, då finns de inga bekymmer, inget är jobbigt och jag känner mig stark.

Nu har vi vård också, börjar med nån ny ski. SUCK!

Skolan

JAG SPYR..
 
jag har massvis med skolarbete som jag egentligen borde göra, men jag spyr bara när jag tänker på skolan. jag är så sjukt skoltrött och vill helst bara skita i skolan helt och sluta! fan så trött är jag..

* engelska bok uppsatsen
* natur och friluftsliv
* omsorg
* naturkunskap b om blod..

döda mig, eller gör skolarbetet åt mig? v

Helgen

I fredags kom Tobias hit, och han sov här hela helgen och den har varit super bra!

I fredags kom han 23.00 och så sov vi typ direkt.

Igår vaknade jag klockan tio och buffade lite lätt på Tobias så han också skulle vakna. Dagen gick åt att åka bil ungefär, åkte ut till Örsta och kollades huset hur de låg och så, sen åkte vi och hämtade upp Tobias kompis Jesper, åkte till stan och så skjutsade vi hem Jesper och så hem och kollade film ungefär, Tobias somnade klockan åtta. Haha. Men vi var bjuda på en fest så väckte honom snällt klockan tio och sa att vi skulle åka till festen och kolla. Vi åkte dit och det var inte riktigt min typ av fest.. Mest hårdrockare där. Hm. Var där i 20 min och åkte sedan till Tobias pappa och var sociala. Åkte hem runt kvar över tolv och somnade näsan direkt när vi kom hem, eller jag somnade iaf!

Idag har vi bara tagit de lugnt, vaknade sent. Åkte till husvisningen och det kändes bra, men får se, tror inte de blir någon flytt än. Åkte hem, lagade mat och sedan kollade vi film! Mysigt.

Och ja allihoppa, vi är tillsammans igen! HIHI


?

På söndag ska vi åka och kolla på hus. Ute på landet, örsta i Eskilstuna, någon som hört talas om de någon gång? Nej inte jag heller. Men ligger tydligen mellan Eskilstuna och Malmköping men tillhör Eskilstuna och så tar de bara 10 minuter med bil till Eskilstuna centrum. Det tycker vi om. Bilderna på huset är otroligt fina och huset är stort och någorlunda billigt och rätt nyrenoverat. Jag gillar de, mamma gillar de, Pierre verkade tycka om de efter ett tag.


Det är stort, många sovrum och pool och fräscht. Både jag och mamma är trötta på att bo här, då allt är halvdant och allmänt jobbigt bara. Plus att vi länge kollat på hus ute på landet, det här kanske är just DET huset? Vem vet. Det var så sjukt fint och jag är så sjukt taggad på att flytta!!

Nyttig och glad

Tredje dagen som nyttig och det känns bra! Köpte mig äpple och apelsinjuice idag istället för en godis bit! Klappar mig själv på axeln. Men jag vet ju själv att både jag och min kropp kommer må mycket bättre om jag lägger av med att små äta och äta massa godis mitt i veckan och dricka massvis av läsk.
Nu väntas helgen och det kan bli tufft då min familj är riktiga godis råttor. Men jag ska klara det. Gurka är min räddning och grape frukt. Ska inte dricka alkohol i helgen heller, så det känns ju super nyttigt alltså. Dock kommer ju en man hit som är en super super godis råtta! Hm. Jag ska göra honom nyttig också!

Applåd för Michaela som satsar på sitt nya liv. Det sjuka är att jag känner redan hur mycket lättare jag är! Kan de stämma? Nja, det är nog psykiskt lättare. Men det är sjukt skön känsla, veta att man tar hand om sin kropp och man vet att fettet så småningom kommer omvandlas till explosiva muskler. 

Nu låter de som att jag vill gå ned i vikt, men så är inte fallet! Jag äter för fullt och är glad. Jag vill bara gå ned i fett, eller hur man säger. Jag vill bli av med det extra hullet jag har på kroppen och förvandla det till explosiva muskler så jag blir snabbare och bättre på handbollsplan!

3 erbjudande

Alltså alla försöker lura en. Får mejl om att 3 har ett erbjudande, att man får en hp mini pc och mobilt bredband, och att man får mini pc för 0 kr och betalar endast för mobila bredbandet, sedan klickar man på beställ och de står de på sidan att man ändå betalar 200 kr i månaden för dator iaf!

Det här beskriver det bättre;
Jag blir lack när man får erbjudanden som faktiskt är lögn! ÅH!

Fan fan fan

Hm, vi har engelska b just nu och vi ska skriva en recenstion om vår bok vi läst.. Ja som vi skulle ha läst iaf. Jag har läst 33 sidor av 212 och det känns väl inte speciellt bra. Vi ska beskriva karaktärerna i boken osv osv osv. Känns ju bra! Nej. Så nu måste jag hem och läsa läsa läsa. Sedan skriva skriva. Men hur ska jag hinna med det? Då jag har handledarutbildning klockan 17 till ca 20.30.

Min plan;
* Läsa läsa, när jag kommer hem.
* Åka på utbildningen.
* Läsa när jag kommer hem tills jag somnar.
* Gå upp tidigt imorgon och skriva! Även plugga allt annat jag inte är klar med som t.ex. natur och friluftsliv och omvårdnadsuppgiften.

Jävla herpes helvete

Min fläskläpp jag fick av Jenny i torsdags har utvecklats till herpes, hur fan gick det till? Jag blir så arg. Jag hatar herpes och jag ångrar så stark idag att jag lånade mammas lypsyl dendär dagen för ca 2 år sedan. Sen dess har jag haft herpes två gånger, precis efter varandra och det var ca 2 år sedan jag hade de, eller ja, 1,5 år iaf. Och nu kom de igen! ÅH! Det är så äckligt och fult och det gör ont också!!

Tur att anti och plåster finns iaf!


Nu börjar mitt nya liv

Ja, igår bestämde jag mig för att nu måste de ske en ändring och idag startar mitt nya liv. Jag måste gå ned i fett, alltså inte i vikt, utan fett. Jag vill bli lättare när det gäller fett så jag kan bli snabbare på plan och sådär. Så nu har jag satt upp lite regler för mig själv och ska försöka så gott jag kan. Kan bli väldigt svårt då jag är så sockerberoende som jag är, men ska försöka bli av med det också!



Såhär ser mitt nya godis ut - frukt!

Mina nya regler;
* Variera min kost mer!
* Grönsaker!!!
* Helst inge godis, men om de nu måste så ska de ätas på lördagar endast!
* Inge hämtmat! Om nu hela familjen ska ha de så måste jag välja något av de nyttigare sorterna eller vanligt husmanskost.
* Läsk är de slut med! Bara ok på lördagar om någon dag.
* Bara ok med hämtmat och läsk då laget ska ut och äta!

Hm, ungefär sådär :) Hjälp mig lyckas


Skola igen..

Då var man tillbaka på JB, skola som vanligt och de känns faktiskt rätt okej, men ändå rätt tråkigt också. Nu är man tillbaka till verkligheten och måste använda huvudet igen! Fan, jag orkar inte. Är så himla trött på skolan och alla arbeten alla betyg och skit. Känn ingen press, du måste få bra betyg för att komma in på bra högskola, välj rätt kursen och bla bla bla bla... Fyfan.

Fick iaf Mvg på naturkunskapen, tack för det.

Firat stort

Vi firade stort igår, och de blev lagfest för hela slantet! Synd bara att inte alla kom, men vi var de flesta och firade!










idag har vissa mått som dom förtjänar om man säger så. Själv har jag mått skapligt! Kollade div matchen, där de vann och sedan blev de pizza tillsammans med Annelie och Bettan. Mysigt! Sen hem och sega och nu ska jag strax sova! Imorgon är de skola igen.. Välkommen till verkligheten! Fick iaf reda på att jag fick MVG på naturkunskaps uppsatsen! woho. En uppgift ifrån att få MVG i naturkunskap b. Sweet.

ÅÅÅÅÅH VAD VI ÄR BRA

VINST MED 10 BOLLAR ÖVER JÄRNVÄGEN
VI GÅR UPP I DIVISON ETT IGEN!!!!!!!!!!
FYFAN VAD LIVET ÄR UNDERBART IBLAND!!

NU VÄNTAS LAGFEST HÄR OCH FYFAN VAD VI SKA FIRA!

Lilla julafton...

.. Skämt o sido. Fick lite saker av mamma idag. Behövliga saker!!


Randig tröja från race marine 99 :-


Fred perry skor 799:-


Nike skor på rean 399 :-

Allt från stadium!

If you want me back...

... then show it

Oj

Stressuppgiften har visst blivit rättad.. och jag fick rätt bra resultat.. Ops


13 mars 2010

Började dagen med att gå upp klockan nio och åt frukost, sedan började träningen klockan tio, som höll på till halv tolv, sedan blev de lite eftersnack och jag blev tydligen uttagen till match imorgon, vilket jag inte trodde jag skulle bli, men men, nu blev jag de, roligt. De får gå som de går, då vi är 6st nio metera med till matchen så får man se om de blir spel eller inte :)

Sedan hem, ut med Luna och mamma. Köpte lite godis och sånt, sen hem, och så duscha Luna, eftersom hon var så skitig, slask är inte roligt! Sedan deckade jag i sängen, sov och nu så är de snart mat, tacos och sedan bara mys framför melodifestivalen. I säng tidigt.

12 mars 2010

Jarå, idag var man tillbaka i verkligheten. Både praktik och träning och de känns väl sådär just nu (Y) Träningen var jobbig som satan, mycket spring och jag hade spya i halsen ett tag där, haha. Så blir de när man inte tränat på nästan en hel vecka man jag tog mig igenom de, med inte så mycket hosta! 

Efter träningen "övningskörde" jag med Hawke, var jätte roligt! Hihi. Busiga vi var då, backade ut och åkte ett varv runt ellfolk parkeringen i rätt bra och jämn fart enligt mig själv, sweet ju! Mycket bättre än förra gången :D hihi.
Nu ska jag sova, imorgon väntar en träning på morgonen, ska bara invänta ett sms och sedan ett kort samtal, Godnatt suckers.

Ojdå

Haha, glömde bort ett arbete, så nu fick jag min första IG varning någonsin. Bra jobbat Michaela. (Y)

Everything will be alright...

De löser sig.. <3

Sjukling..

Suck, jag är sjuk igen! Fick vara kry i en och en halv vecka, sedan åkte jag dit på de igen.. Kan ju vara för att min mor varit sjuk och blev precis frisk, så nu var de min tur.. Igen. Jag tror allvarligt han där uppe vill mig något illa, undrar vad jag gjort? Inte ätit mina grönsaker? Nej just det, det är tomten.. 

Gick upp nio imorse för att ringa till Stadium och säga att jag är sjuk idag och imorgon.. Sedan deckade jag i sängen igen och sov till klockan ett (!) jag var visst rätt trött. 

Imorgon blir de att vara hemma och ta hand om mig själv bara. Äta massor, sova massor och ta mig ut på en promenad. Hade planer på att gå ner till hallen imorgon och hälsa på laget och visa att jag lever, men så blir de inte, vill inte smitta de i laget med förkylning nu när det är endast två veckor kvar av serien, så jag håller mig hemma tills jag är frisk..

Det var underbart att få höra din röst <3

<3









Dagens glädje

Fuck this

Kvällarna är värst.. Då far tankarna runt och det gör som ondast.. Varför måste allt vara så jävla jobbigt? Och varför måste allt komma på samma gång? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Jag är bara tom.. Allt gör så ont.

It hurts.. so bad

så fort jag går in på din profil på fb så bryter jag ihop..
kan någon bara bjuda på en utomlands resa? så jag slipper vara här, så jag får vara okontaktbar, inte se hur folk trycker på gilla knappen på att han bytt relations status... finns de inge vett i människor nu för tiden?

Första dagen på stadium

Det var skönt att vara på praktiken idag med Johanna, det fick mig att tänka på allt annat än de dåliga sakerna.. Johanna är ett riktigt bra sällskap om man bara vill ta de lugnt och få bort tankarna en stund och idag fick jag bort tankarna från klockan 10 - 16.

Var vår första dag på praktiken på vårt nya ställe - Stadium, Tuna park. Gick bra och det var rätt roligt. Dock fick jag ont i både rygg och höfter av att stå upp hela dagen, men de får man väl ta antar jag.

Ingen träning blev de för min del heller, först och främst för att jag är förkyld och känner av halsen men också för att mitt liv är kaos just nu och jag skulle aldrig klara av att träffa alla på en gång.. Hade nog brytit ihop efter att den första frågade hur de var.. Plus att jag är kaos, skulle nog inte var till så stor nytta där, utan skulle nog mest vara ett hinder. Jag vill inte dra ner stämningen.. Så nu vet laget, ni som läser min blogg iaf..

Allt känns fel utan dig. Det här beslutet känns bara fel fel fel.. Men jag vet också att vi behöver nog det här, och jag vet att vi kommer hitta tillbaka till varandra så småningom. <3 Jag älskar dig föralltid.

:@

KAN MAN INTE FÅ LITE JÄVLA LUGN OCH RO I DEN HÄR FAMILJEN NÄR MAN BÅDE ÄR SJUK OCH MÅR ÅT HELVETE ? NEJ TYDLIGEN INTE.. 

- STÄDA, ÅT.. UT MED HUNDEN. 

LÅT MIG VARA

Måndag 8 mars 2010

Det var ingen mardröm, jag vaknar upp till den här jävla verkligheten. Just nu vill jag bara ligga kvar i sängen och gömma mig.. Inte visa mig för folk, slippa människor som kollar på mig och frågar hur det är och lådsas bryr sig.. Och jag måste ljuga för alla och säga "jo det är bra". Det är så långt ifrån bra det går just nu.. Hela mitt liv har vänds upp och ned, på en jävla vecka.

Idag är det praktik, första dagen på stadium, jag är på g och få en jätte stor och ond finne på nästan, kunde ju inte passa bättre eller hur? Det ända som saknas nu är ju mens och riktig jävla mens värk.. Btw, har ont i halsen igen och är förkyld. Grattis Michaela, du har vunnit första pris - ett dåligt liv för tillfället.

Eftersom jag inte är på topp i kropp och själ kommer jag alltså inte träna idag. Har ju ont i halsen också, så..

I hope..

Jag hoppas verkligen att vi ska hitta tillbaka till varandra, hela kroppen gör ont och jag kan inte sluta gråta..
I want you back..

:(

29/7-08 - 7/3-10

Den bästa tiden i mitt liv. Tack för att jag fick dela den med dig Tobias! 
Jag kommer alltid älska dig <3

7 Mars 2010

Idag gick jag upp tidigt, halv nio om jag ska vara exakt. Skulle befinna mig i Gökstenshallen klockan halv tio så det var bara att gå upp och vara glad. Gick sedan till hallen och dömde 5 matcher, första fyra 10 x 2 och den sista 15 x 2. Gick väl inte så jätte bra, men nu har jag gjort domardebut iaf. Haha. Tjänade också 400 kr på de få timmarna jag var i hallen. Sweet.
Har inte gjort ett piss idag annars. Kom hem från hallen klockan halv två och sen dess har jag kollat vampire diaries ungefär.
Besviken.. Detta förändrade allt.

5 mars 2009

Dagen var super bra, umgicks med Bettan mesta dels, men träffade också Gripis och Engberg och även Johanna! Underbart att få träffa er igen<3 Dock slutade dagen i katastrof i stavningen - handbolls träning.

Idag rann bägaren över. Det har varit tungt att komma till träningarna hela veckan och idag gick de piss och plus på de blev jag inte uttagen till match. Enligt mig var de helt korrekt, då de finns andra på min position som gjort bättre ifrån sig hela veckan, så de är värda den platsen helt klart. Innan kändes livet surt och nu känns verkligen HELA livet surt. Idag brast de, jag har väntat på de länge, behövde de här.

Imorgon spelar jag alltså inte div 2 match, utan spelar istället a flick match, det ska bli jätte roligt, lugnare och ingen press över huvudtaget. Det jag behöver! Dock får vi se om jag kommer ner till hallen på måndag..

3 mars 2010

Jag lever! Jag har tillbringat några dagar i Stockholm, Åkersberga. Jag och Tobias åkte därifrån i måndags eftermiddag efter inställda tåg osv. Men hem kom vi i alla fall. Sedan har han sovit här och är fortfarande kvar! Därför jag inte skrivit något :)


Ikväll är de träning som vanligt, löpning och styrka, när jag kommer hem kommer Tobias inte vara där, för han ska in till harrys och dansa ikväll :) Så mamma och jag ska ha lite girlsnight, färga varandras hår och sådär. Btw, mitt hår har ju växt ut lite, det tycker vi om!


Det har hänt något under tiden jag var i stockholm, luna går att vara ute med, utan koppel :O Hon lyssnar på mig. Vad hände under de tre dagarna jag var borta? HM.. Btw, hon är snart "fullvuxen". Hon ska väga ungefär 20kg och bli 52 cm hög. Och hon är nu 18 kg tung och är 49 cm hög.. Oj allt går så fort

RSS 2.0