My day

Började med att jag gick upp i tid som vanligt. Hade körlektion klockan 10, det gick jätte bra! Var höger och vänster sväg på landsväg idag. Gick suveränt. Nu har vi gått igenom allt och allt är okej. Så nu har jag en lektion nästa vecka då vi bara ska köra och träna på att backa runt gatuhörn och sedan har jag en körlektion dagen innan uppkörningen, och när den är kan ni fetglömma att jag tänker berätta!

Satte mig sedan vid datorerna och pluggade lite, gick väl sådär. Klarade inge mer i alla fall, men pluggade i alla fall! Sedan köpte jag distanstester, så blir väl att plugga nu i helgen!

Åkte hem och var väl hemma halv två ungefär, gick ut med Luna och sedan satte jag igång med mat. Potatis, tzatziki och grillad kyckling. Mums. Sedan blev de att börja renovera lite. Målade lite - visade sig senare att det var fel färg, men imorgon inhandlas rätt färg! Sedan bytte jag om och gick ned till hallen.

Träningen var jobbig men roligt så man tänkte inte på hur trött man var. Men helt dyngsur var man när man gick därifrån i alla fall och det kändes jätte bra! Kunde vara med på det mesta också och det gjorde mig mycket glad!

Nu ska jag bara vänta på att baby ska spela klart och sedan prata med honom och sedan sova. Imorgon åker jag till honom btw och stannar där till söndag. Ska bli skönt att få en liten lång weekend. Ska även umgås med Betty lite i Stockholm centrum på fredagen ;) Käka lite lunch och så!

Renovering påbörjad


Sleeepmode

Milen för veckan är sprungen och det gick absolut inte fort kan jag säga! HAHA. Men runt kom jag i alla fall. Sedan blev de att åka och bada Luna.

Nu är de dags att sova! För imorgon väntar körlektion, plugga och sedan träning på kvällen!

BTW! Jag kan vrida min arm utan att få ont i handen!! Alla får hålla tummarna att de fortsätter bli bättre så jag slipper operation!

2 veckor

Idag är de exakt två veckor var tills jag får komma ut på den där jävla krogen! (Y)

30 + grader ?

Vädret tar kol på mig.. Eller nej, man ska inte klaga när det för en gångs skull är riktigt riktig sommar i Sverige. Hur varm är det just nu egentligen? 30-35 grader? Herre min. Men brun kommer man bli denna sommar i alla fall!

Dagen började med körlektion klockan 10.00 där det var motorväg som gällde. Gick super bra och det kändes jätte bra. Fick även träna lite mer på att backa in i parkeringsruta - vilket jag är sämst på. Han tog även bort ännu en lektion, först tog han bort fem lektioner, sedan tre och nu ännu en. Så när man räknar ihop de så har han tagit bort nio - 9 st lektioner. Känns verkligen jätte bra!

Efter lektionen satte jag mig vid datorerna och pluggade teori i massor. Märkte verkligen att jag hade pluggat en del igår, klarade fas A & B idag och de var jätte skönt. Nu är de bara lite kvar!

Godnatt

Morgondagen väntar, upp tidigt, körning, hem -  plugg i solen och sedan löpning på kvällen i årby. Japp japp. Bara dricka massa vatten och vara glad.

Färg har jag fått iaf

Började dagen med en körlektion, den gick bra. Slutade med att han tog bort ytterligare 3 lektioner, så nu har han tagit bort 8 utav mina 20 bokade. Känns super bra!

När jag kom hem var de bara lägga sig ute med teoriböckerna i högsta hugg. Och det gick ju bra, pluggade och fick färg på samma gång!




Nu ska jag iväg med mamma och Luna.

Äntligen fixat rummet

Orkar inte förklara för er som inte sett rummet innan, men om man säger såhär ; det var jobbigt att gå fram och tillbaka framför sängen.









Sweet

16 - ca 2 veckor

Idag slog dem mig, det är ca 2 veckor kvar tills jag fyller 18 år! Det är nära! Oj. Nyss var de ju över 200 dagar kvar? Hm.

Mycket bra dag

Dagen började redan 08.00 då min väckarklocka ringde, då gick jag upp och åt en skål yoghurt. Sedan ner och la mig bredvid älskling igen. 09.30 ringde min väckarklocka igen och då var de bara att byta om och sedan gå till hallen. Idag var de handboll på schemat - men jag får ju inte spela handboll på ett litet tag nu, så jag fick gå ut och springa. Tog den långa Gärtre rundan, ca 8,5km. Kändes bra men solen gassade ju, så de gick inte att ta i. Men kändes super bra. Kom hem efter träningen klockan 11.30.



Då blev de att äta en lite större frukost och sedan hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt ett litet tag. Sedan blev de att åka iväg och handla lite grejer till staketet som ska upp i veckan - eller ja, vi hoppas det i alla fall! Sen blev de hem och laga mat och sedan äta. Sen var de bara vila för 16.30 väntade dagens andra pass.

16.30 var de andra träningen för dagen. På schemat stod de styrkebana, vilket brukar vara en styrke-hinderbana. Men idag var de mer en intervall-snabbhet-spänst hinderbana. Vilket var super bra för mig, för jag kunde då vara med! Så då var de bara köra på. Så himla jobbigt med samtidigt så himla roligt!

Efter träningen blev de hem snabbt som bara den för att hinna säga hejdå till älskling. Och han var kvar och stannade tydligen ett bra tag så blev massa kramar och pussar! Sedan åkte han hem och jag satte mig och åt grillad lax och potatis. Mums!

Nu sitter jag och kollar på fotbollsvm och ska strax ned och städa rummet, av någon konstig anledning blir de alltid stökigt när jag och Tobias är tillsammans!

Gillar vädret!



Nu blir de att dra ut och försöka bli lite brun!!!

Midsommar

Nu har jag firat midsommar sen 12 idag, det har varit mycket mysigt och roligt men också krävande. Jag är nu super trött och kommer nog däcka i min säng när som helst - men innan har jag lovat Tobias massvis med pussar! Han har än inte kommit hem så jag får anstränga mig att inte somna så han får sina pussar!

Dagen började hos Tobias mormor, där hela hans familj plus några andra var. Fikade och gick ned till stranden och kollade dans och spelade lite spel. Vann en daim som jag gav till David! Gäller att ha pluspoäng, hehe.

Sedan blev de tillbaka och direkt så satte vi oss i bilen för att skjutsa mig till Mälarbaden till Jonna där några tjejer i klassen samt Billy och hans två vänner skulle fira midsommar med grill och mys. Och grill och mys blev de verkligen, lite lekar, studdsa studdsmatta och massa skratt! Super mysigt.

Nu är jag hemma och har lite ont i handen, så de jäkla skyddet åker på så jag får vila handen och sedan blir de väl hitta någon mysig film som jag och Tobias ska kolla på och så hans pussar såklart! :)

Hoppas alla hade en fin midsommar - det hade definitivt jag! Tack alla.

Teoriplugg


24 Juni

Dagen har varit mycket bra. Gick upp 10.30, var så skönt att sova ut! Sedan gick jag ut med Luna till klockan 12. Sedan blev de bara ta det lugnt och sedan hämtade Johanna och Putte upp mig så åkte vi till Tuna park och Johanna shoppade loss! Jag hämtade också min dator som redan hade kommit in efter reparation. Glad är jag och den funkar mycket bra. Runt halv tre blev jag hem skjutsad.

Väl hemma blev de bara ut med Luna direkt och sedan ta det lite lugnt innan mamma kom hem strax innan fyra. Körde till Willys och handlade. Körningen går mycket bra nu! Igår av bokade min körskole lärare 5 av mina körningar! Hade ju väldigt många lektioner inbokade, men han tyckte de var för många så nu de känns ju bra, då är jag ju rätt duktigt iaf (a). Tränade i alla fall på att backa in i parkeringsruta och de gick suveränt. 

Var hemma från handlingen strax innan fem och det blev bara packa upp och sedan dra iväg till träningen. Jag får ju inte träna handboll just nu, så jag cyklade och gjorde lite ryggresningar och situps. Stretchade. Sedan pratade lite med Conny och Thomas om allt. Kändes väl sådär, men sånt är livet helt enkelt. Får hoppas på att sprutan räcker! Sedan blev de hem och laga mat och äta jordgubbar! 

Nu blir de att fixa mitt kött inför imorgon. Kommer bli så mysigt. Imorgon kväll ska tillbringas med tjejer och killar hemma hos Jonna. Mysigt som bara den! Längtar efter alla jag inte träffat på länge nu! <3

Datorn hemma igen

Har redan fått tillbaka min dator. Rekordsnabbt gick det och gissa om jag blev förvånad när jag fick sms idag om att datorn var tillbaka på expert på tuna park?!

Den går väl bra än så länge. De har bara bytt nått med värme grejs och göra och dom har inte tagit bort något på datorn, för alla mina program och bakgrundsbilen är den samma som när jag lämnade in skiten. Får väl se hur de går med den nu, fläkten låter som den alltid gör så får väl se om de blir att lämna in den IGEN. Dock blir de efter körkortet, då jag behöver den för att plugga teori.. Hum.

Nu ska jag ut med Luna för att sedan åka och handla med mor och far! Imorgon blir de grill mys hemma hos Jonna och det gillar jag skarpt!

Bye bye

Idag lämnar jag in datorn, så nu blir de hejdå antar jag. Kommer vara utan dator i kanske 6 veckor, herre min alltså ! Önska mig lycka till

Angående min handled

Jag märkte nyss när jag läste igenom min blogg att det är lite luddigt om vad jag ska göra med min hand och så vidare, så för er som vill veta hade jag nu tänkt förklara hur allt blir.


Jag har haft problem med min höger handled sen den 12 december, då jag gick på genombrott och sedan sköt jag och tog emot mig med handen och sedan fick jag en annan spelare över mig så jag fick lite för mycket vikt på handen och armen. Min arm blev krokig och jag fick åka ambulans till sjukhuset för att många trodde min underarm var av. Efter skelett röntgen och undersökning så visade de sig att det var den inte, det vara bara en rejäl blödning i muskeln som gjorde att den såg krokig ut och jag hade en rejäl stukning av min handled. Jaha, vi åkte hem och väntade på att de skulle ge sig. 

Två veckor gick och de gick långsamt framåt, efter 2-3 veckor kunde jag börja passa igen, men det gjorde något fruktansvärt ont, men eftersom de var en blödning och stukning så var de bara att sätta igång så allt skulle bli bättre. Och de blev de lite med tiden, men efter 2 månader så slutade de blir bättre och stannade upp. 

Jag har fortfarande problem med att ta i ordentligt med armen och handen. Bära tung vikt med handen går inte, rotationer har jag problem med samt att jag kan inte lägga mycket vikt på den, som t.ex. armhävning och bänkpress. Samt att jag har lite problem med att spela handboll också. Att ta emot en hård passning gör fortfarande ont, samt att stå i försvar och "takla".. 

Har ju en försäkring som gör att allt går snabbt och jag får åka till Stockholm för läkarundersökning. Och för några veckor sedan åkte jag till Stockholm för att träffa en handkirurg, hon undersökte min hand och det hon sa var att min hand var lite instabil samt att jag var ju lite svagare. Hon trodde att min sena och muskeln i underarmen hade brustit. Hon skickade remiss till magnet röntgen och ca 1 vecka efter det fick jag tid för magnet röntgen. 

Förra onsdagen var jag på magnet röntgen, och i onsdags fick jag reda på resultatet. Hon ringde min mamma och berätta bad bilderna visade och det var; hade mycket led vätska i handleden samt att min menisk i handleden är trasig. Och jag fick 3 val;
1. Göra ingenting.
2. Kortisonspruta - för att få bort led vätskan.
3. Operera menisken. 

Att göra ingenting fanns inte för mig, då jag måste tänka längre än bara handboll, efter handbollen då, jobb osv. Med en dålig handled så kan jag ju inte göra vissa jobb osv. Så det fanns inte! Så ringde vi till Jonas (sjukgymnast) och kollade lite med honom. Och han sa ju det - att som det verkar behövs en operation. Men att vi borde testa sprutan också. 


Så nu är planen så, att på tisdag åker jag till Stockholm och tar sprutan och i augusti någon gång kommer jag operera min handled. Vi vet inte än hur lång rehab tid det är, det ända vi vet är att det tar längre tid än vad de gör när man opererar menisken i knät.. Så några månader blir de i alla fall.. 

Nu vet ni alla som läser hur de ligger till! Bara fråga om ni vill veta något mer som jag glömt skriva..

Ilska, besviken..

Hade precis skrivit en lång text om hur allt var och så vidare.. Men jag markerade allt och raderade det. Jag tycker inte vi ska behöva försvara oss. Vi är nog alla besvikna och ledsna just nu. Vi förlorade en trygghet, och den tryggheten svek oss något ordentligt sen.. Vi har rätt att vara besvikna, arga och ledsna. Och vi kommer inte lägga det här bakom oss på en gång, det blir för svårt!

Fredag

God eftermiddag bloggen. Idag är de redan fredag och de känns väl lite sådär, för fredag betyder en dag närmare söndag och på söndag åker Tobias hem :(


Idag har vi varit ute med Luna, sedan har jag börjat kolla på "remember me", och snart ska jag iväg till hallen för att styrketräna de passet jag missade i onsdags. Sedan ska vi fixa bilen, bromsarna är ju dåliga.. Sedan ska jag ut och övningsköra lite och sedan blir de Volvo ikväll för att kolla på lite fina bilar.


Nu har vi bokat tid för min kortisonspruta (stavning?) så på tisdag åker jag till Stockholm för att ta en spruta samt prata om min operation som kommer ske i augusti.. Känns väl ganska bra om man säger så.. Eller ja, vad ska man säga? De känns ju aldrig bra att operera.. men för att min hand ska fungera som den ska sen så behövs en operation.. Korv då.

HUM?

Jag har en meniskskada i handen, jag har sökt och sökt på internet, de står ju förfan ingenting om menisk skador i handen, bara i knät och det har jag redan.. Kul, två menisk skador..
För mycket led vätska i handen har jag också.. Ahaaap.. Hur lång tid allt tar vet vi inte heller. Förvirrad. Och så slutade en av våra tränare idag också... AHAAA?

Suck...

Sätter mig med teoriböckerna nu.. Känner mig redan stressad!

Today

Städat och haft mig från elva till nu ungefär, hunnit med väldigt mycket på så kort tid! Damsugit och torkat golvet på hela nedervåningen förutom på min lillebrors rum, så snäll är jag inte! Samt damsugit hela övervåningen. Plus poäng är bra poäng, det har man lärt sig efter snart 18 år!
Idag ska samtalet komma, de ska ringa till min mamma och hon är på ikea just nu, men hon har lovat att ringa mig direkt efter att de ringt i alla fall.. Inte fått något samtal av mamma än och det gör mig bara mer nervös, de förvånar mig inte om de inte ringer idag i alla fall, även fast de sa igår att de skulle ringa idag... HM!
Btw, jag saknar min klass!!!! 

Jag måste börja skriva inbjudningar till min 18 års fest också.. Det är ju inte så lång tid kvar, eller jo, men man måste ju posta de och sedan vänta in alla svar från alla och ja, ni förstår hela grejen. Nu är de inte lång tid tills jag kommer ut på den där jävla korgen alltså!! Fan vad jag hatat den, även fast jag aldrig varit på den än! ;p haha. Hatar att vara den som bara får vara med på förfesterna och hatat att många dragit dit och inte tänkt på oss som inte
kommer in! Haha, ta de inte så jätte seriöst ni som nu haft förfest bara ;)

Btw, tror de är på måndag som min intensivkurs på körskolan börjar.. Shit alltså... Men nu ska jag fan ta de där jävla körkortet också! Allt är ju bokat ;) Men ni kan glömma att jag skriver ut när allt är här, bara de som jag litar på till 1000 % får veta, det vill säga - min familj, bettan och tobias!

15 juni

Idag gäller det. Idag kommer samtalet från min läkare och berättar vad mina magnetkamera bilder säger.. Ingenting, operation, eller vad händer egentligen?
Kommer inte kunna sova. För jag vet inte vad dem egentligen ska säga.. Blir de operation kommer den ändå inte kunna bli av förrän i mitten av augusti... HM!!!

NJUT








Ingen dator = ingen uppdatering

Eftersom min dator ger upp så kommer jag inte ha en dator på väldigt länge nu. Och det är surt, har ju datorer hemma med de blir jobbigt att sitta vid dem och sådär, så nu kommer uppdateringarna ta slut och jag kommer inte vara så aktiv här på Internet på ett tag. Väldigt sällan i alla fall! 

Ha det bra allihopa !

Datorn ger upp

Ja här sitter jag med min dator som allvarligt talat börjar ge upp. Nyss började fläktarna låta jätte mycket och sedan la bara datorn av, sedan startade jag den och den kom precis fram till då jag precis loggat in och sedan stängde den av sig själv igen. Och såhär gjorde den 3 gånger. Nu fick jag precis igång den och nu ska jag föra över allt jag har på denna till en extern hårddisk, för jag måste lämna in denna dator. Den kan stå på ett vanligt skrivbord men blir ändå hur varm som helst och fläktarna börjar låta. Den arbetar sönder sig själv hela tiden...
Så nu får min "pärla" lämnas in och bli bättre. Den har krånglat en del sedan jag köpte den, men aldrig lagt av såhär som den gjorde idag och inte varit såhär varm! Men fläktarna har jag alltid klagat på.. Hm. Hoppas de kan fixa de, annars vill jag fan ha en annan dator!!

Äckliga lillebror

Min bror gick ut nian idag och som vi alla barn så har vi fått en mobiltelefon som avslutningspresent.. Och vad tror ni ungen får för mobil då? Inte en "vanlig" som vi andra två fick som låg mellan 1500-2000kr.. Nej men han är ju kille, så varför inte ge honom en tele för typ 4500-5500kr istället?! JAA, JAG ÄR AVIS!
Ungen får en htc desire!? AHA jag fick fan en helt vanlig sony ericsson. Jaha, tack för den!

Träning

Jag missar min brors avslutning (han går ut nian! Shit vad stor han blivit...) för att jag har handbollsträning. Men jag klagar inte!!! Jag tar vara på alla handbollsträningar som är kvar nu till onsdag.. För innan dess vet jag ju inte vad som händer. Fan är nervös som jag vet inte vad... men nu ska jag cykla iväg. See ya

Oh sunny day!

Ja då sitter man här igen! Jag har precis varit ute med Luna i 2 timmar! Shit. Gick både i skogen och uppe på torget. Varit duktig och gjort ett ärende åt pappa också. *klappar mig själv på axeln*
Såhär roligt har jag just nu ^^
Nu blir de att ta de lugnt, kanske läsa lite teori... Sedan kommer baby hit!!! Längtar massa =D

Rent och fräscht + teori!?


Sitter här i en helt nybäddad säng. Finns de något underbarare än att lägga sig i en helt nybäddad säng? Alltså det är så himla skönt. Det både luktar gott och känns super mysigt! Inga kvalster här inte, men de kommer väl under natten.. USCH! Nu ska jag inte tänka på de.

Ska öppna böckerna nu! Jag har glömt bort vilken av dessa böcker som vi själva har köpt. Det är så att min granne jobbar för vägverket ibland som sån här "uppkörare", så han har tydligen böcker och kom över med en upplaga, och sedan en skiva och så, men nu har jag blandat ihop böckerna helt. Känner mig lite mobbad när jag sitter på teorikurserna och har två böcker med mig.. Hm.. Någon som kan berätta för mig vilken bok som är aktuell just nu?

Här kommer lite bilder från mitt "pluggande";



@ Eskilstuna

Nu är jag hemma i Eskilstuna igen och jag vill bara tillbaka till Stockholm på en gång. Det känns som att jag verkligen kan slappna av där och bara tänka på mig och Tobias, sedan kommer man hem och då måste man börja fokusera på allt annat runt omkring också.. Hm.

Idag har jag hunnit med en del, gick upp i tid för att hinna med bussen, roslagsbanan och tunnelbanan, alltså det är galet vad många olika färd sätt man måste använda bara för att komma in till Stockholm centrum från Tobias. Men var väl inne i stan klockan 10, ringde till Lena (Tobias mamma) för att få hjälp att hitta till Medicinsk röntgen. Först gick vi till fel, sedan hittade vi rätt, var där ca 10.30 och hade tid 11.00. Satte mig ned snällt och väntade. Klockan elva fick jag komma in och fick ändra position en gång också. Så först var de handleden i ca 40 min! Sedan underarmen och de tog ca 10 min, så i 50 minuter låg jag där i den där maskinen eller vad man ska kalla det. Direkt efter de så gick jag till Tacobar och åt, sedan tog jag 12.51 tåget hem!
Nu sitter jag här tillsammans med Luna!



Man kan inte ha roligare alltså! Klockan 16.00 ska jag brumma in till stan för att 16.30 börjar min teorikurs på krekolas, och sedan efter de ska jag direkt till hallen för att ha möte med styrelsen. Hm, hur kommer de gå?

Åkerberga

Ja, sitter hemma hos Tobias just nu, han är uppe och pluggar medans jag sitter här. Vi ska strax dra iväg till gymet och biffa lite.

Igår var jag duktig och sprang från centrum hit ut, det är lite över 8 km hit ut från centrum, och bara asfalt! Fyfan, inte det smartaste jag gjort, men sprang hela vägen hit gjorde jag! Klappar mig själv på axeln!

Imorgon har jag magnetkamera också och efter de kommer jag hem :( Teorikurs & möte med styrelsen väntar.

Dagen

Gick upp i tid, och så fick jag och Fisk skjuts till Anna och hämtade bilen, åkte till stan och sedan gick vi till ica, köpte glass. Sedan klockan 12 kom Emma in på stationen, vi gick och åt och pratade i massor! Sedan gick vi till tunavallen för att kolla på Gabbe som skulle spela match. Men tror ni tränarna vad smarta eller? Nej. Dom förlorar med 3-0 tror jag och låter den bästa spelaren sitta på bänken - Gabbe! Inte de smartaste de gjort idag inte.. Nej! 


Åkte hem kvart i fyra, sedan blev de bara att byta om lite och sedan övningsköra ut till Elli där de var 20 års party, både Sissela och Elli har nu fyllt 20 år. Blev mat och lite lek och massa skratt! Dock skulle de ut på krogen och jag har ju ca 38 dagar kvar tills jag kommer ut, så jag fick glatt åka hem.

Nu ligger jag här, har fullt upp imorgon också. Packa påsar på konsum, träna, sedan fyller min syster 20 år! Grattis till henne. Så ska fira henne direkt efter träningen.

sommarlov

nu har jag äntligen sommarlov och de är underbart skönt! de ska vi i klassen fira med att grilla och mysa hemma hos Anna, dock är de några som inte kommer, och de känns ju lite surt, men det är deras val. Vi som kommer vara där kommer ha det jätte mysigt, det vet jag!
Min fläskfilé har legat i marinad länge och har färdig potatisgratäng och sedan tsatziki! (stavning?) Mums! Och sedan blir de lite saft till de också ;) hihi.
Nu ska jag fixa mig, min buss går runt fyra!

Imorgon - sommarlov

Ska bli så härligt att slippa gå upp 07.00 varje vardag, nu kan man sova ut och inte behöva tänka på alla uppgifter och uppsatser som ska in och prov och allt det där. Samtidigt som det ska bli otroligt skönt att slippa skolan kommer de ju också bli väldigt tråkigt att inte få träffa alla man träffar dagligen i vanliga fall. Kungsörarna, Strängnäs ungarna.. Även Eskilstuna människorna som man inte umgås så mycket med på sidan av skolan. Kommer sakna alla människor väldigt mycket - men, som man säger varje år; vi måste försöka hitta tid till tjejkvällar! 

Sommarlovet 2010 kommer bli party, party, party. Speciellt Juli månad, då jag och Maria fyller år, och Denise fyller i sommar också!


Alla som är 18 år, onsdagen den 14 juli är de krogen som gäller! Förfest fixas längre fram.
Och alla mina nära, hela min klass, hela mitt lag, mina gamla klasskamrater som jag har kontakt med & ni andra som vet vilka ni är, den 17 juli är de kalas för mig, hemma hos mig! : )
SÅ BOKA INGET DÅ!

YEEES

Jag är klar med skolan nu. Fått reda på en del betyg idag också. Sweet!
Matte b - G
Rehab, hab - VG
Vård - VG
Pedagogiskt ledarskap (?) - MVG
Natur och friluftsliv - VG
Lek (?) - VG
Så de känns super bra, fick dock ett mejl av Alicia att jag kan höja mig i engelska b, men allvarligt talat orkar jag inte göra mer i skolan nu. De känns riktigt bra som de gör redan..

10 km

Varje tisdag, då springer vi - Gökstens Bk 10 km i årbyskogen. Och idag gick de bra. Kapade min tid från förra veckan med 5 minuter. Och nu är de en vecka kvar till nästan gång vi ska springa 10 km i årbyskogen, vi i Gökstens bk tycker de är onödigt med variation ;)

Dock kändes mina knän och hälsenor, de har gjort de nu de senaste gångerna och de blir bara mer och mer. Börjar bli lite orolig och undrar vad de är som är fel. Har aldrig tidigare haft problem med hälsenor och inte heller mitt vänsterknä.. Hm.

Imorgon är de lugn dag, sedan blir de styrka på dagen och på kvällen teorikurs och efter den plugga matte!
Godnatt!

MYS

Skoldagen blev kort och mysig. Hade lite lekar med Alicia som avslut på engelska b kursen, sedan blev de stan med några tjejer ur klassen. Första stopp blev first class, sedan blev de spicy hot och sedan runt på stan och kollade! Kom precis hem och nu ska jag sova, är hur trött som helst. Sedan ska jag plugga lite med pappa inför mitt sista prov i matte b! Ikväll är de milen som gäller med laget, känns inte så jävla surt när pappa ska med och springa.

Imorgon är de chill, typ lekar ute i vilsta med lillebror (hip ettorna) sedan slutar man bra till lunch, då blir de hem och träna och plugga lite, sedan börjar min teorikurs för körkortet :o Oj, tiden går fort alltså. Hihi. Den slutar halv sju, sedan hem och plugga lite till! Sen är de sista riktiga dagen i skolan, fast de flesta är väl typ lediga för de har inga lektioner, men jag och Lis har vårat sista Bloggprov! WOHO.

RSS 2.0