Blogga?

Vafan, blogga suger!

Jaja, idag har jag färgat håret på mig själv och på bettan, duktigt gjort av mig, med tanke på att bettan har så lite hår på huvudet!

tränat har jag också gjort, woho? gör jag väl aldrig? imorgon kommer jag inte kunna skratta eller nått, magen blir nog snygg iaf

Dagen

har varit bra, hunnit med en snabbis på stan och solat! Skönt att se lite färg på sig igen, ska dit igen imorgon och sola, sen får vi se om jag bränt mig lite, om inte blir de sola på tisdag också! :D


6 dagar

.. Kvar till nyår.

Dagen har varit skön och mysig. Spenderat tid med min syster! Men först var jag och tränade klockan 12, träffade några härliga brudar ur laget och det gillades, as bra start på dagen. Sedan var jag med syster fram till 16, sedan hem och bara tagit de lugnt, kollat film och sedan nu ska jag strax sova.

Imorgon väntar ännu en dag tillsammans med syster. Vi ska till stan för att kolla på rean samt att vi ska sola, måste försöka bli lite brun till nyår hade jag tänkt! Får se hur de går, om jag blir brun eller om jag blir röd, vi får se! Imorgon är de också 6 år sedan farmor dog, så ska nog försöka få in ett besök på graven också!

Min nyårsklänning hittad!


Fullt upp

Dagen har gått fort då jag har haft fullt upp hela tiden. Imorse hade jag Luna, sedan så till Natha och hjälpa henne, sedan hämta pappa, tuna park, handla massa grejer och kom nyss hem. Köpt en nyårsklänning också, gillas!

Nu ska jag ta det lugnt sedan ska jag till tuna igen med pierre!

Länge sen sist

Var ett tag sedan jag skrev nu, men jag har väl känt att jag inte haft nått att säga. Mitt liv rullar i alla fall på, jag tränar på och jag har gjort comeback i handbollen och det känns bra, dock krånglar min muskel på underarmen, så ska kolla upp det så att det inte är något att vara rädd för.

Annars då? Fick jullov idag och det känns bra, egentligen i fredags, men hade uppgifter kvar så fick gå till stugan och göra klart religionen, så nu har jag inge mer religion under min gymnasie tid. Det är sjukt att tänka att jag har endast 6 månader kvar i skolan, sedan tar jag studenten. Det är 5 månader kvar till studentkryssningen också! Jag längtar.

Om 10 dagar är det nyår också och jag längtar. Vi tjejer ska fira nyår tillsammans, känns jätte bra för nästan alla ska vara med också! Så mysigt. Vi har bestämt att vi ska äta nyårs middag tillsammans, förrätt, varmrätt och efterrätt. Sedan blir de väl något spel och mys. Till tolvslaget ska vi ner till stan och kolla på raketerna och dricka champange och sedan blir de vidare till Torshälla för några av oss. Super gillar. Känns som att de kommer bli bästa nyåret ever!

Bildbomb från lördagen, snott bilderna av Denise






















Ännu en helg..

... Har passerat. Haft en bra helg. I fredags var de skola och sedan träning, mitt andra ordentliga handbollspass. Känns rätt bra, men huvudet hänger inte riktigt med ännu, men jag ska pressa mig själv i veckan så jag kommer igång ordentligt. Efter träningen drog jag till Tanne och var med han och Kontio ett tag, det var trevligt. Kom hem runt 00.40, somnade direkt.

Lördag, sov länge. Sedan upp och städa hela rummet och julpynta lite, har nu en liten stjärna i fönstret. Hehe. Sedan blev de mat, Sofia kom och sedan tog vi bussen till stan. Börja fixa och dricka och sedan runt halv elva drog vi till Lokomotivet och där var vi hela kvällen, sedan tillbaka till systers lägenhet, sedan kom Johan och Philip och gjorde oss sällskap. Somnade väl runt halv fem på morgonen.

Idag, tagit det lugnt, sovit, städat systers lägenhet så nu är den fin när hon kommer hem! Sedan blev jag hämtad, sov lite när jag kom hem, sedan så har jag faktiskt inte gjort något mer, ska väl ta bilen till hemköp och inhandla cheezdoodles snart, och så blir de bara mys framför bones och beck. Gillar't.

Fira

Ikväll ska jag fira att jag äntligen får spela handboll med full kontakt! Så det blir dans och bra folk på nybron ikväll. Jag kör bil, så jag ska självklart inte dricka heller, alla som säger att man är alkis bara för att man är ute på krogen! Denise och Johanna gör mig sällskap, love it!


Länge sen

var ett tag sedan jag skrev här sist.

i lördags var de lagfest och utgång. hanna är farlig att förfesta med, vilket resulterade i att jag blev gansak full för ovanlighetensskull. Alla som umgås med mig vet att jag inte dricker så ofta, men Hanna. Ja. Ut på Nybron och shit vad roligt det var. Tiden gick så fort, så hann inte med. Slutade med att Jag och Sofia fick med oss några söta människor och så tog vi de baar lugnt, de drog hem strax efter fyra och vi låg och snacka och sedan somnade vi gott båda två!

Söndag bestod av städa syters lägenhet och sedan vara svinit bakis. Bådde så dåligt..

Måndag - Praktik och träna
Idag - Praktik och träna.
Imorgon - Praktik, sjukgymnast och vem vet? ;)

RSS 2.0