Man kan aldrig få för mycket




Saften till imorgon fixad och klar!


HM?

Imorgon hade jag tänkt testa på att lira lite handboll.. Men tror tyvärr inte det kommer gå så bra..


Nyår

Nu är nyår kirrat och klart. Blir Maria som har hand om vart vi hamnar. Blir en etta inne i stan om jag förstått de rätt?! :) Blir några tjejer, tobias och kanske fisken också! Kommer bli härligt som fan, underbart gäng som ska parta tillsammans då. Sen ner på 12 slaget och så tillbaka på efterfest eller så kanske vi hämnar någon annan stans? Eller så kanske flera hänger med till oss. Ja, vem vet ;) Men kommer bli KING!


 På nyår kan man inte få för mycket av de goda!

25 december 09

God dag alla mina läsare, haha, det är ju så många!? Nej, inte direkt.

Idag vaknade jag klockan 13.30, ops. Sen låg jag kvar och degade i sängen en timme, sedan kom pappa ner och sa att det var mat, och han frågade också hur det var med mig. Bra säger jag.. Sen tänkte jag till, jag är lite deppig, men varför vet jag inte. Men baby kommer idag så de blir bra då!

Min handled har stannat upp, den vill inte bli bättre än såhär och jag har fortfarande ont. Det gör ont att bära en tallrik med mat. Rotation och så gör också ont. Blir så ledsen och arg, först gick allt som planerat, men nu har de stannat upp for real. Varit såhär några dagar nu och de blir inte bättre. Men så envis som jag är kommer jag träna handboll den 27;de iaf, jag tänker inte hålla på och göra annat på sidan om längre, jag klarar inte av det..

Kom nog precis på varför jag är deppig..

Julafton

Mysigt som vanligt! Orkar inte skriva nått egentligen, men fick bra saker i julklapp och är jätte nöjd med dagen!

Nyår längtar jag till, mys med tjejerna och även tobias som får vara med på ett hörn där! Känns som att det kommer bli ett sjukt bra nyår iår! Puss på det.

Genomskådar min älskling

Bett honom fixa kompis till mig, och det var två dagar sedan ( han har mitt kort i stockholm ) sedan berättade han nydligen att han är och firar Johan. Haha, vi berättar saker för varandra tidigt.. Helt plötsligt när vi smsar så kommer de ett "du är bäst och är mitt allt". Jag svara glatt "du är också bäst och mitt allt :) men försöker du gottgöra för att du inte fixat de jag bett om och inte berättar saker för mig? :)" Får till svar - Du genomskådar mig alltid älskling :( Men jag pratar faktiskt rätt från hjärtat :$"

Haha efter ett tag kan man varandra utantill. Och Tobias och jag har väl kommit en bit på väg iaf. Min sötnos. Jag hoppas på en ros på fredag ;)


22 december 09

Jaha, gick upp tidigt imorse för att hänga med mamma till tuna och stan för att inhandla de sista julklapparna. Åkte först till tuna och gick runt, hittade inte så mycket, en julklapp till pierre och en leksak till Luna. Och sedan åkte vi till stan, hittade julklapp till Tobias. Sedan kollade vi lite på nyårsklänning, det var ju bara att börja gråta, hittade ingenting alls. Så får väl ta något gammalt iår eller nått. Sedan blev de lunch på kebabhuset. Sedan till Willys och Rusta. Kom fram till att jag ska måla om mitt rum här nere! Yey. När de blir är en annan femma, först ska jag tjata på mina päron, behöver en ny lampa och en byrå. Sen blir de måla om. Puss på det. Storhandlade på Willys sen, och det var verkligen storhandlade!! Sen hem och nu har jag deckat här.

Min mage dödar mig. Mens kan dra åt helvete.

HISSAR/Dissar

Jag hissar paradise hotel hårt! Jag tycker om att se såna där såpor, med kanske lite konstiga människor som är redo att göra nästan vad som helst för att vinna. Sex i tv, svika vänner hit och dit, massa skitsnack osv. Hur roligt som helst att kolla på ju! Och hissar ännu mer att de ska byta tider till måndagar och tisdagar och att det blir dubbel avsnitt! Dock blir de sent måndagar och tisdagar, men de gör inget!



Dock total dissar jag att dom har juluppehåll nu!! Usch

Luna ligger och sover



Hur söt är hon inte? HAHA, man kan ju bara skratta åt henne.

Näsblod?

Helt plötsligt, två dagar i rad nu har jag blött näsblod. Jag blöder nästan aldrig ju!? Hm.. Kan nog bero på att jag är så nedstämd just nu, sjuk, skadad.. Ja.

Fisknat till lite idag iaf, inte lika förkyld och hostan och halsen är bättre. Så imorgon blir de social aktivitet med laget. Mysigt. <3 Saknar er.

ALVIDA TJEJERNA, VART HAMNAR VI PÅ NYÅR?? SMSA ELLER RING.

Host, host..

Mår inge bättre idag inte, tränade inte igår för jag är jätte förkyld och har dessutom ont i halsen nu och slemmig. Förlåt att jag skriver ut det, men måste ju faktiskt säga som det är. Och när jag kostar så kännde som att ett lager typ skinn åker bort och de blöder! Ont med andra ord.

Dagen igår var seg och det kommer den vara idag också. Ska göra lite nytta, städa bland annat. Jul snart ju, haha, vi har inte ens tagit fram en julgran eller pynt. Det vi har är någon stjärn lampa och sen julljusstakar, men inge mer. Dags att börja pynta lite kanske? Tror faktiskt vi bara ska ta fram julgranen iår. Haha, Julstämning på hög nivå alltså.

Sov till halv två idag, skönt. Baby ringde och väckte mig halv tre inatt för att prata lite, kommer inte ihåg speciellt mycket men det var säkert att bra samtal. Haha. Sen gick jag upp, gick ut med Luna, åt lite frukost och sen ut med Luna igen. Kiss och bajs, usch! Hon har fått en dålig vana nu och börjat göra sin behov inne helt plötsligt. Förut sa hon iaf till när hon ville ut, men icke sa nicke. Det har hon slutat med. Hm, så blir mycket ut med henne nu så hon inte kissar och bajsar inne! Fyfan.

Nu ska jag väl ta tag i mitt liv. Hejdå


Inte nog med att jag inte kan spela handboll..

Nej, nu är jag sjuk också! Blev lite snorig natten till onsdag, och sen dess har de bara blivit värre och idag vaknade jag upp med ont i halsen också. Så ja, blir ingen träning ikväll, ska bara ligga hemma och dega. Det räcker inte med att jag inte kan träna ordentligt, utan jag måste bli sjuk så jag inte kan träna alls också tydligen.. Fyfan.

Hade planer att åka till Katrineholm imorgon, får se hur det blir med det eftersom jag är sjuk idag. Hm.


Bilder på Luna







Underbar natt

Inatt fick jag sovsällskap av min kära pojkvän, hur underbart som helst. Fast även känns de ju lite konstigt att bara sova en natt och sen åker han hem, är ju van vid minst två nätter tillsammans. Men det var skönt att få ha en liten vanlig vardag tillsammans med honom, ja, ni förstår. Måste också nämna att han är världens bästa och jag älskar honom så sjukt mycket!!

Idag då, gick upp tidigt eftersom älskling skulle iväg, mamma skjutsade honom till tåget medans jag tog hand om hunden. Sedan var de bara lugnt fram till lunch, då lämnade vi över ansvaret på Luna till Pierre och mamma och jag åkte runt. Först till expert, för min privata dataladdare har pajjat, så gick dit och snacka lite med dom, fick ett nummer till hp ringde dom och dom skickade en ny direkt, skönt. Sedan blev de handla lite på coop, sen förbi apoteket och inhandla nässpray (blivit jätte förkyld), sedan till skolan och hämta min nya laddare till min skoldator, hur otur har jag, två hp laddare sönder på samma gång. Jag hade tur nu iaf, de hade fått in laddare och sådär, så nu har jag iaf en hp laddare och den funkar ju till båda min datorer! :)



Nu blir de lite lugnt, och sen mat och sen ikväll är det träning, dock ska jag köra lugn eftersom jag är på väg att bli sjuk :(

snark



seg dag, morgonfrilla och allt fortfarande

Luna snarkar


Full rulle hela tiden

Att vara valpägare tar väldigt mycket tid och energi har jag märkt, trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt. Men det är lätt värt de för hon är ju hur söt som helst! Och vara ute och leka med henne i snön är bara roligt. Dock är de jobbigt att behöva vara vaken länge för att gå ut med henne en sista gång och sen få henne att somna. Men inatt var hon duktig, hon sov själv i sin säng i hallen och sov hela natten. Hon är jätte duktig, bajsar och kissar inte inomhus heller! Måste bara ta lite kort på henne sen ska ni få se lite nya fräscha bilder på vårt nya hjärta i familjen!

Min handled och arm mår bara bättre och bättre iaf, nu kan jag röra mig, ungefär lite mycket som jag kunde innan, det är ju bra. Dock gör de ont ibland och rotation har jag problem med, men de största problemet är att det gör ont att spänna och liksom ta i med handen. Så handbollsspel känns långt bort :( Hoppas bara att jag är spelklar till 6 januari, annars vet jag inte vart jag tar vägen.

Ikväll ska jag med och kolla när vi möter Lindesberg, igen, fast på bortaplan. Blir att filma tillsammans med Elli som också är skadad. Håller tummarna för vinst! Och håller tummarna för att Arboga förlorar imorgon så då går vi om dom i tabellen, så då ligger vi tvåa! :)

Jag lever!

Nu hade jag tänk berätta vad jag varit med om i helgen, så jag kan hänvisa alla hit så jag slipper berätta för alla vad som hänt. Såhär är det, spelade match igår (lördag), hann spela ca 28 minuter. Sedan går jag igenom, tar imot mig med höger arm och handled mot golvet efter att jag skjutit, får sedan en motståndar spelare över mig och känner direkt att min vikt, plus en annan människas vikt är inte något en arm och liten handled klarar av att bära. Känner hur min handled halvt mosas plus att min arm bara viker sig. Smärtan kom direkt och så kommer Malin (mamma) och andra människor fram och det ända jag hör är - Den ser bruten ut, ring ambulans. Jag kollar upp mot min underarm och ser att den har en väldigt konstig form. Jag får panik och börjar skrika och smärtan blir bara värre och värre i handled och arm.

Ambulansen kommer och dom frågar mig lite grejer, har så j-vla ont´. Ambulans killen sätter nål i mig och ger mig lite morfin, men säger snabbt att jag inte vill ha något, för kändes inge skönt i huvudet. Klarade av smärtan kände jag också. Rullar in på akuten där jag och mamma sedan får vänta på läkare. Till slut kommer det en läkare och kollar in bananformade arm och min handled jag inte kunde röra. De sa att jag skulle röntgas såklart. Fick vänta ännu lite till för att få åka till röntgen. Sen röntgades jag och fick sedan åka tillbaka till akutstället. Låg och väntade ett tag sedan kom två läkare, den jag hade från börja plus en till. Båda hade kollat på mina röntgen bilder och båda var förvånade - ingenting brutet. Jag, mamma, och de två läkarna var förvånade - för armen var så konstigt formad. Så fick bandage för armen och skulle hålla den i högläge.

Så nu sitter jag här, med en handled som inte är till så stor nytta och det strålar ut till underarmen. Hm. Skönt i alla fall att slippa 4 veckors gips!

Fredag och lov för min del!

Idag är det sista dagen för mig innan lovet, jag är ledig måndag tisdag nästa vecka för att vi ska åka och hämta Luna (vår nya hund) på måndag och på tisdag får JB jullov, och jag måste vara hemma med Luna. Så lov för min del idag! Hur skönt som helst. Efterlängtat som fan.

Johanna klagade nyss på min blogg också. För att jag uppdaterar så dåligt. Hm, det är min blogg jag uppdaterar hur mycket jag vill! Och när jag vill så de så!

Idag kommer baby hit också, skönt att få ses igen. Innan vi ska åka hem ska vi förbi Ö&B och inhandla en julklapp, kanske två, vem vet. Hittat två  julklappar idag och har egentligen bara en kvar, men kanske ändrar mig sista sekund så. Hehe.

På måndag åker jag till Värmland och hämtar Luna också, åh längtar så himla mycket.

Avis va ?





VÅR PÄRLA

OMG


HAHA, MRMElwin tror att hon är cool. Här bredvid sitter hon och grinar. Kan hon någonting? NEJ

It's so on bitch!

MRMELWIN, VAD ÄR DET FÖR NAMN EGENTLIGEN? TÖNT SOM INTE BLIR GLAD AV KOMMENTARER. HERREGUD, UTAN MIG VORE DIN BLOGG HELT VÄRDELÖS. JAG ÄR DEN ÄNDA SOM KOMMENTERAR, RÄTT POPULÄR DU ÄR MED DINA VADÅ, 10 LÄSARE?



Jag menar, kolla på henne? Hon har ju inte alla hästar i hagen, eller hissen går inte hela vägen upp!

Veckan

Kommer bli skön skolvecka!

Idag; Handboll.
Tisdag; Vanlig dag.
Onsdag; Skol sm.
Torsdag; Vanlig dag, lite sovmorgon, tid hos ungdomsmottagningen klockan 10.00
Fredag; Vanlig dag.

Kanske blir så att vi åker och hämtar hunden på måndag och då blir de så att jag kommer ta ledigt från skolan måndag - tisdag så då får med andra ord jullov redan på fredag :D Så vi hoppas på det.

NU ska jag sova. Godnatt.

Try sleeping with a broken heart

Hur ska jag kunna lita på dig när du säger sådär?
I'm just broken right now.


Nedräkning


10 dagar<3


JSM

Gökstens BK åkte till Eksjö igår för att spela JSM steg 3, och kommer tillbaka till Eskilstuna och är vidare till steg 4!!!! Så jävla skönt.



Hm...

Funderar på att lägga ner bloggen.. Vad tycker ni?

Nya smycken på magen

Glömt bort att visa er mitt senaste kap ju! Ur och pen säljer navel piercingar för 79 kr! Hur billigt som helst ju, plus att dom är riktigt snygga. Självklart roffade jag åt mig två st.


Denna är faktiskt ljusrosa i verkligheten, mobilbilder tyvärr så de syns inte.


Sjätte raka, check.

Igår åkte Göksten div 2 laget till Vadstena, blev vinst med 8 bollars marginal och det kändes så skönt med sjätte raka segern. Vi är inne i en sjukt bra trend just nu. En cool grej att vi avgjorde matchen ganska tidigt, vilket vi sällan gör, vi ledde med 6 (!) bollar i paus. Dock gjorde Elli illa sig redan efter 10 minuter och jag är orolig för henne! Måste skicka iväg ett sms och fråga hur de är med henne..

Kom hem runt 00.00 och sedan kollade jag på Paradise Hotel, var ju parcermoni, kan jag ju inte missa, haha. Somnade runt ett kanske, och sedan vaknade jag upp kvart över tio imorse. Skönt. Vi JB ungar är lediga idag och vi som ska spela JSM i helgen är också lediga från träningen ikväll, så en hel ledig dag och det tycker jag om. Skönt att få återhämta sig ordentligt. Så idag blir de bara lugnt, ikväll blir de mys med familjen och sen i säng tidigt.

Imorgon klockan 07.00 åker JSM truppen till Eksjö i småland för att spela steg 3 i Junior sm. Kommer hem på söndag kväll. Och förhoppningsvis har vi nått steg 4 när vi kommer hem!

Nu ska jag laga mig lite mat, överraskning - tacos! Hihi.

Engelska B

Jag tror jag dör nu, engelska b tar död på mig. Jag hatar engelska, jag bor i Sverige för en anledning - svenska. Inte för att lära mig massa andra språk jag ska kunna bara för att..

2 veckor kvar tills vi hämtar vår hund!

Video på hundarna


STOLT HUNDÄGARE


DETHÄR ÄR VÅR HUND!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det verkligen på riktigt, valt ut hund och allt, och om ca 2 veckor hämtar vi hem henne! Åh, kom med namnförslag!!

åh

Mamma och pappa är och kollar på hund nu i värmland, fick precis två söta bilder skickade till telefonen



Bildbomd från de senaste dagarna







Snart slutar jag skolan!

Ja klockan är tre och om 20 minuter så slutar jag. Då ska jag hänga med Johanna till hennes plastmammas salong och fixa mina naglar, Bettan ska också hänga med. Och sen ska jag hem och plugga lite. Måste bli klar med vårdarbetet idag känner jag, och måste också plugga matte tillsammans med min pappa, så jag förstår och kan förklara allt så bra som möjligt. Vi har nämligen muntligt prov på torsdag i matte, och ska försöka satsa på vg, ett litet mål jag har, når jag de kommer jag bli glad.

Denna helg är det sjukt mycket handboll. Idag är de ledigt, träning imorgon, match torsdag, träning fredag, jsm lördag och söndag. Mina benhinnor kommer döda mig. Men på fredag ska jag till nått ställe och fixa ilägg, kanske de hjälper. Hade de förr för jag belastade mina knän fel, så fick jätte ont. Och man kan behöva de för benhinnor också. Så ska testa det, blir de inte bättre någon gång vet jag inte vad jag gör.


1 December

Nu är det december och när de är december så känns de verkligen som att julen är på g. Vill ha jullov nu!! Idag blir de pluggdag, är också träningledig och de är underbart. Speciellt just nu när mina benhinnor dödar mig långsamt. Igår grät jag för första gången av massage...

Henke har genomgång nu!

RSS 2.0