Feel sick

Jag mår illa. Jag vill hem. Vi har religion och det är svårt och jobbigt. Vi har börjat med en ny grej - hinduism. Känns jävligt krångligt om jag får säga de själv.

Jag har en bra grupp bestående av Camilla, Emelie G, Anna och Josse H. Jag är irriterad på en viss person. Och just nu litar jag bara på en enda person.

Vad fan ska jag säga? Jag skäms och de känns fan inte bra. Jag vill slå en person. Men de kan jag inte göra förrän jag är helt säker.

2 veckor är för lång tid helt enkelt.

Jag längtar till lördag och jag längtar till nästa fredag.

Torsdag!

Var ute igår iaf, och det var trevligt! Johanna och Sanna gjorde så jag vågade dansa och grejer nykter! De händer inte ofta.

Idag har jag fixat en grej jag borde fixat för länge sen! Och det skrämmer mig. Fan. De känns inte lovande om man säger så. Helvete. Bara ta tag i skiten så de inte blir värre, så är de ju..

Onsdag

Jag skiter i att skaffa en ny blogg.

Idag var de skolan precis som vanligt. Mellan 8.30 - 11.30, sedan blev de lunch tillsammans med min syster på Kebabhuset. Sedan runt på stan och fick min ganska för tidiga julklapp av syster, en halsduk från gina! Så mysig! Sedan runt ett tiden mötte jag och Emelie upp Soophie som kom för att ta en fika. Vi satte oss i 21:an och bara snackade på i en och en halv timme ungefär. Det var länge sedan och det måste vi göra om!

Jag önskar att jag var modig. Jag hörde hur Emelie och Sophie snackade om hur de vill åka utomlands och att det är planerat. Sophie har redan rest massor. Och så Emelie som ska dra som aupair. Och jag vill bara åka någonstans men jag är för feg för att göra sånt. För hemmakär är jag också. Någon som kan ge mig lite mod?

Idag var de planerat att jag skulle träffa en människa, men så blev de inte. Så jag ska faktiskt till Nybron och hälsa på alla glada människor!

20 min..

.. Det är de som är kvar tills jag slutar. 20 ynka minuter tills jag kan åka hem och lägga mig i min säng och sova ett litet tag. Det ska bli skönt. Blev inge sällskap idag som var planerat från första början, de får bli imorgon istället.

Funderar på att skaffa mig en ny blogg också. Eftersom de finns vissa som läser denna som jag inte vill ska läsa. Så. Ny blogg ska de bli!

Ny vecka.

Då var verkligenheten igång igen. Skolan är igång och även träningarna likaså. Jag har äntligen börjat kunna träna igen och det gör mig så jävla glad. Att bara sitta i hallen och kolla på när tjejerna springer runt och svettas och grejen, det är inte roligt att själv inte kunna göra det. Visst, jag kan inte träna handboll ordentlig, det kommer jag inte kunna göra på några veckor nu. Men jag kan träna, jag kan svettas igen! Och de är så jävla bra alltså!

Veckan ser ganska bra ut. Skola som vanligt, men de är härligt med skola och träffa alla!

Måndag - Skola mellan 11.40 - 15.30. Träning 19.00-20.30.
Tisdag - Skola mellan 08.30 - 12.30, Träning 19.45 - 22.00.
Onsdag - Skola mellan 08.30 - 11.30. Träningsledig. Utgång!
Torsdag - SKola mellan 11.40 - 15.30. Träning 18.15 - 20.30.
Fredag - Skola hela dagen, mellan 08.30 - 15.30. Träning mellan 17.30 - 19.00. Utgång?

Helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Söndag ska jag åka till Arbrå och kolla när tjejerna spelar match!


Helg

allvarligt talat orkar jag inte skriva .. men var ute igår och de var jätte roligt!

Idag är de mys hos bettsy! Ett glas vin och snacka skit. Puss!


Schoool

Idag är de heldag i skolan. Vi har ingen lärare fram till klockan 10 så vi sitter mest här och är lite sociala. Vi håller på med projekt och sedan är de samhäll. Bra dag.. Naej. Efter skolan blir de stress, träningen börjar halv fem till sex och sedan ska jag vara hos bettan halv sju!

Ikväll blir de harrys !

GONE!

Gipset är borta. Nu får jag svettas! Och jag drar på min löparkläderna direkt. Blir en väldigt kort runda, men kommer dö iaf. Inte tränat på 4 veckor!!

Oops

Glömmer bort att uppdatera här ibland. Haha, förlåt lis!

Idag var de skola som vanligt. Fast nej. Vi hade skolfoto och spexfoto. Yey. Eller inte. Iaf, sen hade vi en vikarie typ och vi gjorde ingenting på restan av lektionen. Satt och skratta och hade oss! Sedan blev de mat, gissa vad? Jo Wok. Woho. Åt och sedan tillbaka för ännu en timme av att kolla systembolagets hemsida. Haha.

Slutade halv ett tror jag, sedan blev de stan med Lis och Bettan ett litet tag. Blev en kebabtallrik också. Sedan så klippte jag till håret, så nu är de fint! Puss. Lis hittade snyggaste kjolen också!

Helgen snart över?

Söndag och jag har inte uppdaterat sen i torsdags tror jag? Helgen har varit bra!

Fredag - utgång.
Igår - taxi åt mamma. Träffa Lousie <3
Idag - Trött som ett as. Tacos!

Torsdag, snart fredag.

Idag var de kort skoldag, 11.40-15.30. Ojdå. Lunchen var jätte god också, wokade nudlar med grönsaker och kyckling. Mums. Och vad gjorde vi på religionen då? Jo vi kollade på film. Ahap, då släpade jag datorn helt i onödan. Yeye.

Nu ska jag ta det lugnt, sedan ska jag städa. Mamma fyller ju 44 år imorgon, och hon tror vi ska städa då!? Haha, de kan hon ju glömma. Vi har några överraskningar för henne också. Hihi. Hon kommer bli jätte glad, hoppas vi iaf!

Efter att firat mamma, så ska jag och några tjejer, vilka har jag ingen aning om i nuläget.. Festa iaf, ut på harrys och bara ha de allmänt trevligt. Jag hoppas på en bra kväll.

På lördagen ska jag agera taxi åt mamma som ska på tjejmiddag. Hoppas på att jag får sällskap av någon då, men vi får se, vi får se.

Hurts

Idag stanna jag hemma från skolan, för att inatt fick jag inte speciellt mycket sömn. Har så jävla ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Knaprar smärtstillande hela tiden och sen så ligger jag med värmekudde på magen också.. Underbart att vara kvinna. Och jag trodde pillrerna skulle hjälpa mot detta? Men nej, ju äldre jag blir ju mer ont får jag.. Tack för de..

Jag har faktiskt gjort lite nytta idag. Jag har städat mitt rum och städat lite i min garderob också. Mamma har tjatat på mig jag vet inte hur länge.. Så idag tänkte jag, vafan jag kan väl vara lite snäll mot mamma och mig själv då. Så nu har jag rensat ur lite sommarkläder och städat rummet, dammtorkat, dammsugit och torkat golvet! Samt bäddad rent i sängen. Klappar mig själv på axeln.

Idag är de exakt en vecka kvar tills jag blir av med gipset. 15.00 nästa onsdag blir jag av med skiten och jag längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska bli skönt. Dock blir de skena i ytterligare 4 veckor, men den kan jag ta av och på själv. Så de känns ju bra.


Sussa

Nu ska jag sova och hoppas jag inte har lika ont imorgon. Kvinnolivet är hårt.

Underbara veckan...

Verkligen inte. Jag håller på och spyr just nu av smärta. Vafan. Plus att jag är lite pist på att killar slipper all skit.. Dom har inte mens, dom bär inte barnen, föder dom inte heller. Varför ska vi kvinnor alltid vara med om all smärta? För killar är de bara in ut, sprut, aha. Bebis? Oj. Haha..

Vi kvinnor är starka tycker jag. Som klarar av denna smärta ca 12 gånger om året. Jag lovar att en kille aldrig skulle klara av de!

Trött.

Kom hem runt tolv igår kväll/natt. Jag var i Linköping och kollade när tjejerna i laget spelade seriepremiär! Mötte RP på bortaplan, de har vi alltid haft problem med, men denna gång kunde de inte slå oss på deras hemmaplan. Vi vann med 25-20! Och jag var lycklig på läktaren!

Idag är jag trött som ett as fast jag behöver verkligen plugga på flytta hemifrån grejen. Så de är de  jag ska göra ikväll. Plugga. Och vi har 3 timmar imorgon också att plugga på de. Och de ska vara helt klart på fredag. Shit. Bara ligga i. Behöver plugga matte c också :(

JAG VILL HA HELG. & jag vill ha den 8 januari.

Hår

Vips så hade man långt hår igen <3


Tusen tack till Natalie Hawke som gjorde detta på mig!

Dagen efter..

Idag mår man som man förtjänar. Vin är inte min grej när det handlar om dagen efter. Men kul hade jag iaf, trots att vissa saker förstörde min kväll något enorm. Men sånt man får ta. Idioter.

Idag blir jag långhårig btw! Hawke kommer till mig om kanske 45 minuter, och då ska håret sys i. Gillar de skarpt

Snygg och fräsch till imorgon ;)

Jaa, då sitter färgen i och man ska strax hoppa in i duschen och skölja ur de. Färgar bara utväxten! Och så på söndag blir jag långhårig också, oj! Somjag längtat :D

Taggad som ett as till imorgon också.

RAST!

Rast om typ 7 min..
Håller på med flytta hemifrån
och jag orkar inte..

ÅH!

Såhär känner jag idag..



Jag är trött som ett svin och jag vill verkligen inte till skolan, men här har man inget val. Det är bara ta på sig kläderna och dra iväg till skolan. De jobbiga är att jag har massor att göra på "flytta hemifrån" projektet.. Åh. Döda mig. Sen på eftermiddagen ska jag prata med partierna på stan, woho. Vilken dag. Hoppas fan de blir god mat.

De roligaste händer ju efter skolan också.. Jag och Bettan ska jobba på Pihls cup, 16-21.. I en matsal. Ahap. Där har ni min fredag. Mysigt. Nja..

9 september

Varit nere i Torshargshallen och kollat träning. Snackat lite skit och kollat handboll såklart. Nu har torsdagen också gått..

Fredagen väntar och de är heldag i skolan, 08.30-15.30, sedan blir de hem och ut med Lunis, sedan kolla träning och sedan färga hår och bara ta det lugnt.

Lördag fyller Louise år, och det betyder utgång! Ska även träffa mina tjejor där ute, <3 ÅH!

Torsdag, snart helg!

Nu ska jag sticka iväg till skolan. Har en lektion idag, Religion tror jag? Ja ja, det är roligt så det spelar ingen större roll. Undrar vad vi ska börja med idag, vi har många som tjatat om Jehovas, haha, så får väl se om han kollat upp lite så vi får veta mer om de!



Såhär ser jag ut idag.. Fortfarande lite blå, yes, det ser ju bara ut som att jag inte sovit på ett tag.. Men men. Mysiga kläder idag, leggins och stor tröja. Mys <3

Måste bara säga en sak. Jag har snart inte haft mjukisbyxor i skolan på 2 veckor. Den ni

Onsdagar <3

Börjar 08.40 och slutar 11.40. Inte helt fel. Så idag har jag hunnit med lite. Först blev de lunch på Kebabhuset tillsammans med Denise, Bettan och Camilla! Sedan blev de att gå till LaboroCenter för att byta min stav i tungan, för den var lite väl lång tyckte jag.. Och ja, hade en 20 mm i och jag fuck byta till en 14mm, så lite lång var den kan jag säga. Nu kan jag prata bättre om man säger så.

Sedan blev de att gå till skolan med Camilla och Denise och sedan drog Denise och då satt jag och Camilla kvar och snackade, mysigt. Sedan blev de ner på stan lite och nu är jag hemma. Trött som fan, så ska ta en liten powernap tror jag.


Syns inte så bra kanske, men bytte till en annan "plupp" också, så nu har jag en silversten iställen för en vanlig!



Tänkte även visa min blåtira jag fått av Lis Ekman Andersson! De syns inte så mycket på bilden kanske, men riktigt hett måste jag säga. Eller vad tycker ni?

Läkarbesök

Var på läkarbesök idag i Stockholm. Gick väl bra, tog bort de gamla gipset och fick tvätta mig och sedan på med ett nytt lite mindre gips. De såg jätte fint ut under. De syns nästan inte alls att de varit inne. Som de sug ut nu kommer jag inte få några ärr knappt. Gud vad jag älskar titthålsoperationer alltså! Fick även lite mer info.. Inte alltid lika roligt att höra allt, men sånt man får ta helt enkelt. Den 22 september tar jag bort gipset och sedan är de skena i 4 veckor.

När vi ändå var i Stockholm så gick jag till Tajmahal, och köpte mig löshår som jag tjatat om. Och på väg hem stannade vi och handla på Ica och där träffade vi Hawke som ska fixa håret på mig, så på söndag blir jag troligtvis lite långhårig. Blir inte lika långt som förra gången, de var för långt! Men de blir nog skit bra!

Nu ska jag och björn ut och gå med Lunis!

Lis klagar ju

Haha lis klagade idag på att man aldrig uppdaterar, så får väl dra iväg ett litet inlägg då.

Livet rullar på, nu när jag är skadad och har gips och inte får träna har de varit mycket krogen och ute sena kvällar. Vilket jag samtidigt tycker är jävligt roligt. Jag kan nu göra massa saker utan att tänka på vad jag ska göra dagen efter, har jag träning eller match? Nej just det.. Jag kan ju inte vara med alls just nu. Så nu jag gör jag de som man aldrig kan göra under säsong egentligen. Och jag tycker inte det är något fel med de!

Samtidigt saknar jag handbollen något äckligt mycket. Igår när jag satt i sporthallen och kollade tjejerna spela kände jag bara för att dra bort de här jävla gipset och gå ner på plan och spela.. Det är sånt sjukt sug efter att få spela.. och jag vet att det är många många veckor kvar innan de sker.. jag vet inte ens hur många veckor de tar innan jag får studsa en fucking boll liksom.. passa en passning, dra ner någon på golvet i försvaret.. åh. nej nu håller jag på att börja gråta, så nu tänker jag avrunda.


I did it

Jag har velat gjort de länge, men har velat fram och tillbaka också.. Nu hade jag pengar och åldern inne. Så varför inte bara ta chansen? Så det gjorde jag! Jag piercade tungan igår! Och helvete, idag har jag ont..




Shopping







RSS 2.0