Valborg

Ja, vad händer ikväll för alla då?

Själv ska jag åka runt en del, från hällby till sundbyholm. Men de ser jag fram emot.

Ps. jag har klarat ännu en dag utan snask, godis, chips och läsk, samt oboy och hundra sockerbitar i te *klapp på axeln*

Stolt, 3 dagen.

Inne i dag 3 nu och mår fortfarnde piss, men känns som att lite energi har kommit tillbaka nu. Igår hade jag absolut inge energi alls i kroppen, men idag känns de lite bättre, men framför allt - jag mår bättre psykiskt!

Gick upp tio, sedan gick jag ut och sprang runt elva tiden medans Tobias var ute med Luna på en långpromenad. Sötnosen Luna mår dåligt, hon spyr och har sig :( Hon har ju precis fått fästinghalsband plus att vi avmaskade henne imorse så nu spyr hon slem :( Usch usch..

Men som sagt, sprang i 57 minuter och de kändes bra och dåligt. Benhinnorna är dåliga men att jag sprang kändes bra.

Nu ska vi iväg och äta hos Tobias mormor, lassange står på schemat.


Dag 2 i mitt nya liv

Goddag bloggen. Idag är de andra dagen i mitt nyttiga liv och ska jag vara ärlig känns de förjävligt. Mår inte så jätte bra, ont i huvudet och vill bara lägga mig ned och sova ungefär. Men jag ska fan klara den här jävla skite nu. Tog hand med Emelie igår så nu är det så on.

Idag var de nationella engelska också, skrivdelen, de gick väl okej iaf. Så det får gå som det går. Och nu är det matte b och det är viktig lektion, ska gå igenom allt inför nationella och om en vecka har vi prov på räta linjen. Åh. Hej, plugg plugg plugg.

Idag kommer tobias, och kommer kanske få skjuts hem :D:D

Bästa klassen!?

Fått tre söta kommentarer på mitt inlägg igår angående min nya "diet". Bli nyttig och börja trivas med min kropp igen. Jag har kommit på att jag har verkligen världens bästa klasskamrater! Ni är guld värd, bara så nu vet. Hade inte ni funnits i skolan hade jag inte gått i skolan, ärligt. Då hade jag nog hoppat av för länge sen.

Nu sitter vi i skolan och har specialidrott, skriver om något os och jag och Lis valde OS i Kina.




Lite häftiga byggnader och stora! Den längst ned till höger rymmer 91,000 åskådare, vet ni hur stort de är? Globen rymmer 16,000!

I eftermiddag ska vi tillbringa tiden i Vilsta och gå igenom saker inför Adventure camp (stavning?). Känner mig inte så jätte taggad.

Minnesstund

Imorgon väntar minnesstund för Robert.


Det känns som att det var igår denna kväll var. Du var alltid en så glad människa. Du verkligen höjde stämningen. Nu finns du inte längre och det känns overkligt. Du var alldeles för ung. Nu är du en vacker ängel, hoppas du har de bra nu! Du är älskad och saknad.

Nu jävlar..

Löpningen gick skit, som vanligt. Men de ska vi lösa. Pappa tryckte på fel knappar så de slutade i att jag förstod vad som verkligen var fel och började stört böla och stackars pappa förstod först ingenting. Men en sak - jag har världens bästa pappa och mamma.

Jag vet att alla många i min klass läser min blogg, men jag tänker inte ljuga om min situation längre. Jag mår inte bra. Jag trivs inte med mig själv och min kropp. Och har inte gjort det på över ett halv år. Jag har försökt sluta med godis osv. Men är så sjukt socker beroende så det har blivit rätt misslyckats. Så jag har istället gått med ångest efter att jag ätit vissa saker..

Och idag kom pappa åt en knapp, som fick mig själv att förstå att nu måste saker ändras. Jag måste ju trivas i min egen kropp och med mig själv för att någonting i mitt liv ska gå bra och för att jag ska må bra och ska kunna prestera. Jag har börjat få bristningar på kroppen som jag inte är stolt över, som jag mår illa av varje gång jag ser dem. Och jag hatar att visa mig naken för någon annan... Tobias undrade ett tag varför jag sov i tröja, vilket jag aldrig gör med honom i vanliga fall..

Så nu är jag blottat mig för de i min klass också, blottat mig för er andra som kanske läser min blogg. Men så ser min situation ut just nu.. Och imorgon börjar mitt nya liv på riktigt. Nu jävlar ska jag klara det. Det sköna är att nu är jag inte ensam om det, nu är mamma med på det också. Vi sak peppa varandra! Jag ska bli av med mitt sockerberoende och jag ska gå ned i fett. Fram för allt trivas med mig själv och min kropp.

Ny vecka, välkommen.. Suck

Igår rättare sagt var de ny vecka och jag vill bara spy. Skoltröttheten har inte gått över, den har snarare sagt bara blivit värre och värre och jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Två arbeten ligger fortfarande och väntar på att få bli klara.. Jag måste ta tag i allt nu!

Idag har jag fått något jag velat ha ett tag också, nämligen windows 7. Min skoldator började leva sitt egna liv i helgen, så då var de bara att lämna in datorn hos snälla It-danne och be honom ghosta den. Och så är den som ny igen.



Lite snyggare än vista måste jag erkänna, stort plus är att de segar inte ned datorn! I sommar ska jag nog köpa de till min privata dator, hatar vista. Segt! Men någon som vet om försäkringen fortfaranade kommer gälla på datorn då?! Hm.

Var hos Emma (sjukgymnasten) idag också och fick lite skäll. Nu måte jag ta tag i min rygg och träna träna träna. 4 gånger i veckan minst. Nu gäller de verkligen! Jag längtar till Juli då vi är "lediga" och tränar när vi vill. Då är de två saker som står på mitt schema - löpning & bålträning. Ska bli lättare och snabbare, men inte svagare. Alltså gå ned i fett, bli mer explosiv som jag sagt länge nu.. Hm, går inte så jätte bra.

Idag är det löpning som står på schemat, 7,5 km och jag var smart och laddade min ipod idag, har stått på laddning sen imorse så det känns super.

Tycker synd om dig, men vet inte vad jag ska säga...

Imorgon väntar minnesstund också, känns jobbigt och bra på samma gång. Känns bra att vara där, visa att jag bryr mig och tänker på familjen. Och jobbigt att det faktiskt är någon man kände som gått bort, alldeles för tidigt. Förstår inte hur det kan hända en så ung människa. Tårar kommer nog spillas.. Usch..


Imorgon <3

Min baby kommer imorgon och kommer vänta på mig i Eskilstuna medans jag är i Strängnäs och tränar. Han är underbar!! PUSSPUSS

Ett nationellt avklarat

Svenska B, skriv delen. Check! skönt med ett mindre prov!

Sovit sen jag kom hem, fått bra nyheter, och sedan tittat på top model säsong 14, med alla mini tjejer som de säger. Nu ska jag väl laga mat, försöka få ut pappa med mig och övningsköra och sedan till vildrosen (tror jag de var?) och städa lite, sedan försöka hinna träffa Björn en snabbis!

Imorgon är de heldag i strängnäs, träna två pass och äta. Kommer två tjejer som ska provträna med oss, ska bli lite spännande :D

Kroppen gör ont

Tisdag, 7,5 km löpning, igår, 3 matcher och ett 1 stykepass, idag 1 handbollspass! Känns så jävla bra. Och jag har ätit rätt bra i veckan också. Godisen har varit näst intill helt borta. Känns bra! Imorgon är de träningsledigt, och det är jag värd!

Imorgon väntar nationella i svenska b, skriv delen och vi får inte skriva på datorerna, jag säger bara - skrivkramp efter 2 min. Och så känner nog de flesta som går på JB. Datorn är ju allt vi använder. Haha.  Men de går nog bra. Slutar efter det, eller om man blir kallad på stuga så måste man gå på den.

Jag hatar det jag ser. Undrar hur sommarn kommer vara.. Fan heller att jag visar mig såhär...

Alltså...

Ja vad ska man säga? vissa tar tag i sitt liv, vissa inte. Synd.

Svenska B

Sitter här och skriver på mitt PM till nationella pratdelen. Känns inte så jätte bra men men... Måste slipa på det jätte mycket! Och allt är så stressigt just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Höll på att börja gråta igår kväll när jag tänkte på morgondagen...

Hur mycket nationella som helst nu och jag spyr snart!!!

Fredag 23/4 Svenska B, skriftliga.. 5 timmar.
Torsdag 29/4 Engelska B, skriftliga, 100 minuter. (?)
7/5 Engelska B, läs och hörförståelse, 80 minuter. (?)
18/5 Matte B

Och då har vi inte bestämt muntliga på engelska än, plus att jag har en del som släpar fortfarande. Eller ja, två arbeten. Natur och friluftsliv och engelska boken.. Men nu ska man lägga fokus på alla nationella också. Plus att jag har jätte viktigt prov i naturkunskapen v18 också!!! ÅÅÅÅÅH!!!!

Bara jag som får panik ?

Härliga Stockholm

Ju mer jag är där, ju mer kär blir jag i staden, Stockholm, Åkersberga, Skärgårdstad. Idag var de verkligen så att jag ville verkligen inte hem! Jag ville stanna kvar, stanna i de lugna och slippa allt här i Eskilstuna.. Stanna hos min man och somna i hans armar en natt till.. Men nej, det går ju inte tyvärr..

Helgen har bestått av träning, bilträff, umgås med härliga människor, kolla sex and the city, somna i min mans armar, pussas, kramas. Helt underbar helg!

Torsdag, pannkakor

Hejsan, dålig sömn inatt, inte så konstigt kanske.. Vågade nästan inte somna..

Idag är de torsdag och pannkakor, vi håller på med konditionsgrej nu igen. Så imorgon ska jag springa långdistans, får se hur långt de blir med tanke på att jag har sämt kondition. Men men. Senare idag är det matte då jag verkligen måste skärpa huvudet. Suck.. Orkar verkligen inte.

Jag kanske inte stod honom så nära, men vi har umgåts, han en av min "brors" bästa vän. Det är sjukt, det går inte att förstå..

Det går inte att förstå...

Vila i frid.
Du var en fin människa.
Kan inte förstå de, tror ingen kan förstå det.
Du var för ung, du hade hela livet framför dig.
Hoppas du har de bra nu,
du är en vacker ängel.

Krekolas

Nu är det gjort och det känns så jävla skönt. Min intensivkurs på 3 veckor är lagd och massa körlektioner inbokade. Teori kurs inlagd också! Känns så jävla nära nu, även fast jag inte ens fått hem de där jävla papprena!

26/5 är det riskettan.
2/6 börjar min teorikurs, som är 4 onsdagar i rad.
Vecka 25, 26, 27 har jag 20 körlektioner inbokade, samt halkbana.
Dock kommer nog inte samtliga 20 körlektionerna användas, då varken jag eller killen jag pratade med tror jag behöver så många, men bokade in ändå om de nu skulle behövas, vem vet. Jag kan ju vara seg som fan på att köra bil ;)

När jag fått hem de där jävla papprena så blir de ut och köra, och då blir de också att ringa körskolan och boka in några andra saker ;) Woho.

Underbart lov

Jag har tillbringat hela lovet med min älskling. Första fem dagarna i Stockholm och sedan de fem sista dagarna i Eskilstuna. Varit hundvakter och ensamma hemma. Grillat utomhus, både fläskfilé och kyckling. Dagarna kan bara beskrivas med ett ord - underbart!

Och nästa helg drar jag igen, till min man. Hur underbart är inte de? Nu är det försäsong och snart är skolan slut och det betyder att vi kan ses oftare. Vilket gillas skarpt!

Nytt i garderoben


3 linnen, lager 157, 3 för 100 :-


En snygg tshirt, lager 157 - två för 300 :-




Armband, lager 157  89:-


Frank dandy trosor, lager 157, 80:-/st


Vanliga leggins, lager 157, 100 :-


Jeansleggins, hm, ja gröna! As sköna. Lager 157, 100 :-


Wranglerjeans, lager 157, 350 :-


Dålig bild, men armband. Lager 157, 89:-


Björn borg trosor, björn borg affären i barkarby, 139 :-/st


Peak tshirt, fick den av Lena. 280:-

Imorgon kommer jag hem

Ja, nu är det bestämt, imorgon rullar bilen till Eskilstuna igen. Så nästan en vecka stannade jag här. Men som man brukar säga - borta bra, men hemma bäst. Jag saknar faktiskt min familj väldigt mycket och har sjuk hemlängtan!
Idag har jag och Tobias varit duktiga, vi har rengjort bil och bildäck, samt rengjort bilen inuti. Klapp på axeln, som belöning till de blev de pizza. Jag vet att jag ska egentligen vara nyttig, men tar upp de igen efter lovet. Just nu spelar Tobias och jag väntar på att få gå ut. Vi ska ut och ta en promenad har jag bestämt. Men får väl se om jag får ut skitungen någon gång!

Imorgon får jag krama om Luna igen också, åh! Saknar henne.



När Luna var lite mindre än var hon är nu! Hon är faktiskt hela 6 månader nu!

Bortskämd i Åkerberga

Idag var i Täby centrum, åt pasta för en gång skull, wow. Hårda spagetti, inte godkänt men annars jätte gott. Fick en tröja av Lena idag också, för att den var för lång för henne, så fick byta den till en storlek större, men fin var den. Och randig också. Älskar't.


Och sedan när vi kom hem så hade tydligen Lena köpt en påskpresent till mig också! Shit vad jag blir bortskämd här känner jag.






Ikväll är de fest som gäller, dock nykter om de inte bjuds på godsaker där såklart, men de tror jag inte. Hoppas alla får en fin lördagkväll

RSS 2.0