Hjärta

Haft min underbar pojkvän här hela helgen, och han har lätt räddat min helg! Han är världens bästa! Men nu har han åkt så nu ligger jag här ensam, vilket jag hatar! Jag vill ha honom här hela tiden.. Men det går ju inte. Vi firade ett och ett halv år i fredags, det firades dock inte, känns som att de som firas nu för tiden är åren.
Längtar tills vi tar studenten, då blir de nog att någon av oss flyttar till den andra, troligtvis blir de ju jag som flyttar, då de finns fler jobb i Stockholm för Tobias och mig. Längtar så sjukt! Ett och ett halvt år kvar då..

Datorn som ny

Fixat datorn idag, min privata. Så nu är den som ny! Den har krånglat väldigt mycket och segat, så jag tog bort skiten och började om på nytt. Så nu är den fräsch. Skaffat mig google chrome också, riktigt bra webbläsare!

Helgen

Tobias kom hit i fredags. Mysigt, saknat honom!

Blev tidigt i säng i fredags, match igår, förlust och det är självklart surt. Sedan somnade vi innan tolv igår, så vaknade jag klockan halv nio imorse, det var inte så omtyckt av Tobias. Sedan dess har vi bara degat, kollat på paradise hotel xl och sådär. Nu är vi hundvakt och ska snart ut med Lunis.
Puss

Oj

Nu äger även jag en randig tröja, stolt!

Flängt runt hela dagen, varit roligt och jobbigt. Har träningsvärk i vaderna nu och ont i ryggen.

Nu ska jag gå till hallen för att sedan springa i snöovädret!? Håller tummarna på att slippa det, men man vet aldrig med våra tränare. Men men. Sedan är de styrka, där jag typ bara kan köra med stången då min rygg dödar mig!? FUCK THIS. Hur mycket ska man orka med?

Snälla gud, kan jag få vara hel en hel säsong någon gång? Måste du hata mig?

Freeedag, helg!

Snart är de helg och den är efterlängtad. Vi åker till götet imorgon och de känns mysigt och roligt!

Idag var jag hos Emma (sjukgymnasten) och knäckte ryggen, inte skönt. Och ska ikväll inte träna handboll, utan ryggprogrammet. Kul Kul. Ska också börja med voltaren igen.

Tänkte försöka snylta lite skjuts hem av mamma snart.

Suck

Mitt försök till att träna var ganska misslyckat, började må jätte illa av uppvärmningen, så blev att jag satt vid sidan om hela träningen ungefär. Thomas kom och snacka lite med mig också, och han tyckte jag skulle ta det lugnt ikväll, cykla först och sen köra styrkan. Vi håller tummarna på att jag inte spyr!

Alltså, jag är inte magsjuk, mamma snacka nått om magkatarr (?). Så ni behöver inte vara oroliga att jag kommer och smittar ner er alla.

Min cp mage.

Åh..

Pratade med mamma idag och hon har samma tankar som jag har, skaffa oss en kattunge också! För vi saknar dethär hund och katt, som vi hade förut. Vår förra hund älskade vår katt vi hade då, dom var så söta och de var så mysigt allt. Och jag har faktiskt varit sugen på att skaffa mig en katt, så sött ju när hundar och katter går bra ihop.

Har kollat runt lite nu och hittat några som är intressanta och som finns i eskilstuna, att den ska vara långhårig var tydligen ett krav för mamma. Så nu ska jag komma med förslaget till pappa och se vad han tycker. Jag vill ha ett eget djur, plus att jag har ju mamma bakom mig!


Den långhåriga där är jag väldigt intresserad av, blir att prata med pappa idag och sen får vi se helt enkelt! Håll tummarna.



Promenad i snön




















Sjuk..

Förlåt alvidor, men Michaela har en lättare magsjuka :( Ses om några dagar..

Hård dag

Jobbig dag idag. Tack Johanna för att du varit där för mig.

Idag kommer tobias också, men jävla SJ, tåget är en halv timme försenat!!!!

<3


Imorgon kommer älskling hit, längtat så sjukt mycket efter honom <3

Trött

Nu räcker de, jag tänker inte låta dig snacka massa skit.

Dagen är jobbig, men blir hämtad av Björn sen och så ska vi leka lite :) Skönt, saknar min bror.

Nu är det matte b

13 januari 2010

Dagen var bäst, började 09.00 i ellfolk arena med specialidrott, körde lite fotarbete och häckar och mina benhinnor dödar mig nu! Men var bara knipa igen och köra på. Tejpade på kina tejp och förhoppningsvis är de bättre imorgon iaf. Sedan slutade vi klockan 10.30 och då slutade jag också, hur underbart som helst. Var hemma 10.45 och gick ut med Luna i skogen, var jätte skönt och mysigt. Fick även rensa huvudet lite, vilket behövs just nu. Kom väl hem runt 11.10, sedan åt jag lite tacos (jag vet att jag äter de ofta, men de är ju så jävla gott!) Sedan kollade jag lite på tv och sådär, sedan somnade jag runt ett tiden och sov till fyra, riktigt skönt. Hur de kommer gå att somna ikväll vet jag inte, det får vi se.

Ikväll är de träning också, utelöpning först klockan kvar i åtta, och halv nio börjar styrke träningen, fram till 22 ungefär, sedan hem, duscha och sen direkt i säng. Imorgon väntar en dödar dag..

Tyvärr

Jag känner att som de är just nu och som jag mår just nu kan jag inte skriva i bloggen.. Iaf inte om det som händer och hänt. Hoppas ni accepterar det och att de kommer bli lite uppdatering här, för jag orkar faktiskt inte..

Dagen har varit bra. Rami åkte ur paradise, yes (Y)

Svenska B

Döda mig långsamt, jag vill hem hem hem. Svenska är som vanligt sämst. När jag kommer hem ska jag bara chilla för jag har ingen träning idag och de är skönt! Paradise hotel ikväll, pandoras ask och parcermoni, igår kom ju en ny/gammal deltagare in, efter att en strippa åkte ut, förlåt ni som inte sett programet, men ah.. ;)

MYS DAG,

Sov dags

Tränat två ggr idag, idrott och sen med laget, jävligt jobbigt och mina benhinnor dödar mig. Testade spela utan handskyddet idag, gick sådär. Gör ondare utan än med, men blir så lack när jag inte får tag på bollarna med skyddet. Måste också träna upp handen ordentligt, så blir nog halva träningar med och halva utan. Nu är de sov dags, är sjukt trött.

Kanske är några som undrar vad jag skriver om, kan bara säga att det handlar inte om tobias, vi har de jätte bra. Utan de är andra personliga saker som jag tyvärr inte har lust att nämna här.

Suck..

Räcker de inte snart? Nehe, fick dåliga nyheter nu också. Men kanske är det bättre, för du är ju trots allt nästan aldrig här ändå. Nu är p jätte ledsen också, det märks på långa vägar, m också såklart.

Lilla plutten har gått upp ännu mer i vikt, 11,5 kg. Och snart kan man väl inte bära henne när man känner för att kramas extra mycket.

Träning snart, ska man skratta eller gråta?

11 januari 2010

Dagen har varit seg, men de kommer gå fort. Vi ska befinna oss i ellfolk klockan ett och sedan blir de lite lekar tydligen. Skönt. Sedan hem och laga mat och kladdkaka, mums!

Jag blir så ledsen..


Min snygga hund


Räcker det inte nu?

Nu får de fan räcka. Förstår du inte att du gör det jobbigt för alla oss? Det handlar inte bara om dig.. Alla vi här lider ju, det är sjukt jobbigt. Men du verkar inte förstå. Vi bryr oss så sjukt mycket om dig. Kan du inte bara bli den du en gång var, för just nu känner jag inte igen dig. Kan inte hålla tillbaka tårarna längre.. Det är sjukt jobbigt, jag är jämt orolig, jag är arg hela tiden.. Kom bara hem och bli dig själv igen.

Fredag 8 Januari

Hejsan bloggen, dagen idag har varit chill och skön ändå. Först hade vi ca en timmes badminton, gick bra med handen och allt. Sen hade vi en timme volleyboll, och där fick jag bli vänsterhänt helt enkelt, för att slå på saker går inte riktigt än om man säger så. Haha men roligt var de ändå! Sedan tillbaka till skolan och ha naturkunskap b, och denna lektion bestod av sex och samlevnad, malin är bäst på de alltså, fan inte träffat en ända lärare som kunnat snacka öppet om sex osv. Men hon var lätt den bästa jag haft i de ämnet, diskuterade vissa saker och så, nyttig lektion, inte ofta sånt kommer upp i skolan så! Sedan slutade vi lite tidare, mötte pappa och pierre på hårfixarna då de skulle klippa sig, sen åkte jag hem med om och nu är jag här! Ikväll blir de bara mys med familjen och sova tidigt! Träning klockan 10 imorgon och sen på eftermiddagen kvällen ska jag till Jenny som har födelsedags fest, ska bli kul! Dock hem tidigt!

Torsdag 7 januari

Grattis Jocke som fyller hela 18 år idag, lille man blir stor! :)

Dagen har varit bra, men det var så sjukt tungt att gå upp imorse. Gick upp klockan sju för att hinna gå ut med Luna innan bussen gick, men nehe, då går pappa ut med henne, så jag kunde sovit minst 30 minuter till egentligen. Men ahde svårt att somna om. Klockan åtta gick jag till bussen och sen när man kommer till skolan möts man av att de blivit översvämning på vår våning, så vi fick ett helt annat klass rum och hade först Tess, sedan Jimmi i matte B på eftermiddagen. Ingen lugn start här inte, kör på bara. Men var as härligt att få träffa alla igen. btw så har vi alvidor skaffat oss en blogg - alvidas.blogg.se

Klockan sju satte sen träningen igång, löpte inne i 20 minuter, lugn för att få bort slagget från igår. Sedan var de ett styrkepass, kändes bra. Körde lite styrka för handen och de känns rätt bra, kan rotera den nu, dock gör de ont, men nu kommer den runt helt iaf. Kunde dok inte köra vissa saker för de gör lite för ont att lägga mkt vikt på handen än. Men de känns som att de verkligen är på g att bli helt bra igen. Vill bara bli av med skyddet, haha, som jag btw nydligen skaffat mig. Men behöver de nog både fysiskt just nu men mest psykiskt, är väldigt rädd om min lilla hand.

Nu blir de sängen, imorgon är de skola som vanligt och sedan är de helg och ledig kväll, ingen träning. Oj, vad ska man hitta på då?

Tobias Kjellberg

Min prins, jag saknar och älskar dig något otroligt!

Han kommer inte tycka om mig efter denna bild, men jag tycker han är så sjukt söt!

Sova?

Ska upp om ca 7 timmar, men eftersom att jag totalt vänt på dygnet detta lov så är det ju ungefär omöjligt att somna nu när jag måste sova, och nu när jag ska upp tidigt imorgon, för imorgon är det dags att gå tillbaka till verkligheten och skolan. Lära mig nya saker igen och försöka få bra betyg. Men det är ju trots att inte så långt till sportlov, vilket är efterlängtat, det bästa är ju - att jag ska ha lov vecka 9 istället för 8 och vet ni en sjukt bra grej då? Jo, Tobias kommer troligtvis hit då och tillbringar hela veckan med mig. Mysigt.

Just det, idag var vi hos veterinären med Luna också, hon är ju 12 veckor nu, så hon skulle ha nån spruta. Allt gick jätte bra dit, tills vi stannat och precis skulle gå ur bilen, ja då spyr hon, uuh. Men ta spruta och allt gick jätte bra och hem vägen gick också bra. Nu slipper hon nå sprutor på ett bra tag iaf.


Sova?

Ska upp om ca 7 timmar, men eftersom att jag totalt vänt på dygnet detta lov så är det ju ungefär omöjligt att somna nu när jag måste sova, och nu när jag ska upp tidigt imorgon, för imorgon är det dags att gå tillbaka till verkligheten och skolan. Lära mig nya saker igen och försöka få bra betyg. Men det är ju trots att inte så långt till sportlov, vilket är efterlängtat, det bästa är ju - att jag ska ha lov vecka 9 istället för 8 och vet ni en sjukt bra grej då? Jo, Tobias kommer troligtvis hit då och tillbringar hela veckan med mig. Mysigt.

Just det, idag var vi hos veterinären med Luna också, hon är ju 12 veckor nu, så hon skulle ha nån spruta. Allt gick jätte bra dit, tills vi stannat och precis skulle gå ur bilen, ja då spyr hon, uuh. Men ta spruta och allt gick jätte bra och hem vägen gick också bra. Nu slipper hon nå sprutor på ett bra tag iaf.


Vinst, åter igen!

Så skönt med vinst idag. Mötte vadstena hemma, vinst med 28-13. Skönt att vara tillbaka på plan igen, lite öm nu men de blir bara bättre och bättre ju mer jag tränar. Så det är bara positivt just nu. Fick mig lite speltid iaf, vilket jag blev glad för. Hann med att göra 2 mål iaf. Imorgon blir de styrka, utan skydd så jag tränar upp handen och armen ordentligt.

Imorgon börjar också skolan igen, orka? Nej.

Imorgon

match, 14.00 ellfolk arena.
och jag kommer finnas med, iaf på bänken men på plan får vi väl se. Får jag några spel minuter så kommer jag bli as glad :)

Ensam..

Jaha, nu ligger jag här ensam, ingen att krama om eller pussa, ingen att busa med, ingen att kolla film tillsammans med, ingen som får mig att le genom att bara kolla på mig... ja, ni förstår. Min älskling har åkte hem nu, efter 10 dagar tillsammans, och det jobbiga är att de känns som att han kom igår! Usch vad jobbigt det ska vara. Just nu längtar jag bara efter att få gå ut skolan, skaffa mig ett jobb och flytta ihop med min lilla plutt. Jag tycker inte om att vara utan honom..

1 och ett halvt år kvar tills jag tar studenten, 1 och ett halv år kvar tills baby troligtvis kommer flytta hit. Annars kommer jag flytta till Stockholm! 1 och ett halv år kvar tills jag får vara med min baby hur mycket jag vill. Längtar sjukt mycket dit. Sova med honom varje natt <3

JUST DET

JAG KAN SPELA HANDBOLL IGEN OCH DET KÄNNS BRA, 3 VECKOR UTAN ÄR LÅNG TID. MEN NU ÄR JAG PÅ G IGEN!

3 januari 2010

Det känns konstigt att skriva 2010 nu, men ja, nu är det 2010 och mitt nyår var jätte roligt. Vi var några tjejer från klassen i en etta väldigt nära stan och drack lite och hade de jätte mysigt. Sedan blev de stan på tolv slaget, vilket var svinkallt! Sedan tillbaka till lägenheten och fortsätta dricka lite, då hade även några killar kommit också. Men blev snabbt trött och blev väl hämtade runt två tiden, sedan somnade jag och Tobias ganska fort. Men hade sjukt kul på kvällen, mysigt med bara några tjejer man tycker väldigt mycket om! Man behöver inte ha en as stor fest för att ha roligt, det är bevisat!

Senaste dagarna har jag bara varit med baby som är här till imorgon och sedan åker han hem till Stockholm igen.


För några dagar sedan kom Tobias hem från sin pappa med rosor till mig, en ros planta (?) hehe, blev så jävla glad. Världens bästa <3

Just nu är Tobias inne i stan och träffar sin kusin Hanna och sen ska han även förbi sin kompis Linus och hämta lite grejer. Det känns konstigt, men vi har faktiskt en vardag tillsammans och det är skönt. På eftermiddagen är de träning och ikväll är de sista kvällen med baby, så vi ska bara mysa och kolla på film, eller kanske ta och åka in och kolla bio, får helt enkelt se hur de blir. Mys <3


Nyårs bilder

















RSS 2.0