Haha..


Luna fick lite damp på kameran när jag fotade henne.. haaha. 
Lilla skitungen försökte äta upp kameran på slutet

Lunis <3


Haha, hon tyckte inte om blixten!








Hemmafru?!

Har precis hängt tvätten och startat en ny maskin. Och innan de fixade jag köket, plockade in i diskmaskinen, startade den och diskade för hand. Känner mig som en riktigt hemmafru! Har dessutom bäddat rent i min säng idag. Känner mig riktigt duktig alltså.

Damp

Sitter och prata med Nille som spelar div 2 innebandy och spelar hela tiden, han är nästan självklar i laget. Han är btw 18 år tror jag. Och så sitter han och säger att han är sämst!?!?!?!?
När man är så ung, spelar ändå på så relativt hög nivå och får spela, då är man långt ifrån sämst!! Så alla ni som säger att ni är sämst, inklusive mig själv. Skärp er för i helvete!!!!

Onsdag 24 februari

Igår, tisdag 23 februari;
Sjuk och låg bara hemma och tyckte synd om mig själv..
Nu;
Kan inte sova, fan. Men mår mycket bättre och imorgon är de praktik och träning igen!

Göksten BK

Jag blir så lycklig när jag ser tabellen. Göksten bk ligger 2:a just nu med 3;an 3 p ifrån med en match mer spelad.



Måndag 22 februari

Jag har åkt på oturen och blivit sjuk på riktigt nu..

Imorse när jag vaknade kunde jag inte prata och när jag väl försökte gjorde de helvetes ont. Så jag ringde till praktiken och talade in ett meddelande på telefonsvaren direkt och sa att jag inte kunde komma. Hur bra ser de ut om en person som inte kan prata, är genomförkyld och hostar är i en hudvårdssalong? Inte så bra..
Så jag somnade om, eller ja försökte. Har sovit skit dåligt hela natten också.



Min lillebror är sämst. Jag är sjuk och jag får ta hand om Luna.. M & P sa åt honom att ta han dom henne idag, för jag är ju sjuk, om jag inte varit de hade jag ändå inte varit hemma. Men tror ni han bryr sig ett dugg om henne eller? NEJ. Klockan 14.00 frågar jag honom om hon fått lunch, som hon ska ha 12.00, nej säger han. Jag får damp. Frågar om hon varit ute något mer än i morse, vad får jag till svar? "jag var ju ute med henne i 50 min" ALLTSÅ!? En valp ska inte behöva vänta så jävla länge på att få gå ut!!!!!! Han sitter bara vid sin jävla dator och spelar och bryr sig inte. Jag fick ge henne mat och jag fick gå ut med henne, även fast jag blivit tillsagd att inte gå ut idag. Hm.. Tänk er hur hon hade haft de om jag inte var sjuk!? Nu ska de skvallras till föräldrar, fuck you Pierre.

Nu har jag fått ut min ilska. Nu ska jag sova lite till och vänta på att Tobias hör av sig om hur de går, han hade teori och uppkörning idag, och han har redan klarat teorin :D Så nu håller jag tummarna för min pojke!

Söndag 21 februari

Gårdagen, 20 februari;
Match dags, då Arboga kom och gästade Ellfolk arena. Kände mig seg i hela kroppen redan när jag vaknade, men jag viker aldrig ner mig när de är match dags. 

Första halvlek slutade 14-10 och tror de flesta tyckte de kändes lite för enkelt? Slutresultatet blev 27-15 till oss. Vi krossade med andra ord laget som låg precis bakom oss i serien. Ska man kunna de egentligen? Nja, vi alla tyckte de gick lite för lätt, men såklart är vi sjukt nöjda med vår insats!

Nästa match är mot Gustavsberg borta, de ligger över oss! Ska vi blir de första som slår Gustavsberg? Hm, det får vi se!

Dagen;
Vaknade klockan tio men låg och drog mig i sängen till klockan 12 ungefär, gick upp och åt frukost, kollade Scrubs, sedan behövde Luna gå ut, jaha.. Då var de bara dra på sig termobyxorna och gå ut i snön. Var skönt och jävligt jobbigt. Var ute i ca en timme och hann med att träffa div 3 laget vid hallen och önska dom lycka till. 

Nu ligger Luna och snarkar här bredvid mig och jag har tagit några kort på henne. Kan man bil kär i en hund? I så fall har jag blivit det.






Fredag 19 februari

Idag är det Elisabeths dag, hon fyller nämligen 18 år idag! Grattis! 

Dagen har varit super skön och lugn. Praktik. Helena kom förbi och det var jätte roligt att träffa henne. Snackade lite skit, hon fick tyvärr ingen massage idag, för Erika hade kund i rummet, så blev lite svårt. Hon får helt enkelt komma förbi en annan dag. Vi pratade mycket om vaxning idag på praktiken, så nästa vecka ska Johanna och kanske jag vaxa armhålorna och om två veckor ska jag och Johanna vaxa benen! Vi är nervösa och kommer skrika av smärta, men vi ska klara av det! Haha.

Fick skjuts hem av Putte också, skönt! Sedan åt jag, sov och sedan gick jag och kollade på träningen, tillsammans med Luna och det var de jobbigaste jag varit med om. Pappa sa åt mig att ta med henne, för han skulle iväg och hon behövde vara ute. Men jo, det var så jobbigt, hon gnällde, skällde, sprang omkring. Men hon hade ett träningspass iaf, upp och ner för trappor och läktaren, så nu får hon verkligen inte gå i trappor på ett bra tag! Hon fick sen hälsa på hela laget och hon blev så glad över de, hon älskar verkligen mitt lag! Och det gör jag också. 


Sen jag kom hem har jag ätit grape, måste få halsen att bli bättre till imorgon, tränade inte idag pga att jag har ont i halsen idag, och vill inte att de ska bli värre. Det är inte i mandlarna iaf och det är bra, för då är de egentligen ingen fara att träna, men eftersom jag fick ont av förra träningen ville jag inte chansa och träna och kanske få ont i mandlarna och inte kunna spela imorgon, så Thomas och jag kom överrens om att jag ska vila idag och sedan spela imorgon.
Imorgon är det match mot Arboga hemma, de ligger precis under oss i tabellen och vi spelade lika sist, men nu jävlar!!!!!

Torsdag 18 februari

Torsdag, snart är de fredag och helg.. För min del, lov för vissa. Jag har ju ändrat min lov vecka till vecka 9 istället för vecka 8 då hela Eskilstuna har lov, men inte jag. För jag tänkte ju passa in med Stockholm, men nu i efterhand undrar ju varför jag gjorde de...

Dagen har varit väldigt lugn och skön. Har masserat Johanna mestadels, tror inte hon klagar precis. Jag har blivit förkyld, hostar lite och har känningar i halsen och det är INTE bra, vi har viktig match på lördag och jag kan inte bli sjuk nu!! Fick iaf sluta tidigare idag, så jag hann hem tidigare än vanligt.

Var ute med Luna, tränar henne med att gå utan koppel, men de gick ju bra? Hon stack in i super mini skogen som ligger vid kullen och där inne hittade hon en död fågel, och hon är en fågelhund, så tror ni inte hon tar den och springer iväg och börjar äta upp den? JO! Sedan när man gick ett steg närmare sprang hon skit långt bort. Så jag gav upp och mamma fick hjälpa mig. Men nej, gick inte så bar de heller. Hon fick helt enkelt äta upp fågeln och sen kom hon så snällt tillbaka till mig... Hm. Valpar är jobbiga ibland!

Nej nu ska jag äta tacos och ta tag i mitt liv. Ikväll ska jag försöka döda mig själv på träningen.

Onsdag 17 februari

Dagen har varit rätt lugn. Började med praktik mellan 10-15 som vanligt. Åkte hem, gick ut med Luna en snabbis och sedan in och lagade mat, åt och sedan sov jag fram till kvart i sju ungefär, gick ut med Luna igen och sedan fixade jag mig, gick till hallen, ut och sprang, styrketränade och sedan blev de fika efter träningen för Jonna fyllde 18 år igår, grattis igen! Hem, åt och duschade. Nu ligger jag här och ska när som helst sova. 

Rolig dag? Nja, inte speciellt.
Du vet att jag älskar dig.. Det kommer jag alltid göra.

Ojdå

Länge sedan jag skrev något här. Har väl inte haft tid eller lust antar jag..

Praktik fortfarande och de går super bra, idag var Johanna och jag på stan typ, sedan fikade vi. Hihi. Vet att ni är avundsjuka!
I lördags var de 18 års fest x4. Haha, hade så jävla roligt, även fast vissa personer spydde ner sig osv. Men jag var på bra humör hela kvällen, dock så kommer jag inte ihåg allt.. Men de visar ju bara hur roligt jag hade, right? vem har nästa klassfest då? :) Någon som får hålla i de ? ;)
Nu är jag med Björn, vi är typ hundvakt idag eftersom mamma och pappa ska på guif matchen. Funny bunny

Praktik 5 veckor

Ja, denna vecka gick Alvida klassen ut på praktik, vi kommer inte ha skola på 6 veckor totalt, då en vecka är lov. Mycket skönt tycker jag! Jag kommer hålla till på två olika ställen iaf, Uniq hudvård och Stadium tuna park!

Idag hade jag sovmorgon till 12, tror ni jag fick sova eller? Nej. blev väckt första gången 08.40 och andra gången 09.20, blev en aning irriterad! Sen så var de till praktiken, var där mellan 12-17. Fick brynen och fransarna färgade idag! ;)  Blev hämtad av pappa och åkte hem och här hemma väntade min favorit maat - fiskpinnar! HAHA, det är sjukt gott ju! Så mumsade i mig massa fiskpinnar. Sedan kollade jag nyss sista avsnittet av ph danmark, uhu, vad ska jag kolla på nu då?

Match dags igen

Här ligger jag i sängen, trött efter en dag full med olika aktiviteter. Började först klockan kvart över nio i Skjulsta, skulle pimpla först, men de gick inte. Så fixade brasa och sedan satt vi där till klockan halv tolv ungefär, sedan till bussen och tillbaka till skolan och kollade på en film om naturen och så, sov lite grann.
Slutade strax innan tre tiden och sedan hem, ut med Luna, fixa mat snabbt och sedan iväg till hallen där de väntade en och en halv timmes träning. Gick bra och jag var rätt slut efter! Det är match imorgon! Då kommer Huddinge och gästar Ellfolk arena. 12.00 matchstart, kom och kolla!?

Nu har jag ätit gott, spagetti och köttfärssås och ska strax sova, då vi har samling klockan 10.00 imorgon bitti!

3 februari

Började 09 imorse med specialidrott som vanligt, slutade halv elva åkte hem och duschade, sedan in till stan tillsammans med mamma. Väl inne i stan mötte vi upp pappa för att äta American, mums. Hann med en snabbis på MQ först, då jag hittade ett par jeans på rean!



99 :- på rean, ett riktigt kap!

Sedan åkte vi till mazda för att mamma skulle boka tid och sedan svängde vi förbi Ö&B för att handla en taklampa till mitt rum.


Och på väg ut så stod Tele2 och sålde lite, så sa åt mamma att snacka lite med dom för mobilen hon är intresserad av fanns också där. Så stod där ett bra tag och de övertalade mamma att skaffa tele2, tack gode gud för det säger jag! Men så avis jag är nu, hon får hem en ny telefon snart.. :( Dock fryser hon sitt tele2 abonemang ett år, så om ett år har hon tele2 ;)

Hur snygg som helst :(

Äntligen kanske?

Idag fick jag, pappa och mamma hem några brev från transport syrelsen.

 

Äntligen har vi fått hem papprena om att ansöka tillstånd att börja övningsköra, bättre sent än aldrig eller hur? Så imorgon ska jag förbi en optiker för att ta syntestet och sedan skicka in papprena. Ska så snart som möjligt gå kursen också sedan är de väl bara att vänta på tillståndet, eller? Vet inte hur de går till. Men snart är jag på vägarna i alla fall och det känns bra att vi tagit tag i de och jag hoppas jag lär mig fort.

Hur lång tid tror ni det kommer ta för mig att ta körkort?


Luna, sötnos




Hon har fått för sig att gå upp och ned i trappan nu! Sötnos. Och ja, vi vet att det inte är så bra för valpar att gå upp och ned i trappor, därför är det inte alltid öppet till trappan, ställer för sånt där grönt galler så hon inte springer upp och ned hela tiden.

Haha, blixten var kanske inte så populär ;p

<3

RSS 2.0