Körkort

De längsta och långsammaste 30 minuterna av mitt liv är över och jag har skaffat mig körkort! Det känns förjävligt bra alltså.. Så nu ska jag köra utan mamma och pappa för första gången. Jag och Pierre ska till hemköp och handla lite smått och gott. Dessutom ska jag unna mig genom att åka bil ENSAM till träningen senare.

Nytt i garderoben


Gina tricot, på rean, endast 39 kr!


Gina tricot, vanlig tshirt. 99 kr.


Gina tricot, vanlig tshirt. 99 kr.


Gina tricot, jeans på rean, 99 kr!


Escada parfym från Kicks. 435 kr.

Andra dagen på jobbet

Och inte speciellt jobbig sådan, de har typ redan slut på jobb. Aha. Vi får bara göra onödiga saker nu. Och vi ska jobba i 4 veckor. Hoppas de skickar över oss till Värme avdelningen, Hasse är alltid bra på att hitta jobb!

Mest suttit idag, gjort lite, och sen sa hon åt oss gör en sak och när vi var klara med de ta paus tills hon kom tillbaka. De tog oss 5 min att göra saken sen satt vi i kanske 40 min. Klagar inte, men varför anställa folk när de inte finns jobb? Hm.

Imorgon väntar dag nummer 3 av totalt 20 arbetsdagar. Känns bra. H&M katalogen kom idag och jag hittade MASSOr jag ska beställa hem när lönen kommer!

Härligt

Nu känner jag mig som en ny människa. Pappa och jag var ute och sprang i skogen i ca en timme och sedan hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och ser ut ungefär såhär:


Japp ansiktsmask på och nu blir de att plugga lite teori sista timmen innan jag ska gå och lägga mig! Tidigt i säng när man börjar jobba 07.00 imorgon!

Härligt

Nu känner jag mig som en ny människa. Pappa och jag var ute och sprang i skogen i ca en timme och sedan hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och ser ut ungefär såhär:


Japp ansiktsmask på och nu blir de att plugga lite teori sista timmen innan jag ska gå och lägga mig! Tidigt i säng när man börjar jobba 07.00 imorgon!

VISA



Michaela blir ännu med vuxen och skaffar sig VISA kort, så nu kan Michaela handla hur mycket hon vill på internet och utomlands utan problem! WOHO!

Vuxen!

Nu välkomnar jag vuxenlivet genom att jag börjar jobba idag och kommer jobba 4 veckor framöver. Det är i och för sig bara 20 arbetsdagar! Haha, så det kommer jag klara galant. Hoppas jag i alla fall.

Idag har vi "sovmorgon" till 8, vi jobbar i vanliga fall 7-16 varje dag. Dock kommer jag missa några timmar nu framöver, då jag har körlektion, tandläkartid och sådär. Buhu, får jobba över någon dag så jag tar igen de timmarna så de inte syns på lönen sen!

Idag börjar dagen med indroduktion, vilket är skönt, inte lika många arbetstimmar! Första dagen är alltid skön. Man får information, man åker och fixar kläder och sedan så är de typ lunch, och så är de bara några få timmar kvar - ca 3-4 timmar, det jobbar man och det går fort. Sweet. Imorgon har jag sovmorgon igen för jag har tandläkartid!

RENT

Nu är hela huset rent och fint. Dammsugit och torkat golven. Så nu är de fint inför imorgon. Dock finns det en jobbig grej med att ha en hund med någorlunda mycket hår - det är lika skitigt imorgon bitti som det var innan jag började städa idag. Så imorgon eftermiddag innan alla kommer så kommer jag få göra om allt. Hundjävel - nejdå, hon är så söt så hon får skita ned. Det finns negativa saker med hund , men de positiva grejerna är så himla många fler än negativa!

Känns bra ändå!
Städat - check!
Fixat en klänning - check!
Dricka - Check! Den får jag btw ;) hihi.

Nu är det bara mat, tårta och allt annat kvar. Tur att Bettan kommer lite innan och hjälper mig. Du är guld värd Betty <3

bebis <3



Anette som födde upp Luna hade massa bilder på när dem var ganska nyfödda. Och detta tror vi med nästan 90 % säkerthet är Luna! Fläckarna är på samma ställen och allt! Hur söt får man inte vara?

Nytt

efter många om och men så lyckades Johanna och Bettan fixa en klänning till mig till imorgon!


Städ och tuna

Idag har jag börjat fixa till på lördag. Toaletterna är städade och sedan ska jag ta tag i mitt rum som ser ut som jag vet inte vad! Och runt 15 tiden ska jag och Bettan till Tuna park för att försöka hitta något jag kan ha på mig imorgon. Fick lite smått panik igår då jag förstod att jag har verkligen INGENTING att ha på mig.

Broddan är i Tyskland, så jag och mamma beställde hem lite Smirnoff ice! Hihi. Hoppas på att det är något billigare än i Sverige i alla fall. Mamma överdrev lite och sa "köp hem så mycket smirnoff som du kan lägga ut för", kul om hon har med sig hur mycket pengar som helst? Haha.

Idag mår jag bättre men fan jag är fortfarande as seg! Herre min. Aldrig mer ut på krogen... Haha, detdär kommer jag aldrig hålla.

Så kan de gå

Gårdagen var skit bra, i alla fall på kvällen! Blev utgång med masa mysigt folk och hade så jävla roligt!! Orkar ärligt talat inte lägga in bilder eller något, men tack alla som var där och gjorde min 18 års dag perfekt till slut!

Lockar


Grattis, eller?

Idag fyller jag 18 år. Och vad bor jag i för jävla famillj? Ärligt talat. Jag blir bara ledsen!

Det är nog många som håller med mig om att man vill att hela familjen ska komma och väcka en på morgonen och sjunga för en när man fyller år heller hur? Ja och det spelar fan ingen jävla roll vad klockan är, om någon ska upp och jobba så kan dom gärna få sjunga redan klockan 06.00 för min del. Men nej. De senaste 2 åren har min familj slutat sjunga för mig? AHA! Och båda åren nu har jag lackat ur, för man vill att dem ska sjunga för i helvete. Spelar ingen jävla roll hur gammal man blir. Vi sjunger ju förfan för mamma och pappa fortfarande - men för mickis? Nej det är väl onödigt!?

Ingen tårta får jag idag heller. Och deras jävla borförklaring är för att det är vardag, därför sjungar dem inte och grejer. Jävla dålig borförklaring. Vi sjunger alltid för de andra ungjävlarna i familjen och föräldrarna men inte mig! Blir så jävla lack ärligt talat.

Inga presenter har jag fått idag heller. Utan jag ska köra till Hallstahammar tycker dem, då jag redan har fullt upp idag!! Och då ska jag välja en cykel. Grattis! WOHO. Visst, en cykel vill jag ha, och det är inte billiga grejer i Hallstahammar, men vafan, inget har dom sagt. Bara inte fått ett skit. Fått två grattis. Inge mer. WOHO: VILKEN SPECIELL DAG DET ÄR IDAG. KAN INTE BLI VÄRRE!?!?!? GRÅTA PÅ SIN JÄVLA 18 ÅRS DAG, JIPPIE.

Gömmer



Ligger här nere och gömmer mig för solen just nu. Legat ute nästan hela dagen och försökt sola lite, men nu är de slut på de, de är för varmt!

Godmorgon

Jag är redan upp, somnade gott redan runt hav elva-elva igår. Sov jätte bra fram till klockan ett då det blev varm som satan! Men jag lyckades somna om och sovit skit bra tills nu. Skönt då jag har haft problem att somna om kvällarna.

Idag är de jobb som gäller, gallret ska upp och sedan finns de inte så mycker mer för oss barn att göra. :)
Plugga körkortsteori måste jag också göra, som alla dagar!

Tänkt träna lite gym ikväll också, någon som är på? <3

Härlig dag

Sov till en bra tid, jobbade lite, pluggade en del körkortsteori och gjorde mat. Sedan var de träning..



Löpning stod på schemat, i form av intervaller. Blev ungefär 25/25 intervaller, 10 x 2. I denna värme är jag imponerad av mig själv att jag klarade det. Efter de första 10 intervallerna höll jag på att spy! Och jag hatar att må illa så jag grät för de var så jävla tungt. Men efter lite längre vila tog jag tag i mig själv och fortsatte och gjorde de sista 10! Klappar mig själv på axeln och det känns nu i efterhand skit bra. Jag vet ju att det är intervaller jag behöver. Kondition överhuvudtaget.

Precis varit och badat med Bettan, härligt att få bara åka iväg en snabbis och doppa sig med en brud man diggar. Snackade väl om allt mellan himmel och jord ! Nu väntar jag på att Tobias ska ringa så jag kan sova. Imorgon ska jag upp i god tid så jag kan få lite gjort här hemma :)

Godmorgon

Vaknade halv tio idag, kändes skönt att få sova ut lite i alla fall! Min dag kommer bestå av plugg och sedan fix lite i hemmet och så. Sen så jobb ute på gårn med Pierre.

Ikväll ska jag göra mitt första pass med Pierres friidrottsförening, jag kommer dö. Men de är skönt att dö ibland. Får ligga i nu i början av veckan eftersom onsdag-torsdag, lördag-söndag går ju bort helt ;p

Sova i denna värme?

Hur varmt som helst. Klockan är halv ett på natten och det är fortfarande ca 27 grader varm! Jag ligger här och svettas och kan inte sova. Ska sätta igång Avatar och kolla på den! Har aldrig sett hela den, har alltid lyckats somna under den filmen. Hehe!

Söndagen

Dagen har bestått av jobb jobb och jobb. Hjälpt pappa med staketet som börjar ta bra form nu! Har bara grönt galler kvar vid häcken och sedan en grind kvar, sedan är de lite små fix runt omkring bara. Känns bra.

Inatt eller snarare sagt imorse fick jag ju sovsällskap i form av min egen baby. Han och hans vän Johan kom hit runt halv fyra imorse och skulle sova. Jag klagade inte alls, älskar att sova med min baby. Så fick Johan sova på övervåningen! Vi båda somnade på en gång ungefär och sedan sov baby gott ända till ca 12.45!

Nu går jag in på min sista lediga vecka på sommarlovet. Den 19 juli börjar jag jobba! Och jag jobbar ända fram till den 13 augusti! Skönt att jag kommer ha en del ledigt efter också, då vi börjar skolan den 25 augusti tror jag? :)

Lördag

Min lördag har bestått av jobb, fast hemma. Vi håller på och sätter upp staket, och nu har vi fått ett ordentligt ryck så nu ska de bli klart liksom. Så hela dagen idag har gått till att bygga staket, så nu är det bara lite kvar! Skönt att kunna ha Luna ute och slippa ha koll på henne hela tiden!

Åkte klockan sju och badade med pappa och Luna! Skönt som fan ska jag säga. Denna värme idag alltså. Det har varit 31 grader - i skuggan!!

Baby var över och lämnade högtalare också, gud vad glad jag blev av att se honom. Jag hoppas också på han kryper ned här inatt. Men det är bara ett kanske än så länge..

Helg, snart min sista lediga vecka

Jag har ju varit ledig hittills på sommarlovet, men de känns verkligen att snart är de slut. Nästa vecka är jag fri, men sedan börjar jag jobba och jag jobbar fram till skolan börjar igen, 4 veckor, 7-16. Men det är värt de när lönen rullar in på kontot sen! 15000-16000 kr säger man inte nej till!

Dagen då? Det är ju så svinigt varm ute, även fast inte solen lyser för fullt! Men bilr att hjälpa pappa med staketbygget och sedan plugga körkortsteori!

Krekolas

Varit på krekolas idag, några timmar sådär. Klarade repetionen som var kvar och samt ett sluttest. Känns riktigt bra att jag klarade sluttestet på en gång. Känner att jag bara vill klara teorin på en gång och slippa göra om den. Det är ju många som inte klarar teorin första gången och får sedan göra om den, så jag tar lärdom av det och plugga järnet nu så jag klarar de på en gång!

Grattis tjejer som klarade uppkörningen idag! Nämner inga namn - för det kan vara hemligt ju :)

Kul, min pojkvän är 20 min ifrån mig i Västerås och kollar power meet. Och vi kan inte träffas... Jag ska inte dit och han kan tydligen inte åka hit. Hm.

Orken?

Den här veckan har varit jävligt jobbig märker jag. Är sjukt trött. Skulle egnetligen ut och springa ikväll hade jag tänk, men jag orkar verkligen inte, håller på att somna nu klockan åtta liksom. Nej sova tidigt ikväll och imorgon plugg och sedan blir de löpning!

Krekolas, mitt nya hem

Man kan nästan tro att jag bor på Krekolas trafikskola, för är där jämt nu för tiden.. haha.

Idag var jag självklart där igen. Lilla uppkörningen väntade och självklart var jag nervös som ett as. Men allt gick jätte bra och jag var godkänd. Han sa att kör jag som jag körde idag klarar jag den vanliga uppkörningen galant. Vi får hoppas på det alltså!

Efter körningen satte jag mig vid datoerna och pluggade teori som bara den! Lyckades klara två repetions tester. Men man måste klara 3 innan man kan gå vidare till sluttesterna. Men kändes jätte bra ändå. Var hemma strax efter 15 tiden. Imorgn väntar en heldag igen på Krekolas, då jag ska klara sista repetionen!


Onsdag 7/7, 1 vecka kvar

Denna dag har också bestått av körkort, men i form av halkbana! Var så himla nervös innan alltså, jag är sån som gärna vill ha full kontroll och inte tappa kontrollen för då får jag panik. Men att tappa kontrollen såhär var hur roligt som helst! Det var även väldigt lärorikt!



Halkbane utbildningen slutade halv fyra och jag var hemma till fyra ungefär. Sedan var de bara att äta lite och ta det lugnt. 17.30 var de dags att träna. Blev cyka i 30 min och köra på "crosstrainen" i 30 min. Svettades som jag vet inte vad, men känns ju alltid så himla bra efteråt.

Imorgon väntar, kan ni gissa? Körning. 10.30 har jag körlektion och efter det stannar jag kvar för att plugga teori. Måste passa på nu eftersom de har semesterstängt vecka 28-29. Så imorgon blir de att sitta där. Och på fredag blir de att åka dit efter lunch och sittar där ett tag.

Jag vill ha körkort nu.... Hm, men jag får vänta.

Btw, idag är det 1 vecka kvar tills jag fyller 18 :D

Dagen

Min dag har bestått av körkort kan man väl säga. Hade körlektion 10.30, då vi tränade lite extra på det jag ville, vilket var backa in i parkeringsruta och backa runt hörn. Gick suveränt och sedan körde vi bara och det kändes jätte bra. Det är så sjukt, jag kör så himla olika beroende på om jag kör hemma eller med trafikskola. Men gick suveränt i alla fall och jag har "lilla uppkörningen" på torsdag (y) Och halkbanan imorgon! Hoho. Efter lektionen stannade jag kvar och pluggade teori vilket också gick bra, klarade fas C & fas Fordon. Suveränt.



Sedan fick jag skjuts av Bettan hem! Som btw tog körkortet igår! Grattis! Sedan blev de att äta något för jag var helt skakig. Åt frukost 09.00 och kom hem kanske 15.00! Så var hungrig som ett djur. Tog lite glass för att få upp blodsockret och sedan började jag laga mat, lax! Mums!

Sen skjutsade jag och mamma nyss Nathalie till Mattias.

Nu ska jag chilla och 20.30 börjar fotbollen va? Och jag ska självklart kolla!

Home

Nu ligger jag i sängen i Eskilstuna och jag gillar det inte! Jag vill vara i Stockholm med min älskling. Tyvärr går inte alltid det, när man har andra saker att göra i sin egen stad..

Helgen som varit har varit underbar. Orkar inte berätta allt. Men hunnit med att se Birka cup live.. För er som inte vet vad det är så är de en racetävling som går på Stockholms motorvägar och är olaglig. Jätte häftigt att se iaf. Det är ca 10-20 bilar som blockerar vägen så race bilarna har de fritt framåt. Sedan har jag hunnit bada i havet också, som för övrigt var mitt första dopp för året. Ja jag vet, skäms! Men havet i Sverige, haha!

Kom hem imorse runt halv tio, och sedan gick jag och mamma på stan!



Hittade denna klänning på Gina för bara 129 kr!! Denna ska vara på när jag går på min första krogrunda!


Åkerberga, bilträff

Sitter här i Stockholm - Åkersberga och degar. Ikväll så är de billträff som står på schemat. Åka och kolla bilar med 4 killar som älskar bilar, tror ni jag kommer ha roligt? Nja. Vi får nog se. Uppmärksamhet av Tobias kommer jag inte få i alla fall.

Annars då, åkte in till stan och träffade Bettan ett tag också när hon ändå var här! Blev en lunch på Tacobar som vanlgit när man lunchar i Stockholm! ;) Sedan blev de kolla lite snabbt i olika buktiker innan jag var tvungen att ta alla olika färdmedel tillbaka till Åkersberga för att kunna åka bil ut hit tillsammans med grabbarna som jobbat!

Helgen ser lugn ut, vet inte vad som händer riktigt. Sola och kanske bada imorgon och sedan blir de att gymma imorgon kväll! Eller ja, mer cykla i kanske en timme.

Btw, någon som kan ta sisådär 10 kg av mig? Nu får de fan räcka..

trött

Ja jag fick sova ut lite idag. Blev väckt 10 av mamma och ringde mig från övervåningen och sa att det var frukost. Haha, hon är rolig hon.

Nu ska jag fixa mig snabbt, sedan skriva handlingslapp och packa bilen med skräp som vi ska kasta. Sen ska vi iväg och storhandla, slänga skräpet och även handla färg! Woho. Sedan blir de väl slipa lite väggar, packa väskan till Tobias och sedan åka till Tåget. Ska bli skönt att åka iväg!

RSS 2.0